Nowe forum LOVI!

Drogie mamy,
serdecznie witamy Was na nowym forum LOVI! :heart:

Chcielibyśmy poinformować, że program testowy zostanie wznowiony w kwietniu. Mamy nadzieję, że nie możecie się doczekać testów, które dla Was naszykowaliśmy :smiling_face_with_three_hearts:

Nowa platforma to nie tylko nowe możliwości, ale także nowe wyzwania. Zachęcamy do dzielenia się odczuciami na temat działania forum w komentarzach pod tym wątkiem. Trzeba coś poprawić? Brakuje jakiejś opcji? Jesteśmy otwarci na Wasze sugestie!

Dziękujemy za bycie częścią społeczności LOVI :heart:
#teamLOVI

4 polubienia

Bardzo podoba mi sie kolorystyka i przejrzystosc strony. Wszystko jest widoczne na pierwszy rzut oka. Na razie nie mam zastrzeżeń.

Jak na razie nie mam zastrzeżeń :smiley:

Baaaardzo duza zmiana. Ciezko sie przyzwyczaic.
Kiepsko ze jesli wchodzi sie w dany watek ( bez powiadomienia o odpowiedzi) to trzeba dlugi suwakiem jechac na sam dol.
Bardzo sie ciesze ze w kwietniu bedzie juz testowanie :rose:
Na plus jest ze nie wylogowuje mnie juz

Taaak to że nie trzeba się logować non stop jest wspaniale

1 polubienie

Ogólnie super ale moim zdaniem lepiej by było gdyby na początku wątku były nowe komentarze a nie na końcu. Nie mogę się już doczekać testowania. Mam nadzieję że Lovi nas również zaskoczy produktami do testowania :smiling_face::smiling_face:

Witamy, w dieta i karmienie butelka był ten sam opis. ( nie wiem czy jeszcze jest bo nie sprawdzałam, a wysyłałam wam o tym maila ostatnio)
A tak to strona super śmiga nie zacina się, jest bardziej czytelna. Ja jestem mega zadowolona, aż chce się tu wracać

Strona na pewno działa o wiele lepiej i sprawniej. Dla mnie jest bardziej przejrzysta niż przedtem i łatwiej mi się w niej odnaleźć. Super na pewno to, że nie wylogowuje za każdym razem i nie trzeba się logować co rusz. Tak samo sam czas ładowania się kart niebo a ziemia :slight_smile:

Ekstra, bardzo się cieszymy!

Dziękujemy za zwrócenie uwagi! :heart:

1 polubienie

Pracujemy nad tym :heart:

2 polubienia

Super, bardzo się cieszymy :smiling_face_with_three_hearts:

Lubiłam stare forum za mozliwość wyszukiwania wątków, ale też za podział na sekcje. Teraz mam mętlik, trochę to wyglada jak zbiór, wszytko w jednym worku. Mam wrażenie, że wątki są nieuporządkowane. Przydałaby sie mapka jak poruszać się po forum.

Jak na razie nie mam zastrzeżeń, i to że nie trzeba się logować jest super

Podział na kategorie się nie zmienił. Po lewej stronie jest zakładka “Wszystkie kategorie” i tam można odnaleźć posegregowane tematy :smiling_face_with_three_hearts: Po wejściu w zakładkę, na samej górze jest także przejście do najnowszych postów określone jako “Nowe” i to jest ogólny przegląd :heart: Najnowsze posty (np. takie do których ktoś dodał komentarz) wyświetlają się zawsze na samej górze w wybranej kategorii.

2 polubienia

Witajcie
Ale mnie tu dlugo nie bylo i jakie zmiany :heart_eyes: super, że strona jest odświeżona pozytywne zaskoczenie

Nie moge dadac zdjecia w odpowiedzi do posta :frowning:
Ciągle pisze ze jest w przetwarzane , format .jpg

Dodalam kolejny komentarz, a porzedni usunelam

Na plus szybkosc ladowania, i to, ze nie trzeba sie stale logowac.
Ja jednak nie moge sie odnalezc, brakuje mi najnowszych tematow na stronie startowej i ostatnio komentowanych. Nie podoba mi sie to, ze najnowszy post jest na samym dole i ze w koleczku wyswietla sie osoba, ktora ostatnio komentowala, a nie ta, ktora jest autorem posta.
Ja jednak tesknie za starym wygladem forum😒

1 polubienie

Tak tez mnie wkurza ze miniatura jest nie tej osoby co napisala posta