Nowe smoczki

Mam propozycję nowych smoczkow i nie wiem gdzie mogę zgłosić tą propozycję. A mianowicie smoczki świecące w ciemności, np uchwyt fluorescencyjny. Co wy na to? :slight_smile:

To niezły pomysł z tymi świecącymi smoczkami, czasami jak syn się przebudził w nocy bo wypadł smoczek to szukam po ciemku co się służy albo świecę sobie telefonem. Często też daję drugi i zaraz szukam tefo, który wypadł. Ja jestem za.

Lovi ma takie smoczki, to te z kolekcji night&day :slight_smile: My mieliśmy owieczkę :slight_smile:

Muszę poszukać czy są jeszcze dostępne

A ja zauważyłam że zdarza mi się w nocy szukać smoczka którego wyjęłam z ust synka i położyłam pod poduszką a mój synek nawet śpiąc tak sprytnie potrafi przeszukać rączką miejsce gdzie najczęściej go odkładam że bez problemu znajduje swojego nynusia :slight_smile:

Już istnieją smoczki które świecą w ciemności. Wiem ze na pewno są w ofercie Lovi i Canpol Babies . Miałam je i są świetne. W nocy na prawdę jest kłopot ze znalezieniem smoczka więc te świecące są super.

Dzięki Wam za pomoc, faktycznie takie smoczki są dostępne na rynku, muszę je kupić :wink:

No ja już nie kupię, bo kupiłam z lovi te zwykłe, rozpakowałam, wyparzyłam, więc na razie mówię im “do zobaczenia” jak niunia wyrośnie z tych które zakupiliśmy.

Ach… ktoś Cię już wyprzedzil z tym pomyslem., hihi. Ale powiem szczerze że ja raczej nie kupilabym takiego smoczka bo taka farba fluo… chyba nie jest zbyt zdrowa. Zwłaszcza że smoczek dziecko trzyma w buzi, czasem wyliże że wszystkich stron. Unikam takich farb. Dostałam od koleżanki śpiochy w takie świecące w nocy gwiazdki i ani razu ich nie założyłam Synkowi bo się bałam tak bliskiego kontaktu tej farby z gołym ciałem Synka.

Ja we wrześniu w ramach wyróżnienia za aktywność na forum otrzymałam dla synka kapsułę minismoczków LOVI. Jeden z nich ma uchwyt świecący w nocy - niezwykle przydatna funkcja. Smoczki są niezastąpione i myślę, że większość konsumentów się ze mną zgodzi - najmniejsze i najładniejsze mini smoczki na rynku.

IwonaDer. wydaję mi się,że smoczki muszą przejść odpowiednie testy,aby były dopuszczone do sprzedaży.Dlatego muszą spełniać wszelkie kryteria i być bezpieczne dla dziecka.Smoczki te nie mogą szkodzić dziecku skoro są dla nich przeznaczone.

Uważam, że smoczki tego typu muszą przejść odpowiednią ilość badań i testów, żeby mieć pewność, że na pewno nie są szkodliwe dla Naszego Maluszka, W przeciwnym wypadku nie zostałyby dopuszczone do sprzedaży.

Ja też już mam taki smoczek i tak jak dziewczyny piszą super sprawa, bo w nocy nie będzie problemu z ich znalezieniem:)

Zaopatrzyłam się już w ten smoczek, super sprawa, że wcześniej o nich nie wiedziałam i przez pół roku mordowalam się z normalnymi.
A co do bezpieczeństwa materiałów fluorescencyjnych użytych przy produkcji tych smoczków to mam zaufanie do Lovi i wierzę że są bezpieczne, to nie Chińskie ciuszki niewiadomo jakiej produkcji.

Kupiłam synkowi smoczek świecący w nocy , bo przegryzł stary. Super sprawa, a wygląda z nim po ciemku jak byczek fernando hi hi

Popieram - te smoczki są rewelacyjne i w nocy uspakajają nie tylko maluszka ale również mnie, ponieważ po omacku nie muszę smoka szukać po całym łóżeczku.

używam głownie takich Lovi, sa cudowne, jak mały śpi w łozeczku a się w nocy obudze, to widze po tym nawet gdzie ma głowkę, bo potrafi się przez sen obracac w poprzek

Bardzo fajne, mojej kuzynki córeczka też takie ma z lovi i świeca fajnie, bez problemu znajdziesz w nocy 

Bożena ale już są takie smoczki.

Te świecące są bardzo przydatne. Łatwo je odnaleźć w ciemności.