Nowe smoczki

Aneczka, to post z 2016 roku, wtedy ich jeszcze nie było :-) 

Ja miałam kilka smoczków z LOVI świecących w ciemności, bardzo fajny gadżet, ale zawsze zastanawiałam się jak długo trzebaby je naświetlać aby świeciły cała noc. Ja swoje naświetlań bardzo mocnym żarowym światłem chwilę przed pójściem spać córki, a kiedy budziłam się w nocy smoczek już nie świecił. 

Mama_coreczki ja swoich nie naświetlam niczym a świeca cała noc.. 

Tak popieram pomysł są super syn ma z NUK bo z lovi nie mogłam znaleźć u nas na szybko , ale jak mu zginie w nocy gdzieś w pościeli to łatwo odnaleźć 

Polecam, miałam z Lovi i generalnie wiedziałam zawsze gdzie jest :D

Bardzo pomocne w nocy. Choć u nas czasami pod łóżko wpadał o czym nie wiedziałam już go nie znalazłam.to.mialam.drugi w pobliżu na takie sytuacje

Właśnie fajne są te swiecace w ciemności 

O nawet nie wiedziałam że Lovi ma smoczki świecące w ciemności. Też często mam problem z szukaniem smoka. 

Wiola maja i warto się w nie zaopatrzyć pod warunkiem że dziecko smoczki lovi akceptuje 

Bardzo ładne :) i raczej się nie zgubią 

Tak zgadzam się z tymi co świecą w ciemności super sprawa moja bratowa używała j była zadowolona bo nie musiała długo zawsze szukać ☺

Monia zgubić się mogą i ciężko znaleźć np jak u nas wpadł.pod lozeczko..nie spodziewałam się tego w nocy 

Aneczka u nas też to się zdarza. Dlatego zawsze mam obok łóżeczka awaryjny smoczek jakbym nie mogła znaleźć. 

To taka tasiemke do smoczka zakupić 

Można ale te świecące są naprawdę fajne ☺

Kverve ja też.mialam.w pobliżu awaryjny po tej sytuacji heheh 

Monia jak dla.mnie tasiemki i zawieszki do smoczków to tylko w dzień. A u nas to tylko na spacerze. 

Pomysł rewelacja , uwielbiam te świecące smoczki , syn ma jeden taki używa go tylko w nocy gdy go zgubi w pościeli zawsze łatwo można go znaleźć 

Tak tak mają takie świecące smoczki my mieliśmy 2 sztuki takie na samym początku 😉

Mama byc też takie mieliśmy ;) super sie sprawdzały..teraz też planujemy od takich zacząć 

U nas używamy tasiemki do smoczków tylko na spacer , a jedną to nawet nie wiem gdzie zgubiliśmy, już od świąt nie mamy 

a ja mam wrażenie że te smoczki świeciły tylko na początku po naświetleniu, potem juz jak by gasły, aczkolwiek podobała mi sie ta kolekcja smoczków i pewnie teraz też taka bedziemy mieli w naszej wyprawce;)