Netflix-filmy

ja macie coś dla mnie ja lubię magię tarot, wampiry, wilkołaki, magicy … coś takiego syreny takie fajne ciekawe

Nooo tak jak bardzo chciałam go obejrzeć tak jak jest dostępny to nie mam kiedy :rofl: co chwilę coś , może bliżej weekend si wkoncu uda :laughing:

Ja bym nie wytrzymała tyle czasu :see_no_evil: @Molly Janie pomogę bo nie oglądam takich

Niestety ale nie mam kiedy. A teraz już na jedno oko patrzę ledwo jeszcze trochę na forum popisać i spać bo mała ostatnio mało śpi :sleeping: :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

teraz jest taki ruch ze masakra :joy: jak ja wszystkim odpisze to też idę spać, a o 7-8 nie ma żywej duszy :grinning:

No z takim maleństwem to wcale się nie dziwię :sleeping: @Molly no dzisiaj to ja nie nadążam za czytaniem :smiley:

zaraz pójdą spać wszyscy to się nadrobi, teraz mam wrażenie ze jest “wyścig szczurów” :joy: tak bez urazy
pewnie jeszczy dołączył kilka osób

Przeważnie tak było pod koniec miesiąca :speak_no_evil::see_no_evil: na pewno ktoś dołączy , jak co miesiąc :slight_smile:

mi się nawet seruduszka skończyły, ten podgrzewacz to bedzie hit jak on będzie się sprawdzał i szybko grzał. już widzę jak na vinted są powystawiane te wszystkie podgrzewacze na wodę :joy:

1 polubienie

A to ja też tak mam :sweat_smile::see_no_evil: no ciekawe , czy takie nowości też będą zaraz wystawiane, mi by się bardzo przydało :wink:

1 polubienie

szczerze i w sumie też by się przydało, ale ciekawe jak to będzie działać i czy obiadki też bedzie mozna podgrzewać

a tutaj niby pisze produkt archiwalny

Pewnie jako pierwsze będzie na stronie :slight_smile:

Oglądałam i ten sezon bardzo mi się podobał . Ale ja czekałam aż wyjdą wszystkie odcinki :+1:Szkoda , że tyle będziemy czekać do następnego sezonu.

Pewnie będzie dostępny w określonym czasie, nie mogą wcześniej wystawić jak jeszcze na stronie lovi nie było nic o tym produkcie

ale wczoraj był szał wiadomości :rofl: czułam się jak na etacie :rofl:

1 polubienie

Hah to racja :see_no_evil: działo się troszkę :smiley:

kurde ja się zastanawiam co lepsze w sumie
podgrzewacz już mam i zadko używam

Pewnie jak dodadzą już na stronę to ktoś kupi i zaraz będą jakieś opinie :wink:

Jestem mega ciekawa , też szukałam jakiś info o tym produkcie ale narazie zero

Dokładnie, ciężko było nadrobić zaległości :see_no_evil: