Nerwica Lękowa

Kasia polecam sprawdzić na zaś pozycje trzymania noworodka. Zawitkowski na YT pokazuje pozycje, w których kolka nie jest tak odczuwalna dla dziecka. Naprawdę przydatne szczególnie dla świeżo upieczonych mam  :) Czasem całą noc nosiliśmy tak małą na zmianę   

https://www.google.com/search?q=zawitkowski+kolki&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=ivn&sxsrf=ALeKk00fXdJ2rEJaEr4aL3WR1CJA3S2RkA:1585576773141&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwjG1s7ircLoAhUDwqYKHaNoB8IQ_AUoAnoECAwQAg&biw=412&bih=756&dpr=2.63#ip=1

Ooo musze koniecznie to zobaczyc ;) moze byc bardzo pomocne a lepiej jak cos juz bede na temat wiedziala niz potem nie potrzbnie sie stresowac ;) 

Filmy z Zawitkowskim naprawdę są pożyteczne. Mi bardzo pomogły i są zgodne z zasadami fizjoterapii

Kasia takie sytuacje się zdarzają, trzeba próbować wszystkiego, po czasie da się odgadnąć o co chodzi, ale bywają chwile kiedy nic nie działa, trzeba je także przetrwać... warto zaufać intuicji i wsłuchać się w potrzeby dziecka 

Kasia, chyba się nie uniknie takich sytuacji, najgorsze jest to, że małe dziecko nie powie co go boli, doskwiera... 

Trzeba po prostu się w takich sytuacjach nie załamywać i probowac, próbować i jeszcze raz próbować różnych rzeczy żeby ulżyć. 

Najważniejsze to szukać przyczyny i wsparcia, jeśli będziesz potrzebowała pomocy to pamiętaj, że tutaj wszyscy chętnie spróbują Ci pomóc. Nie nastawiaj się od razu, że będzie aż tak źle, na pewno dasz radę, każda z nas miała takie wątpliwości, nie wierzyła w siebie na początku... to mija, jeszcze będziesz z siebie dumna!

O dzięki też popatrzę, nawet nie wiedziałam że ktoś taki jest ten Zawitkowski :) 

Ja sie szczerze mowic w ogole nie zalamuje ;) kilka dziewczyn zdarzylo mnie juz tu poznac i wiedza ze mam pozytywne podejscie do sprawy. Uwazam ze nie ma rzeczy nie mozliwych i ze kazda da sobie rade nawet tak gdy tak jak ka gdzies z tylu ma jakies obawy ;) 

Kobiety mają naturalne instynkty. Wszystkie damy rady! Bo jak nie my to kto?!