Moja to usypia tylko przy piersi , nosząc jeszcze nigdy mi nie usnęła ![]()
@Mama.urwisa Przytulasek
mój zasypia zazwyczaj przy noszeniu lub czasami po prostu w łóżeczku
przy jedzonku to tak sporadycznie, bo u nas z butli to nie ma tak milutko jak przy piersi ![]()
Moja jest ciężka , i tak nosić do uspania tego mojego pulpecika to by był wyczyn ![]()
![]()
Mój też ciężki. Teraz waży prawie 10kg a ma 11m ![]()
Aż jestem ciekawa ile moja waży ale już z koło 7 kg a ma 5 mc
Oooo to tak szybko przybiera na wadze jak mój synek ![]()
![]()
Weź nic nie mów , boję się czy nie za dużo przybiera . Teraz muszę dopytać pediatry czy wszystko ok
A sprawdzasz na siatce centylowej ja przybiera ? Mi pediatra mówiła że synek mało przybiera co wydawało mi się dziwne bo wydawało mi się że ma idealne przyrosty i ostatnio wpisałam jego wagę do apki i wyszło że przyrosty są idealne. Wydaje mi się że pediatra źle tygodnie policzyła ![]()
Mój mąż ma hopla na punkcie wagi synka. Bo sam ma lekką nadwagę i z tym walczy i cały czas uważa że syn za dużo przybiera na wadze bo piszą że powinien tyle a tyle tygodniowo a on dwa razy więcej. Ale jak rozmawiałam z pediatrą to mówiła że ta waga jest w normie. Sprawdzała też na siatce centylowej i trzyma się swojego 75 centyla.
Nie mam wagi aby mała zważyć ile teraz jest , 2 kwietnia będziemy na szczepieniu i się dowiem
To jak będziecie po, to koniecznie daj znać
Mój syn bardzo dużo był noszony. Wręcz nie dało się go odkeić. Tylko ja mogłam go nosić
U nas podobnie , tylko przy mnie się wycisza . Nieraz jak mąż ją dłużej ponosi
I ile waży ?
7500 jak byliśmy na szczepieniu 2.04