to by mogli zmienić
Zdecydowanie , niech pierwsze pojawiają sie ostatnio dodane komentarze a nie ze trzeba je przewijać
Ciagle mnie cos zaskakuje xD ale podoba mi sie to!
dokładnie
Ja jednak chyba nie lubię zmian😆
Super jest byc od razu zalogowanym!
Logowanie na plus ogólnie forum nie jest złe można się ogarnąć ale te nowe posty na dole to faktycznie wkurzające. Na razie jest dobrze bo komentarzy jest mało ale za kilka miesięcy będą się ładować po kilka minut
Eeeee moze nie beda sie ladowc 10 minut… nowa odświeżona strona, pewno informatycy pomyśleli nad tym.
Jak wejdziesz w wątek gdzie jest np 600 komentarzy to jednak lądują się dobrą chwilę
A to nie bede wchodzila
Tez w koncu nie pojawia sie ciagle wyskakujące okno z zapisem do newslettera, jupi
Nowe forum bardzo mi się podoba, choć nie ukrywam że byłam bardzo przyzwyczajona do starego wyglądu. Myślę że po kilku dniach tutaj będę już wszystko ogarniać
Mi się ta strona już bardziej podoba ;D ale na początku było cięzko
Na początku było ciężko się połapać co i jak, wydaje mi się, że idzie mi coraz lepiej. Zmiany są potrzebne.
Tak tylko najgorsze jest to przewijanie na dół…
Odkrylam ze mozna to zrobic szybciej, na dole po prawej jest przycisk i wtedy ma sie suwak
Jak macie te cyfry ja dole na prawo ile jest odpowiedzi to klikacie w to i wtedy wchodzi suwak i szybciej sie przechodzi do konca
Zmiany myślę że na plus. Do tamtego forum byłyśmy poprostu przyzwyczajone a tu pewnie tez przywykniemy co i jak. Dla mnie obecnie forum ma bardziej nowoczesną szatę i cała strona jest bardziej nowoczesna.
Długo mnie tu nie było, ale fajna odnowiona strona super
Dziewczyny teraz to dopiero zauważyłam b,ze w kolkeczku jest oosba ktora dodaje ostatni post , oj zdecydowanie to tez powinno @LOVI_Redakcja zmienić ,aby w koleczku byla ciągle autorka/ autor postu