NOWOŚĆ Podgrzewacz LOVI AirWarm

Drogie mamy, w tym miesiącu główną nagrodą do testów będzie nasza NOWOŚĆ - podgrzewacz LOVI AirWarm :heart: Produkt nie jest jeszcze dostępny na rynku.

Widzimy, że wzbudził on niemałe zainteresowanie, więc chcielibyśmy Wam zdradzić przedpremierowo kilka szczegółów :shushing_face: :heart:

Podgrzewacz AirWarm dzięki wykorzystaniu innowacyjnej technologii podgrzewa mleko za pomocą powietrza, a nie wody - koniec z ciągłym odkamienianiem sprzętu! Podgrzewacz jest bardzo prosty i szybki w czyszczeniu. Ma także funkcję mieszania, która gwarantuje równomierne podgrzewanie mleka dla dziecka. Dodatkowo brak wody powoduje, że butelki są suche i od razu gotowe do użycia :raised_hands: :revolving_hearts:

Jesteście ciekawe naszej nowości? :shushing_face: :heart:

22 polubienia

Jestesmy bardzo ciekawe tej nowosci :heart:
Wszystko co ulatwia codziennosc w nacierzynstwie jest na wage zlota :heart:
A koniec o odkamienianiem brzmi jak spelnienie marzen :heart: a funkcja mieszania to juz w ogole kosmos :heart:
Bardzo dziekujemy ze bedziemy mogly przetestowac ten podgrzewacz :heart: i mam nadzieje ze to nie jest ostatni raz do testow - tak zeby kazda mamusia miala mozliwosc go pokochac :heart:

Nawet nie macie pojęcia. Kusicie tą nowością niesamowicie

Ooooooczywiscie ze jestem ciekawa :smiling_face_with_three_hearts: Świetny pomysł z tym podgrzewaniem bez wody ……Rewelacja z tym że nie trzeba będzie go odkamieniacza co jakiś czas. Dodatkowo nie trzeba będzie go myć regularnie z żółtego osadu i wymienić wode.
Dużym plusem jest też to że miesza mleko w trakcie podgrzania no i ładny kompaktowy kształt 🩷
Bardzo przemyślane narzędzie i mega przydatne każdej mamie. Ja z podgrzewacza korzystam każdego dnia co najmniej raz dziennie więc pewnie pokocham to urządzanie :smiling_face:

Jesteśmy bardzo ciekawe :two_hearts::cherry_blossom: Szczególnie podoba mi się pomysł podgrzewania powietrzem zamiast wody brak odkamieniania to duży plus. Jestem bardzo ciekawa, jak sprawdza się funkcja mieszania i czy rzeczywiście mleko podgrzewa się równomiernie. :two_hearts::cherry_blossom:

Jestem bardzo ciekawa :heart:
Brak wody, funkcja mieszania. No zapowiada się naprawdę suuuuuper :heart:

Jestem bardzo ciekawa tego podgrzewania powietrzem :heart_eyes: bardzo mnie ciekawi ta funkcja mieszania :heart_eyes:

Ciekawa ? Jestem mega ciekawa ! Jesli to ma oznaczac koniec odkamieniania , wymianiania wody , sprawdzanja poziomu wody to wchodze w to ! Brzmi jak duze ulatwienie , a to cos co mamuski lubia najbardziej ! Do tego wyglada bardzo imponujaco :grin:
Chociaz funkcja mieszania mleka tez mnie ciekawi , nie moge sobie wyobrazic jak to moze wygladac :see_no_evil: samo to , ze butelka odrazu jesy sucha j gotowa do “uzycia” to tez dotakowy atut . No nic , pozostaje czekac na pierwsze opinie i premiere

Swietny pomysl zeby powietrzem ogrzewac :slight_smile:

Ojej to naprawdę innowacyjne urządzenie. Bardzo jesteśmy ciekawe. To musi być super. Jeszcze funkcja mieszania wow :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Super urządzenie :heart: zawsze mnie denerwowało że trzeba odkamieniac podgrzewacz i ze butelka jest później mokra

Lubimy takie nowości 🩷🩷🩷

Naprawdę się zapowiada ciekawie , nie spodziewałam się , że można stworzyć taki podgrzewacz . Na pewno świetne urządzenie. W maju rodzę i myślę że to będzie taki must have wyprawki każdej mamy ! Super , że tworzycie takie nowości technologiczne :smiling_face_with_three_hearts:

O wow!
Podgrzewacz bez wody. Ale to będzie ułatwienie np w podróży kamperem. Nie trzeba martwić się o wodę, odkamienianie. Tylko pytanie jak jest zasilany, akumulator/usb/bateria - tyle pytań. Chętnie bym go przetestowała na wyjeździe w mobilnym domku :heart_eyes:

Zasilany jest przez kabel.

1 polubienie

Wow prezentuje sie super no i fajnie ze działa bez wody :wink: dla Nas to cos nowego fajnie ze co chwile pojawiaja sie nowosci :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Fakt , nie bedzie trzeba sie martwic na przyklad na wakacjach zeby zabrac czy kupic ze soba odkamieniacz (mowie o dluzszych wakacjach czy wyjazdach ) :grin:

1 polubienie

byłam ciekawa a po zdradzeniu wiekszej ilości szczegolow ciekawość sięga zenitu🤔
nie dosc ze powietrzem to jeszcze miesza😮
jestem bardzo ciekawa jak sie sprawdzi w praktyce :heart_eyes:

Wow , nie widziałam jeszcze podgrzewacza , który działa w ten sposób. Ten wydaje się naprawdę ciekawy i z pewnością ułatwi życie niejednej mamie

super pomysł :smiling_face_with_three_hearts::heart: gratulacje
w końcu nie będzie trzeba 0dkamieniac i zmieniać wody oraz co najważniejsze wycierać tych butelek :smiling_face_with_three_hearts::heart:
przynajmniej będzie można używać butelki typu MAM i poziom mleka nie wzrośnie (jakoś przez te dolne dziurki to mleko było zasysane)
pomysł petradunia
technologia idzie do przodu dzięki wam :heart::smiling_face_with_three_hearts: