NOWOŚĆ Podgrzewacz LOVI AirWarm

Na pewno w tym tygodniu juz nadadzą :slight_smile:

Już masz miejsce uszykowane? :stuck_out_tongue:

Oczywiście już nawet go widzę oczyma wyobraźni… jutro będzie chyba

Tak jutro będą 🩵 jest już info na aplikacji :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Już nie mogę się doczekać testów :heart:

Brzmi bardzo ciekawie :slightly_smiling_face: Szczegolnie ta opcja bez wody – jesli faktycznie odpada odkamienianie i butelka jest od razu sucha, to mega ulatwienie na co dzien… na co dzien używam podgrzewacz do butelek z LOVi, super sie sprawdza i nie wyobrażam sobie bez niego zycia… ale codzienne mycie tej wody w środku w moim pedzie dnia jest czasem uciążliwe…
Funkcja mieszania w tym nowym tez na plus, bo zawsze jest stres, czy mleko jest rowno podgrzane. No i jesli to dziala szybko, to przy nocnych pobudkach moze byc zbawienie :sweat_smile:
Chetnie bym kiedyś przetestowala i sprawdzila, jak to sie sprawdza w praktyce :+1:a teraz czekam na opinie dziewczyn które wygrały go w tym miesiącu :smiley:

@Michaska @Mama.urwisa @Sylwiaa ale super, że Wam się udało :stuck_out_tongue: też jestem ciekawa jak to działa :slight_smile: dajcie znać :slight_smile:

No ja podgrzałam wodę na próbę i super to działa. W trakcie sam miesza kręcąc się w jedną i w drugą stronę od czasu do czasu. Wystawię opinię jak przetestuje podgrzewanie mleka

1 polubienie

O to musi być ciekawe

1 polubienie

A w jakim czasie podgrzałaś do idealnej temperatury? Bo ja coś mieszam i długo zimne . Na szybko sprawdzałam

Ja miałam 120ml wody i ustawiałam room temp i defaultowo było 10min i mi się nawet zagrzało na tyle ciepło że nawet za ciepło jak dla dziecka a miałam temp 40 st

Mi ostatnio ciągle się wydaje że woda jest za ciepła, a później okazuje się że ma właściwą temperaturę. Sprawdzam dla pewności (jak wydaje mi się że jest za cieple) termometrem bezdotykowym, wiadomo nie jest to taka idealna metoda ale mi się sprawdza, jak nie jestem pewna.
Jeszcze kilka dni będę u rodziców z synkiem a jestem bardzo ciekawa podgrzewacza

Muszę sprawdzić bo przyszedł mi dopiero po 16:00 i nie miałam czasu wyciągnąć

Ja dla syna dla pewności siebie na początku też mierzyłam termometrem, :face_holding_back_tears:

To daj znać ! :slight_smile:

2 polubienia

I dziewczyny jak tam podgrzewacz? :wink:

@Ironiczniepateyczna też jestem bardzo ciekawa opinii dziewczyn :heart:

Ja cały czas testuje ale jeszcze nie jestem gotowa na opinie :crazy_face::smiling_face:

Cierpliwie czekamy . Na spokojnie trzeba przetestować żeby móc rzetelnie się wypowiedzieć. Ja mam dwa tygodnie do terminu także jeszcze będzie czas na zakup :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

To jak u mnie :smiley: też jeszcze potrzebuję trochę potestować żeby dać opinie :slight_smile:

1 polubienie