Ja ze swoimi skarpetami nie mam problemu bo moje stopy nie pocą się ale męża i dzieci już tak ;)
A jakie kupujecie w jakich sklepach? Ja ostatnio małej kupiłam w Lidlu i w Pepco i tego nie ma kiedyś kiedyś coś się tam zbierało jak skarpetki były malutkie a teraz do już jak dla mlodziezowki kupuje;)
Jakoś skarpetek jest coraz gorszą. Dla dzieci już patrzę na skład czy aby na pewno bawełna bo czesto jest mieszanka i ten materiał jest tak gładki, ze się ślizgają po domu.
To ja tak mam z rajstopami;( śliskie takie że po domu nie ubieram a co do bawełny to czasami w składach ubrań czy nawet pościeli bawełna a jednak po dotyku to jak by nie bawełna;/
Ja właśnie kupiłam niby bawełniana pościel... ale jakąś taka bardziej "chińska" niż bawełniana.
Ja skarpetki lubię z H&M, nie są takie sztuczne i się nie "kulkują"
Ja skarpetki mam teraz dla córki z cocodrillo i wydawać by się mogło że powinny być super a super była tylko cena. Robią się takie kuleczki i za każdym razem kiedy jej ubiorę to po ściągnięciu pełno czarnych śmierci z nich jest na stopach
My dostaliśmy dla Małego skarpetki bezuciskowe z bawełny organicznej z krebo.
Patrzyłam na stronie i zestaw 4 par 59zl. I w końcu mu się nie odbijają na nóżkach! Są ciut duzawe ale to mi nie przeszkadza. Zobaczę jak po kilku praniach. Jak będą ok to sobie zamówię.
Na cocodrillo trzeba zwracać uwagę na materiał. Ja mam kilka bodow. Cena na promocji była taka sama, 10zl a gatunkowo niebo a ziemia
To prawda . My zawsze od teściów dostajemy stamtąd ubranka
W wielu sklepach już zauważyłam że trzeba dobrze patrzeć jaki materiał. Bo ceny podobne a można sięgnąć po coś mega słabego jakościowo. Jak się człowiek raz przejedzie to potem już sprawdza
Cocodrillo ogólnie ma super jakość ubrań
Ja kupiłam raz skarpetki w action z polecenia. Niby fajne, bo naprawdę małe, idealne dla noworodka. Tylko okazało się, że materiał jest strasznie sztuczny. Nie zostały moimi ulubionymi skarpetkami, o nie.
W ogóle o dobre skarpetki dla Malucha to ciężko. Żeby materiał był ok i nie cisnęły
Ja kupuje skarpetki z hm dla dzieciaków. Rozmiarowo jest strzał w 10 i ni się z nimi nie dzieje - materiał się nie roluje.
ja też mam dla dzieci skarpetki z hm i nigdy się nie rozczarowałam, dla synka jak i córeczki :)
Mamy jakieś z reserved i tez spoczko :)
leo&lea oj nie kupiłam je też :) właśnie wydawały mi się fajne bo małe są i ładnie się prezentowały
Też je miałam bo takie fajne wyższe ala podkolanówki i bezuciskowe. W szpitalu je tylko raz założyłam i doszło do mnie że sztuczne strasznie. Więc widzę że tylko nie ja się nacielam haha
To muszę popatrzeć na te z h&m. Może o u Nas się sprawdza.
no to kolejne chyba do kupienia w pepco :D