Nowy Laktator elektryczny Expert 3D Pro

Anusia oj współczuję. Wlandie tego najbardziej się bałam,że będę mieć covid i zabiorą mi dziecko 

Ja już słyszałam o kolejnej fali ze od połowy sierpnia moze byc problem ;(

A maluszek po przechorowaniu covida miał przeciwciała?

Kurcze ciezko tak jak zabierają malucha a mama zostaję sama z jednej strony kozensie zrehabilitować ale taka rozłąka jest ciężka;( mi było ciężko jak zabrali mala do inkubatora ;( ale przez pierwsze 2 dni byla ze mną.

Mi coś polozna mówiła, że jakaś nowa odmiana jest w Katowicach, która w ogóle niw daje objawów takich jak utrata smaku i zapachu 

Mazia a moze ta nowa generacja juz wcześniej byla ? Bo nie każdy miał problemy z czuciem i zapachem a covida przechodził podobnie jak bezobjawiowi

Nie no serio..  Ile odmian, ile fal i ile jeszcze razy nas pozamykają ;( a już się cieszyłam że wszystko wraca do normy 

Wiecie nie wiem ja nie oglądam tv nie jestem na bieżąco 

Teraz jak tak ciepło to też nie oglądam bo przeważnie na dworze jesteśmy po południu;)

no cos jest na rzeczy...ja juz dawno tv nie ogladam bo nic dobrego nie mówią...co roku bedzie kolejna odmiana,kolejna fala_- za bardzo im to w krew weszło...skąd oni te nazyw biora...ja mam nadzieje ze na jesien grypa wróci bo w tamtym roku znikneła z listy chorób

Hahaha Weronika ale się uśmiałam za grypa tęsknisz? Czy wolisz w zastępstwie covida?

Hehehe najpierw poszczepia na covida a potem na grype;)

Swoja droga ciekawa jestem czy ta szczepionka na covida ma jakis wpływ na objawy grypowe ?

Mija teściowa mówi, że już strasz aniby jakimś nwkym wirusem groźniejszym ale nie wjem.ile w tym.prawdy 

Tak grypa zniklela. Teraz wszystko to covid.. masakra jakaś. tych odmian jest tyle ze juz sama nie wiem ile :D

Martyna masz rację 

Ten nowy laktator jest świetny ja zawsze w podróży musiałam męczyć się ręcznym laktatorem a tutaj Wyciągasz i odciągacz mleko a nie musisz męczyć się odciągając

Co najważniejsze odpoczywasz przy odciąganiu a nie się męczysz 

Wydaje się być idealny, widzę same plusy. Moim marzeniem jest mieć go w walizce szpitalnej ☺️

Po opisie i zdjecieach można stwierdzić, że jest idealny.

Jestem ciekawa jak wypada w rzeczywistości  ;) 

w tym miesiacu laktator jest z możliwosćia wygrania do testów wiec dziewczyny trzymam za was kciuki ;) laktator bedziemy testować w październiku, wyglada niebo lepiej niż na fotkach cichy ale sprawdzany na sucho kolorystyka idealna 

Na pewno wygląda super ale z tego co widziałam to ma też wiele fajnych dodatków. :) 

Taak :) jest cały zestaw przydatny do tego laktatora. Wygląda to naprawdę ciekawie

Oby się udało mamuskom które jeszcze nie mają. Ja musiałam kupić sama swój także walczcie bo jest o co!