Netflix-filmy

Teraz już się trochę uspokoiło :slight_smile:

Bo nowi użytkownicy po napisaniu kilku wiadomości mają blokadę chyba na 24 godziny, ciekawe jak będzie później :see_no_evil:
Ogólnie to super że są nowe osoby, ale jak tak dużo osób na raz przychodzi to ciężko wszystko przeczytać

Noo :see_no_evil: myslalam ze ja tak mam tylko :see_no_evil::rofl:

Hmm, w sumie czy nowe są to nie wiem , bardziej wróciły te użytkowniczki co nie było ich w poprzednim miesiącu :smiling_face:

albo po roku wróciły :grinning: widziałam odznaki ze rocznica

A to mi się wydaje , że dużo osób to dostało bo rok temu zrobili właśnie tą ładną stronę i pewnie dlatego :smiling_face:

1 polubienie

A oglądał ktoś z was papiery na szczęście ?

Jak napisalas o podgrzewaniu obiadkow to mi sie odrazu z airfrayerem skojarzylo , bo tez tam gorace powietrze :sweat_smile:
"Papiery na szczescie " nie widzialam , ale maz dzisiaj wlaczyl “czerwona nota” i pczatek zapowiada sie spoko , taki odmozdzacz :see_no_evil:

1 polubienie

czyli coś dla mnie mówisz, sprawdzę

Ja oglądałam, nawet spoko, a teraz czekam na kolejny sezon szpital świętej Anny

Papiery na szczęście włączyłam wczoraj i tak mnie wkręciło , że nie mogłam przestać oglądać ale w końcu wyłączyłam tv bo by mogło być zaraz rano :smiley:

Oo dobra to tez zobacze :grin: dzieki

Daj koniecznie znać , czy Ci się spodobało :smiley: ten początek jest taki mega wciągający

W sumie to najwazniejsze , jak sie czlowiek od pierwszej minity wkreci to pozniej juz leci :grin:
Pewnie , ze dam :muscle:

To racja :smiley:

I tak mam wrażenie , ze dużo i dużo więcej jak w lutym :smiling_face:

Czy u kogoś z was kto ma Playera też wyskakuje coś takiego ?

U mnie działa bez problemu

U mnie też już działa , wyłączałam i włączyłam i jest ok musiał być jakiś błąd

2 polubienia