Drogie mamy, w tym miesiącu główną nagrodą do testów będzie nasza NOWOŚĆ - podgrzewacz LOVI AirWarm Produkt nie jest jeszcze dostępny na rynku.
Widzimy, że wzbudził on niemałe zainteresowanie, więc chcielibyśmy Wam zdradzić przedpremierowo kilka szczegółów
Podgrzewacz AirWarm dzięki wykorzystaniu innowacyjnej technologii podgrzewa mleko za pomocą powietrza, a nie wody - koniec z ciągłym odkamienianiem sprzętu! Podgrzewacz jest bardzo prosty i szybki w czyszczeniu. Ma także funkcję mieszania, która gwarantuje równomierne podgrzewanie mleka dla dziecka. Dodatkowo brak wody powoduje, że butelki są suche i od razu gotowe do użycia
Jestesmy bardzo ciekawe tej nowosci
Wszystko co ulatwia codziennosc w nacierzynstwie jest na wage zlota
A koniec o odkamienianiem brzmi jak spelnienie marzen a funkcja mieszania to juz w ogole kosmos
Bardzo dziekujemy ze bedziemy mogly przetestowac ten podgrzewacz i mam nadzieje ze to nie jest ostatni raz do testow - tak zeby kazda mamusia miala mozliwosc go pokochac
Ooooooczywiscie ze jestem ciekawa Świetny pomysł z tym podgrzewaniem bez wody ……Rewelacja z tym że nie trzeba będzie go odkamieniacza co jakiś czas. Dodatkowo nie trzeba będzie go myć regularnie z żółtego osadu i wymienić wode.
Dużym plusem jest też to że miesza mleko w trakcie podgrzania no i ładny kompaktowy kształt 🩷
Bardzo przemyślane narzędzie i mega przydatne każdej mamie. Ja z podgrzewacza korzystam każdego dnia co najmniej raz dziennie więc pewnie pokocham to urządzanie
Jesteśmy bardzo ciekawe Szczególnie podoba mi się pomysł podgrzewania powietrzem zamiast wody brak odkamieniania to duży plus. Jestem bardzo ciekawa, jak sprawdza się funkcja mieszania i czy rzeczywiście mleko podgrzewa się równomiernie.
Ciekawa ? Jestem mega ciekawa ! Jesli to ma oznaczac koniec odkamieniania , wymianiania wody , sprawdzanja poziomu wody to wchodze w to ! Brzmi jak duze ulatwienie , a to cos co mamuski lubia najbardziej ! Do tego wyglada bardzo imponujaco
Chociaz funkcja mieszania mleka tez mnie ciekawi , nie moge sobie wyobrazic jak to moze wygladac samo to , ze butelka odrazu jesy sucha j gotowa do “uzycia” to tez dotakowy atut . No nic , pozostaje czekac na pierwsze opinie i premiere
Naprawdę się zapowiada ciekawie , nie spodziewałam się , że można stworzyć taki podgrzewacz . Na pewno świetne urządzenie. W maju rodzę i myślę że to będzie taki must have wyprawki każdej mamy ! Super , że tworzycie takie nowości technologiczne
O wow!
Podgrzewacz bez wody. Ale to będzie ułatwienie np w podróży kamperem. Nie trzeba martwić się o wodę, odkamienianie. Tylko pytanie jak jest zasilany, akumulator/usb/bateria - tyle pytań. Chętnie bym go przetestowała na wyjeździe w mobilnym domku
byłam ciekawa a po zdradzeniu wiekszej ilości szczegolow ciekawość sięga zenitu🤔
nie dosc ze powietrzem to jeszcze miesza😮
jestem bardzo ciekawa jak sie sprawdzi w praktyce
super pomysł gratulacje
w końcu nie będzie trzeba 0dkamieniac i zmieniać wody oraz co najważniejsze wycierać tych butelek
przynajmniej będzie można używać butelki typu MAM i poziom mleka nie wzrośnie (jakoś przez te dolne dziurki to mleko było zasysane)
pomysł petradunia
technologia idzie do przodu dzięki wam
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.