Netflix-filmy

Ja nic niestety Co takiego nie polecę . A może Ty polecisz coś takiego jak krew z krwi , idź przodem bracie , pitbul , krucjata, … takie polskie o mafii bo wydaje mi się że już wszystko obejrzałam

2 polubienia

służby specjalne
furioza
bad boy
kibic
plan lekcji
(był jeszcze drugi podobny tytuł do planu lekcji ale nie mogę znaleźć) też był fajny
jak zostałem gangsterem (najlepszy)
Skyrolo (o prostytutkach, serial bardzo fajny i wciągający)

Ooo dziękuję ! Służby specjalne, plan lekcji i skyrolo nie oglądałam , więc dodam do ulubionych :smiling_face_with_three_hearts: a oglądałaś skazany na śmierć, bardzo dużo odcinków ale jest mega , bardzo wciąga

1 polubienie

mój Netflix tego no nie, a gdzie oglądałaś ten skazany na śmierć?

1 polubienie

Faktycznie nie ma już na netflixie , tam oglądałam , ale widzę że jest dostępny na Disney
A skradzione serce oglądałaś ? To jest na netflixie

1 polubienie

nie, to obejrze dziękuję

1 polubienie

Miłego oglądania :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Ja oglądałam na prime chyba ja dobrze pamietam

1 polubienie

Taaak , właśnie tam jest i pierwszy miesiąc jest za darmo :slight_smile:

1 polubienie

Tak właśnie widziałam , tylko nie ma kiedy go obejrzeć :rofl::laughing:

1 polubienie

Z polskich o podobnej tematyce mogę polecić też: Kruk szepty słuchać po zmroku , pakt , odwróceni , ślepnąc od świateł, znaki . Niektóre są starsze ale fajne i polecam wszystkie . Ja bardzo lubię polskie seriale kryminalne i mafijne właśnie.

1 polubienie

Ja też właśnie takie lubię :smiley: @Mama.urwisa dziwię się że tak długo wytrzymałaś z tym że jeszcze nie obejrzałaś :see_no_evil:

A Bridgertonow ogladalyscie :grin:

1 polubienie

Ja jeszcze nie oglądałam , czekałam aż będą wszystkie odcinki i teraz muszę znaleść czas :speak_no_evil: a Ty oglądałaś ?

1 polubienie

Juz sa wszystkie 4 sezony… nastepny za 2 lata :see_no_evil:
Ogladalam :grin::sweat_smile: i powiem wam ze tak wciaga ze jak na biezni ide to pstryknjeciem palcem i godzina zleci :sweat_smile: namowilam mame zeby ogladala to najpierw sie smiala ze jakies barokowe stroje itp ze ona nie lubi takich filmow ale jak sie wciagla to obejrzala wszystkie i czekala na kolejne 4 odcinki :sweat_smile: bo tak glupio zrobilo ze sezon rozbilo na 2 tury :-/

Ooo, ja mówiłam też swojej mamie ale jeszcze nie oglądała :smiley: Róża 2 lata będzie trzeba od nowa wszystko obejrzeć , bo ja zapomnę o co chodziło :see_no_evil::see_no_evil:

Nie zapomnisz… oni zawsze przypominaja co bylo wczesniej :slight_smile:

A eidzialyscie ze podobna ma byc 4 sezon Naszej winy? Gdzies na tik toku mi smiglo ze zaczynaja nakrecac

1 polubienie

W sumie racja , ooo nie widziałam , fajnie gdyby było :star_struck::star_struck::star_struck: ja czekam na matki pingwinów

1 polubienie

No na matki tez czekam :slight_smile:

1 polubienie