A ja mysle ze glowna nagroda to zestaw do rd i kubki a wyroznienie sam zestaw do rd.
Mysle ze niedlugo sie przekonamy ![]()
A te nowe kolory Prime sa sztos, ale znowu zaluje ze nie mam coreczki bo te kolorki wszystkie pasuja do dziewczynek 🩷 a ten roz to miazga !
Kilka wpisów wyżej pisałam że smoczki będą
@Kiniawes wrzuciła w innym wątku zdjęcie
Wiem. Mowie ze te nowe kolory smoczkow to sztos nawiazujac wlasnie do tego zdjecia.
Natomiast wczesniej @Michaska pisala jak mysli ze bedzie podzielona nagroda kwietniowa - kto dostanie zestaw rd z kubkiem a kto np sam kubek albo sam zestaw do rd
Na spokojnie zobaczymy. Chociaż myślę że nagrodą dodatkową będzie sam kubek
Aaaaa
faktycznie, dziś mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem i oglnie ze skupieniem sie ![]()
Wg mnie oprócz tych różów po lewej stronie to większość do chłopca pasuje ![]()
Moim zdanie kubek będzie jako wyróżnienie wraz ze smoczkami ale może się mylę …. Ale cały zestaw do RD jest tak bogaty że raczej na główną nagrodę się nadaje
Niby tak ale zawsze nowosci byly jako główna nagroda a kubek jest w nowym kolorze.
Mysle ze na dniach sie przekonamy ![]()
Ja bym mega chciała te róże ![]()
![]()
![]()
Ja chętnie przyjmę róże ![]()
A spodziewasz się dziewczynki ? Czy masz juz dziewczynkę smoczkową :)?
Niekoniecznie, raz nowością była butelko o pojemności 330ml a była za wyróżnienia ![]()
Jak jakimś cudem bym miała to ci oddam róże ![]()
Też pamiętam że właśnie była taka sytuacja i też coś mi mówi że właśnie jako nagroda pocieszenia będzie ten kubek w kolorze niebieskim
O dobrze wiedzieć ja tylko chłopców mam ![]()
Już nie mogę się doczekać , ![]()
Ladny kolor wygloda fantastycznie czekamy z niecierpliwie na roserzanie diety
Ciekawe czy w następnym miesiącu u będą jakieś nowości
W sumie w tym roku już 3 nowość , więc myślę , że to dużo ![]()
Masz rację i kubki treningowe i ponad wszystko ten podgrzewacz, ogólnie Lovi nas rozpieszcza