Czyli nie na każde mleko jest recepta
Mama Zosi no widzisz kochana ile tutaj można się rzeczy dowiedzieć
Natka to dobrze ze tu jesteś bo nawet nie wiedziałam
Waltornistka no widzisz wszystkiego się można dowiedzieć
Fajerka a czytałaś gdzieś o tym?
A co to za spam tutaj?
Monia, to na pewno Ty? Haha
Uczę się od najlepszych :D
Monia, farmaceutka w aptece mi mówiła, żeby bezpośrednio po posmarowaniu dziąsełek nie karmić dziecka, bo ten żel się spłukuje i leci w kierunku gardła, więc po prostu nie zadziała tam gdzie powinien. Trzeba odczekać trochę.
Fajerka ma rację . Ja zawsze czekam z pół godziny jak posmaruje,ale no jak dziecko głodne to już nie ma sensu smarować. Nie wiem może jakiś skok na bo jest taki ciekawski,że ciągle mi głowę odwraca
maziulek, możliwe, że coś go rozprasza, ciekawe rzeczy się dzieją dookoła. Mój jest teraz tak zachwycony pełzaniem, że tylko to mu głowie, je na raty, bo łażenie po domu ważniejsze :)
Fajerka to może tak być bo po prostu ciągle głowę odwraca. Czasem łatwiej go nakarmić jak np. tata stanie czy córka i sie na nich patrzy
Madzia sprawdzaj sobie co jakiś czas jeśli kupujesz nutrigen bo widziałam że tanio sprzedają na vinted to mleczko.
Ja raz też sprzedawałam i widziałam że ludzie tam właśnie sprzedają c taniej. Ale też trzeba zwrócić uwagę na sprzedających :)
MOnia my stosujemy bebilon pepti syneo i chciałam na olx kupić 2 razy. Ludzie dają przesyłki ,ale są chyba jacyś nie kumaci bo potem nie wysyła w ogóle albo twierdzą, że nie wiedzą skąd przesyłka na ich koncie ! także już olałam temat kupowania taniej tego mleka bo za każdym razem jaja mam ze sprzedającymi
Madzia kupuj na vinted czasem trafi się naprawde okazja myślę że warto a tam to mleczko jest produktem zakazanym ale czasem można trafić.
Ja zawsze kupuje przez internet jest o wiele taniej.
Moja kosztuje ponad 60 zła w necie kupię za ok 45 50 także mam parę zł w kieszeni. Dlatego myślę ze warto.
To chyba pod inną nazwą jest skoro takich produktów nie można sprzedawać
Trzeba dobrze polować
No tam akurat nie można wieku rzeczy.
Nawet jak sue doda replikę danej rzeczy to można bez problemu sprawdzić jak dla mnie to duży plus dla takiej strony i apki
Mazia a to nie jesteście na mleku na recepte?
Aniska, maziulek niedawno zmieniała, bo jej synek mocno ulewał po mleczku na receptę.
Ja zawsze patrzę na Ceneo, gdzie jest najtańsze mleko z przesyłką i tam kupuję. Zawsze wychodzi parę złotych taniej.
A no właśnie to musialo mi umknąć ;)
U nas tez strasznie ulewa ;( za niedługo wizyta na szczep mamy do tego czasu obserwować ;/
Na Ceneo tez lubie patrzeć ale ostatnio zamawialam przez aptelie mieli dobra cenę ale co. Tego jak przeszlo tydzien paczka szla i musialam w rosmajie zapłacić za drugie opakowanie 16zl wiecej a paczka przyszła 2 dni później;(