NOWY kolor kubka treningowego LOVI Genius

A ja mysle ze glowna nagroda to zestaw do rd i kubki a wyroznienie sam zestaw do rd.
Mysle ze niedlugo sie przekonamy :blue_heart:
A te nowe kolory Prime sa sztos, ale znowu zaluje ze nie mam coreczki bo te kolorki wszystkie pasuja do dziewczynek 🩷 a ten roz to miazga !

Juz jest nagroda pokazana :wink:

Kilka wpisów wyżej pisałam że smoczki będą :heart_eyes: @Kiniawes wrzuciła w innym wątku zdjęcie

1 polubienie

Wiem. Mowie ze te nowe kolory smoczkow to sztos nawiazujac wlasnie do tego zdjecia.

Natomiast wczesniej @Michaska pisala jak mysli ze bedzie podzielona nagroda kwietniowa - kto dostanie zestaw rd z kubkiem a kto np sam kubek albo sam zestaw do rd

1 polubienie

Na spokojnie zobaczymy. Chociaż myślę że nagrodą dodatkową będzie sam kubek

Aaaaa :smiley: faktycznie, dziś mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem i oglnie ze skupieniem sie :see_no_evil:

Wg mnie oprócz tych różów po lewej stronie to większość do chłopca pasuje :smiling_face_with_three_hearts:

Moim zdanie kubek będzie jako wyróżnienie wraz ze smoczkami ale może się mylę …. Ale cały zestaw do RD jest tak bogaty że raczej na główną nagrodę się nadaje

1 polubienie

Niby tak ale zawsze nowosci byly jako główna nagroda a kubek jest w nowym kolorze.
Mysle ze na dniach sie przekonamy :heart:

Ja bym mega chciała te róże :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja chętnie przyjmę róże :wink:

1 polubienie

A spodziewasz się dziewczynki ? Czy masz juz dziewczynkę smoczkową :)?

Niekoniecznie, raz nowością była butelko o pojemności 330ml a była za wyróżnienia :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Jak jakimś cudem bym miała to ci oddam róże :kissing:

1 polubienie

Też pamiętam że właśnie była taka sytuacja i też coś mi mówi że właśnie jako nagroda pocieszenia będzie ten kubek w kolorze niebieskim

1 polubienie

O dobrze wiedzieć ja tylko chłopców mam :slight_smile:

1 polubienie

Już nie mogę się doczekać , :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ladny kolor wygloda fantastycznie czekamy z niecierpliwie na roserzanie diety

1 polubienie

Ciekawe czy w następnym miesiącu u będą jakieś nowości

1 polubienie

W sumie w tym roku już 3 nowość , więc myślę , że to dużo :smiling_face:

1 polubienie

Masz rację i kubki treningowe i ponad wszystko ten podgrzewacz, ogólnie Lovi nas rozpieszcza