Netflix-filmy

Bardziej chyba do mnie przemówiła ta opcja że by go zatukla i wrzuciła do szamba i trafiłaby do więzienia , a pierwsza opcja to rozwód i odejście od niego

1 polubienie

Zdecydowanie taaak! Pisałam kilka dni temu, że polecam :smiley:
Daj znać czy Tobie się spodobało jak obejrzysz :wink:

1 polubienie

Oglądałam do 2 w nocy ! Wciągający i nieoczywisty . Podobało mi się

2 polubienia

Mi może uda się w weekend obejrzeć z chłopakiem . :slight_smile: @Mom_of_3 ja muszę jeszcze raz obejrzeć

Ja chociaż oglądałam to już setki razy, to na Netflixa wrzucili pamiętniki wampirów, więc znów to oglądam :sweat_smile::rofl:
No i już nie mogę się doczekać drugiej części czwartego sezonu Bridgertonow

U mnie to wyskoczyło
Nie da się obejrzeć chyba za darmo dobry dom

na tym ekino są różne przeglądarki i trzeba próbować, ja obejrzałam i nie mam konta
teraz na ekino oglądam krainę lodu

Ja się trochę boję oglądać na takich stronach online, boję się jakoś wirusów itp kiedyś na cda oglądaliśmy i co chwilę jakieś reklamy wyskakiwały i często zamiast zamknąć reklamę to wchodziło się na jakąś stronę z reklamy i otwierało się z 20 innych okienek

2 polubienia

ja bardzo długo i często korzystam z ekino i nie mam żadnego wirusa nigdzie, ani na tv, na laptopie ani na telefonie
na przeglądarce oglądam smart tv
zamykać X wszystkie reklamy

Nie wiem jak jest z reklamami na e kino ale na cda reklamy pojawiały się z „x” który powodował że wcale reklama się nie zamykała tylko wchodziło się w stronę z reklamy. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi - był X dla zmyłki i ten prawdziwy „x” który zamykał reklamę. Łatwo było się pomylić

to ten od zamykania okienka/strony/nowej karty

A ja poleca The Sinner na netflixie

@Mama.urwisa a z tego linku próbowałaś Dom dobry - HD (2025) online - ekino-tv.pl ?

2 polubienia

ktoś wie gdzie obejrze czarny telefon?
na ekino jest tylko 2

Nie, ja nawet nie wiem co to

1 polubienie

taki niby horror, chce jeszcze raz obejrzeć a nie mogę znaleźć

A to ja horrorów nie lubię oglądać , więc dlatego nie wiem co to

Tak i nie dało się a ja karty nie podpinam w jakieś obce strony

No ja wlansie też nie

a jakieś filmy o koniach? znacie coś fajnego
niedługo wilka Warszawka będzie

oglądałam sekretariat, raffian, życie w cyglach, mustang z dzikiej doliny, chodzenie jazda rodeo, czarny książę , zebra z klasą

1 polubienie