Nowy standard opieki okoloporodowej

Ja byłam u okulisty bo mi czuję, że siadł wzrok jednak po ciąży no i byłam u dentysty i widzę, że znowu muszę

Mam tak samo ! Też czuję że coś mi się pogorszył wzrok, w ciąży nie potrzebowałam okularów mimo że wcześniej nosiłam to w ciąży jakoś lepiej widziałam, a teraz w tych okularach jakoś tak gorzej , tak samo patrzę bo coś mnie zaczęło denerwować w zębie a tam dziura :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: myślałam że to mit że się zęby po Ciąży sypią a tu :confused:

Ja w pracy to nie miałam nic …

Nooo ja też mam takie wrażenie że gorzej widzę po ciąży o też mam umówioną wizytę :star_struck:

Ciekawe czym to jest spowodowane :flushed:

Moj wzrok tez polecial w ciazy… w okularach slabo widzę

Najlepsze że zawsze miałam mega dobry wzrok a teraz czasem nie mogę złapać ostrości z bliska … ja do tej pory nie używałam okularów

Ja tez sporadycznie gdzies na odleglosc ubieralam, a teraz nawet do ogladania tv musze ubierac

1 polubienie

No ja sobie zrobiłam badania jak wcześniej miałam na obu oczach plusy, tak teraz mam na jednym plusy minimalne na drugim minusy i mnie tak głowa boli bo oczy głupieją jak jedno ma korygować do drugiego

Po porodzie pojde na przeglad, juz sobie zaplanowalam :+1:

U mnie było -0,5. A teraz ciekawe ile będzie :face_with_peeking_eye:

Ja się boję aż iść

Ale trzeba :face_with_peeking_eye::sweat:

Moja ciocia po ciążach straciła wszystkie zęby…ma protezy , tak osłabiło jej zęby…

Omatko :flushed: to muszę się szybko umówić do dentysty żeby nie było za późno :flushed::flushed:

To mi po ciąży nic się z zębami nie dzieje od płukać ale moje szwagierce i siostrze poleciały i ganiały po dentystach

A inni powiedzą to tylko ciąża :confused:

To ja ci powiem tylko tak po drugiej ciąży, jak przez 36 lat swojego życia nie miałam żadnego kanałowego to już teraz będę mieć 3 i co chwilę mam jakieś nadwrażliwości. Aż płakać mi się chcę

Jeju leczenie kanałowe jest okropne :face_with_peeking_eye: ja wolałam wyrwać zęba niż go leczyć kanałowo :sweat_smile:

:rofl::grin::muscle: ja do tej pory nie miałam kanałowego i oby tak dalej