tak dokładnie to powinni zmienić
Ja też to zauważyłam i jakoś nie mogę się przyzwyczaić, że tak jest
Ja w ogóle nadal nie mogę się przyzwyczaić… O ile na laptopie to jeszcze jakoś idzie to na telefonie to dla mnie taki misz masz. Nie potrafię odszukać tematu, który mnie interesował, mam wrazenie, że wyświetlają mi się losowo…
Witajcie! Weszłam z czystej ciekawości jak to tutaj teraz działa i jestem zaskoczona totalnie nowoczesne forum. Muszę się trochę połapać co i jak ale jest dość intuicyjne, szybko działa i szybko się ładuje.
Ja również jestem za tym, aby na początku pojawiały się najnowsze komentarze bo jeśli wątek jest bardzo długi to trochę trwa przewijanie. Chyba że jest jakaś opcja zejścia na sam dół, której nie zauważyłam.
A tak to super! Idę sprawdzać dalej co i jak
A czy jest jakaś opcja na zmianę nazwy? Miałam polskie znaki w nazwie i widzę, że teraz wyświetla się podkreślnik co mi się wcale nie podoba.
Możesz przewijać w dół szybciej. Tu gdzie masz podaną ilość komentarzy, naciskasz na to i wyświetli się suwak, który wystarczy przesunąć na sam dół
A widzialyscie że na dole pojawia się kto aktualnie odpowiada? Dopiero dzisiaj to zauważyłam sory @_MamaKinga_1 ale akurat ty odpowiadalas:crazy_face:
Widziałam , wiedziałam jak widzę że ktoś coś pisze od razu to nie wychodzę z wątku i czekam
Tak , ja też to zauważyłam fajnie , że jest to widać
Też tak robię
Tak, widziałam właśnie, ale chyba jest to jakiś od niedawna, przynajmniej tak mi się wydaje
A to nie jest tak że tylko na komputerze lub laptopie widać , bo ja tego nie widzę ;p
Ja widzę na telefonie, pewnie nie widziałaś bo nikt nie pisał w tym czasie
Heheheh no tak , ;p też racja
Ja widzę na telefonie nie korzystam z laptopa.