NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

Dokładnie lovi ciągle nas zaskakuje nowosciami a my mamy kochamy nowości dla naszych malych urwisów :heart_eyes:

1 polubienie

Zwłaszcza że komuś odpisali że po tej fuzji mają zamiar dać coś z nowości ale na razie nie zdradzają szczegółów

1 polubienie

Ooo to mnie zaciekawiłaś :heart_eyes: no to czekamy :star_struck: ciekawa jestem co to będzie :star_struck:

1 polubienie

Oby :laughing: ja już wyczekuje dzis jakies niespodzianki na dzień dziecka :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

No ja jestem mega ciekawa , czy będzie jakaś nowość :star_struck::star_struck:

Też jestem mega ciekawa co będzie i czym nas zaskoczą :smiling_face_with_three_hearts:

Zaskakują jak co miesiąc :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Juz jest wiadome co bedzie do testow :wink:

1 polubienie

Widziałam , super bo znów podgrzewacz będzie .

1 polubienie

No mega on to mi się marzy od czasów jak go zobaczyłam :rofl:

My mamy ten podgrzewacz jest super , napewno się speawdzi u każdego :smiling_face_with_three_hearts: mi się marzy ten kubek z lovi edycja limitowana :star_struck: kurcze może kiedyś będzie do testów jeszcze :sweat_smile:

Mi to się marzy cokolwiek by to nie było :sweat_smile::sweat_smile::grinning:

1 polubienie

Tu się rzeczy często powtarzają , więc na pewno będzie :wink:

Bo ty teraz nie dostałaś nagrody głównej?

A jak się wam sprawdza ten kubeczek ? Od którego miesiąca zaczęłyście go stosować ?

Ja go użyłam już przy pierwszym dniu rozszerzania diety. I powiem tak jest to jedna z niewielu rzeczy z których piję. Dopiero teraz czyli dwa dni przed skończeniem 9 miesiąca zaczyna pić z bidonu.

Jeden minus że wcześniej kubek podawałam jej ja i piłam a teraz mi ona wszystko wyrywa i bardzo mocno trzęsie tym kubkiem i rozlewa

Dostałam nagrodę główną ałe mi chodzi o kubek z lovi taki dla mamy do picia, ceramiczny​:heart_eyes: czasami dziewczyny wstawiają że piją w nim kawę :heart_eyes: i czasami do testów dają :smiley: będę czatować na niego bo jest czaderski :heart_eyes:

2 polubienia

Z tego co pamietam dlugo go nie było do testow ;( mi sie koedys udalo wygrac w konkursie Lovi na instagramie takie kubek i torbe na zakupy :wink:

1 polubienie

No właśnie ja kiedyś kiedyś widziałam mignęło mi na Facebooku reklama testów ale ja wtedy jeszcze nie należałam do tej grupy.

Kubek jest jakby ale szczerze to nawet nie widziałam takich w sklepie