Dokładnie lovi ciągle nas zaskakuje nowosciami a my mamy kochamy nowości dla naszych malych urwisów ![]()
Zwłaszcza że komuś odpisali że po tej fuzji mają zamiar dać coś z nowości ale na razie nie zdradzają szczegółów
Ooo to mnie zaciekawiłaś
no to czekamy
ciekawa jestem co to będzie ![]()
Oby
ja już wyczekuje dzis jakies niespodzianki na dzień dziecka ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ja jestem mega ciekawa , czy będzie jakaś nowość ![]()
![]()
Też jestem mega ciekawa co będzie i czym nas zaskoczą ![]()
Zaskakują jak co miesiąc ![]()
Juz jest wiadome co bedzie do testow ![]()
Widziałam , super bo znów podgrzewacz będzie .
No mega on to mi się marzy od czasów jak go zobaczyłam ![]()
My mamy ten podgrzewacz jest super , napewno się speawdzi u każdego
mi się marzy ten kubek z lovi edycja limitowana
kurcze może kiedyś będzie do testów jeszcze ![]()
Mi to się marzy cokolwiek by to nie było ![]()
![]()
![]()
Tu się rzeczy często powtarzają , więc na pewno będzie ![]()
Bo ty teraz nie dostałaś nagrody głównej?
A jak się wam sprawdza ten kubeczek ? Od którego miesiąca zaczęłyście go stosować ?
Ja go użyłam już przy pierwszym dniu rozszerzania diety. I powiem tak jest to jedna z niewielu rzeczy z których piję. Dopiero teraz czyli dwa dni przed skończeniem 9 miesiąca zaczyna pić z bidonu.
Jeden minus że wcześniej kubek podawałam jej ja i piłam a teraz mi ona wszystko wyrywa i bardzo mocno trzęsie tym kubkiem i rozlewa
Dostałam nagrodę główną ałe mi chodzi o kubek z lovi taki dla mamy do picia, ceramiczny:heart_eyes: czasami dziewczyny wstawiają że piją w nim kawę
i czasami do testów dają
będę czatować na niego bo jest czaderski ![]()
Z tego co pamietam dlugo go nie było do testow ;( mi sie koedys udalo wygrac w konkursie Lovi na instagramie takie kubek i torbe na zakupy ![]()
No właśnie ja kiedyś kiedyś widziałam mignęło mi na Facebooku reklama testów ale ja wtedy jeszcze nie należałam do tej grupy.
Kubek jest jakby ale szczerze to nawet nie widziałam takich w sklepie