fajne takie opcje kalendarza z wyznaczonymi datami i zapiskami, mozna fajnie pokombinowac;) mi sie mażył album dla babci z zapiskami ;) ale to już zostawia córce;) ale juz mało czau wiec sie raczej nie wyrobimy w tym roku;(
tak za parę groszy a fajna pamiątka
Właśnie najgorsze to, że takie pracochłonne wszystko jest;/
Zawsze jest opcja gotowych szablonów, tylko podstawić zdjęcia i do druku :)
Ja robiłam coś 3 godziny fotoalbum, ale ja tu musiałam sobie rameczke wstawić, tutaj jakiś clipart, tu tekst i czas leciał :D
Ja nie mam czasu na takie zabawy ze zdjęciami a bym chciała czasami coś fajnego stworzyć więc wolę zawsze to komuś zlecić
Właśnie często różne kody do empiku ja też zrobiłam super kalendarz dla babci ze zdjęciami wnuków za 30zl
Fotoksiążki tez są super , fotograf mi zaśpiewał 700zl ale patrząc po necie można taniej to ogarnąć ;)
U fotografa ceny masakryczne, jak chciałam do albumu dodatkowe strony ślubne to coś koło 50 chciał za rozkładówkę, a na empiku czy colorlandzie wychodzą za małe pieniądze, a naprawdę ładnie to wygląda�
No, fotografowie to sobie liczą. Nawet za zwykłe odbitki jest drogo w jakimś małym studiu fotograficznym, dlatego ja wolę Empik Foto, ewentualnie Foto Auchan :)
fotografowie to już jest cena z wyzszej półki;( my sie nabralismy na chrzcie niby z kościoła a potem jak co do czego to 500zł a my nie znajac ceny jaka zaoferuje i jakei zdjecia bedą po prostu tych zdjeć też nie robiliśmy w kosciele ;) kto by pomysłał ze tyle wezmie;(
to ja drukuje zdjęcia na allegro. wykupuje aukcje i naprawde wychodzi tanio a jakość jest super. Fotografa mieliśmy tylko na slubie, na chrzcinach nie braliśmy bo szkoda kasy. Nawet sesje jak mała sie urodziła to zrobiliśmy w domu bo uważam ze trochę sporo jednak sobie liczą
Ostatnio wywolywalam na empik foto i jestem zadowolona z jakości usług :D jeszcze załapałam się na zniżkę, więc wyszło fajnie cenowo. Ogólnie dziewczyny jakbyście były w klubie CCC, to tam też jest kupon zniżkowy do empik foto, chyba -27%.
w tych czasach jak jest tak drogo to każdą złotówkę się oszczędza, my też nie mieliśmy fotografa na chrzcie tylko swoim aparatem robiliśmy
My na ślubie mieliśmy 3 osoby z rodziny, które fotografowały. Teraz męża syn skończył szkołę branżową na kierunku fotograf i robi ładne zdjęcia, obrabia je, retuszuje.
Nam na chrzcinach w kościele moja kuzynka normalnie telefonem porobiła kilka zdjęć, a ja sobie je ładnie przerobiłam i wyglądają prawie jak od fotografa :D
Odbitki też najczęściej zamawiam na empiku, za tą cenę która często jest ze zniżkami to jest mega, jednak jakiś tam filtr nakładają na te zdjęcia ze czasami wychodzą za bardzo żółtawe albo wyostrzone
Fotograf zawsze ceni się, a nie każdy robi tak naprawdę ładne zdjęcia. Mi ze ślubu nie podobają się, a dużo zapłaciliśmy.. wolę jak ktoś zrobi i samej przerobić
Ja też nie miałam fotografa na chrzcinach. A zdjęcia robiła rodzina i było z czego wybrać. Teraz fotograf na chrzciny to pewnie z 1000 zł weźmie jak nie więcej.
czasamiz teefonu sa fajniejsze fotki ;) nas zaskoczył fotograf współpracujacy z kościołem wiec myslałam ze i cena bedzie spoko;) potem jak juz zobaczyłam album i w sumie jedyną pamiatke jaką mozemy miec z koscioła to oczywiście wzieliśmy;)
ale powiem wam ze z rocznicy córki robiłam sama fotki córce i wyszły też super inne niż wszystkie jak np. wracała na bosaka a buty w dłoniach bo nogi poobcierała;) pamiatka której fotograf nie uwieczni ;) hehe
tak u nas chcieli 1000zł za przygotowania kościół i 2h na sali
Dlatego ja jestem z tych co fotki raczej robię we własnym zakresie. Robię kiedy chce, ile chce i jakie chce. I to właśnie można uwiecznić te chwile których fotograf nie wyłapie