NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

Czasami też dawali do zakupów za 1zl :slight_smile: może jeszcze kiedyś będą :slight_smile: albo jakieś nowe :smiley:

1 polubienie

Kubeczek od początku rozszerzenia diety i sprawdza się Super :star_struck:

1 polubienie

Fajnie by było :smiling_face_with_three_hearts: ja lubię kubki powiem szczerze mam ich multum w domu jak się już wprowadzimy do nowego domu to nie wiem gdzie ja będę je trzymać :joy:

Nooo ja po mału wyprowadzam kubki z domu …. Mam ich po prostu za dużo …. Ale też mam sporo takich ze zdjęciami z różnych okazji i je zostawiam bo są pamiątkowe

A to nawet nie widziałam. Myślę, że to tylko dla wybranych i to dla tych co mają mocno rozwinięte social media

Ja nie jestem fanką różnych kubków :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: jak już to komplety , chociaż 4 takie same :face_with_peeking_eye: wyjątek to kubki świąteczne :slight_smile:

Gdzieś w internecie widziałam taką wnękę w ścianie specjalnie na kubki. Wyglądało genialnie.

Nooo jak kos zbiera to taka wnęka super ale jak to się
musi kurzyć :joy:

Oj ja nie lubię takich rzeczy na wierzchu tylko właśnie kurz by się zbierał .

1 polubienie

Ja wgl lubię jak wszystko jest schowane w szafce :smiley:

Ja też muszę mieć wszystko pochowane i jak najmniej kurzołapów. I teraz jak mam na blacie w kuchni sterylizator , suszarkę na butelki , laktator to mnie drażni ale musi być wszystko pod ręką i każdy kto mnie zna się śmieje jak ja to znoszę .

Noooo j też mam i też mnie trochę drażni bo mam mało blatów i każde takie urządzenie zajmuje jego część ale nic to kiedyś je pochowam i blat znów wjedzie wolny

1 polubienie

Ja tez praktycznie caly blat zajety i jeszcse stół na ktorym stoim termomix i airfryer :rofl:

1 polubienie

Ja podobnie w kuchni miejsca ni mam :sweat_smile:

Dlatego po doświadczeniu z domu rodzinnnego buduje mi się bardzo duża kuchnia w naszym przyszłym domku :joy:

To można tylko pozazdrościć :smiley: Ale będziesz śmiała dużo miejsca :smiley:

1 polubienie

Oby to tak wyszło jak mam zaplanowane :innocent:

1 polubienie

Na pewno się uda ! :smiley: małymi kroczkami do przodu :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Nowy dom to tym bardziej będzie okazja zrobić sobie nową mega szafkę na Twoją kolekcję kubeczków :smiley::smiley:

To ja mam 3 plastikowe pudełka kubków :rofl::see_no_evil: i musiałam spakować bo szafka się uginała :rofl:
@SzczesliwaMami gdzieś widziałam na tik toku jak kobieta mówiła że wymienia soboe kubki według pory roku :smile: trzyma kartony i na zimę wyciąga z motywem zimy np a jesienne chowa w pudełko