Czasami też dawali do zakupów za 1zl
może jeszcze kiedyś będą
albo jakieś nowe ![]()
Kubeczek od początku rozszerzenia diety i sprawdza się Super ![]()
Fajnie by było
ja lubię kubki powiem szczerze mam ich multum w domu jak się już wprowadzimy do nowego domu to nie wiem gdzie ja będę je trzymać ![]()
Nooo ja po mału wyprowadzam kubki z domu …. Mam ich po prostu za dużo …. Ale też mam sporo takich ze zdjęciami z różnych okazji i je zostawiam bo są pamiątkowe
A to nawet nie widziałam. Myślę, że to tylko dla wybranych i to dla tych co mają mocno rozwinięte social media
Ja nie jestem fanką różnych kubków ![]()
jak już to komplety , chociaż 4 takie same
wyjątek to kubki świąteczne ![]()
Gdzieś w internecie widziałam taką wnękę w ścianie specjalnie na kubki. Wyglądało genialnie.
Nooo jak kos zbiera to taka wnęka super ale jak to się
musi kurzyć ![]()
Oj ja nie lubię takich rzeczy na wierzchu tylko właśnie kurz by się zbierał .
Ja wgl lubię jak wszystko jest schowane w szafce ![]()
Ja też muszę mieć wszystko pochowane i jak najmniej kurzołapów. I teraz jak mam na blacie w kuchni sterylizator , suszarkę na butelki , laktator to mnie drażni ale musi być wszystko pod ręką i każdy kto mnie zna się śmieje jak ja to znoszę .
Noooo j też mam i też mnie trochę drażni bo mam mało blatów i każde takie urządzenie zajmuje jego część ale nic to kiedyś je pochowam i blat znów wjedzie wolny
Ja tez praktycznie caly blat zajety i jeszcse stół na ktorym stoim termomix i airfryer ![]()
Ja podobnie w kuchni miejsca ni mam ![]()
Dlatego po doświadczeniu z domu rodzinnnego buduje mi się bardzo duża kuchnia w naszym przyszłym domku ![]()
To można tylko pozazdrościć
Ale będziesz śmiała dużo miejsca ![]()
Oby to tak wyszło jak mam zaplanowane ![]()
Na pewno się uda !
małymi kroczkami do przodu ![]()
![]()
Nowy dom to tym bardziej będzie okazja zrobić sobie nową mega szafkę na Twoją kolekcję kubeczków ![]()
![]()
To ja mam 3 plastikowe pudełka kubków ![]()
i musiałam spakować bo szafka się uginała ![]()
@SzczesliwaMami gdzieś widziałam na tik toku jak kobieta mówiła że wymienia soboe kubki według pory roku
trzyma kartony i na zimę wyciąga z motywem zimy np a jesienne chowa w pudełko