Objawy zagnieżdżenia jakie i ile dni po owulacji?

Dzisiaj mam planowaną miesiączkę, ale na razie jej nie ma chociaż to początek dnia... jutro albo pojutrze zrobię test bo tak wracam z delegacji 🩷 

Ja dwa lub trzy dni przed okresem miałam lekkie, brązowe upławy. Czasem przed okresem mi się takie zdarzają. Jednak wtedy po dwóch dniach tych upławów okres się nie zaczął, a zaczęło mnie odrzucać od jedzenia. Najpierw od słodkiego, potem po kolei od następnych produktów. Mdłości z każdym dniem się nasilały, do tego było mi okropnie słabo, rano kręciło mi się w głowie. Test zrobiłam ponad tydzień od planowanego okresu, ale czułam już, że jestem w ciąży, bo bardzo źle się czułam, tak inaczej. Nie umiem tego nawet wyjaśnić

Cześć dziewczyny, dopiero do was dołączyłam :) ciekawe wpisy tu są zwłaszcza że to moja 1 ciaza i wszystko mnie interesuje. Ja bardzo ciężko przechodziłam te objawy podobno To od tego tak powiedział lekarz, mnie zaczął boleć brzuch 3razy mocniej niż na okres do tego straszne zaparcia, jak zaczynał mnie boleć to wiedziałam że muszę iść do łazienki często siedziałam tam ponad  godzinę i albo Się udało wypróżnić albo nie w międzyczasie dostalam zapalenia pecherza,wiec na poczatku myslalam ze brzuch mnie bolal na to zapalenie. Przeszłam wiele lekarzy nim się domyśliłam i poszłam do odpowiedniego  :) ale przynajmniej sprawdzili mnie pod każdym kątem nawet czy nie mam wyrostka :), w piątek potwierdzono 7 tydzień się zaczął,  więc jeszcze dużo przede mną, bol i zaparcia powoli odpuszczają, zdarzają się jeszcze ale juz mniej intensywne  i wiem dlaczego boli też mozg mój inaczej  to chyba odbiera, dobra rozpisałam się,ale jeszcze na pewno odezwę się nie raz. Miłego dnia  :)

Ja miałam delikatne bóle brzucha, jak przy menstruacji, oraz lekkie plamienia. Czułam też większe zmęczenie i wrażliwość piersi 

Paula i jak ?

Daj nam znać. Trzymam kciuki;)

Marzena jeśli masz taki problem z zaparciami to polecam kupić inulinę. Można ją dodawać po małej łyżeczce do posiłku. Ma dużą zawartość błonnika. Tylko nie ma co przesadzać, bo można mieć rewolucję 

Ja tydzien przed miesiaczka odczuwałam straszne zmęczenie- jak bylam na spacerze to pare razy musialam usiąść na ławce.  Też odczuwałam ogromną irytacje - dwa razy mialam różowe plamienie po stosunku. Czulam ,że coś musi być na rzeczy zrobilam test 4 dni przed okresem i wyszla blada kreska - powtórzyłam test w dniu spodziewanej miesiączki i bam dwie czerwone kreski.

Inulina jest dobra nie tylko na jelita, ale pomaga też  regulwować poziom cukru we krwi. Warto też sięgać po produkty, które je zawierają. To między innymi cebula, czosnek, pora, topinambur, cykoria

Żadnych objawów nie miałam, żadnego przeczucia, wręcz byłam pewna że nie udało się i nie uda bo nie miałam już owulacji. Nie jestem stara, ale przy chorobie reumatycznej pewne sprawy dzieją się szybciej. I właściwie kiedy odpuściłam, test wyszedł pozytywny. Szok totalny, 5 dni przed spodziewana miesiączką wyszedł. Żadnych przeczyć �

Kapciutkowa dokładnie podpisuje się pod tym, jak się odpuści, na chwilę zaponni o staraniach , magicznie dzieją się cuda.. gratuluję dla nas, mam, tej magii szczęścia 

Ja miałam bol podbrzusza tak jakby mi się okres zaczynał i myślę, że to było zagnieżdżenie:)

Mi z kolei wszystko, każdy skręt kiszek, wydawał się zagnieżdżeniem, bo o ciąży dowiedziałam się w trzy dni przed miesiączką

Czułam dyskomfort i lekki ból w podbrzuszu, ale u każdego odczucia są inne. Później był niepokój i nerwy, kilka razy mdłości.