Naturalne sposoby powiększenia piersi

Ja mam mały biust i po ciąży te piersi nie wyglądają na szczęście źle, też się z Wami zgodzę, że lepiej mały ajędrny. 

Przed ciąża nie miałam jakoś dużego biustu teraz jak przestałam karmić jest inny mam wrażenie że mniejszy i piersi są bardziej obwisłe 

No ale co zrobić decydując się na dziecko musimy być świadome zmian jakie nas czekają 

Ja przed ciążą miałam miseczkę C i wolałam taki nieduży biust niż ten teraz, gdy karmię. Czasem bywa niewygodnie, a najbardziej na początku karmienia tak było. 

Ile już ćwiczysz? Sama również ćwiczę ale ćwiczenia tak szybko Ci efektu nie dadzą. Trzeba troche na niego poczekać. Po miesiącu nic ie widać ale jak bedziesz ćwiczyła codzienie to po kilu miesiacach stan biustu będzie o wiele lepszy No i polecam za dnia zrezygnować z biustonosza. Wbrew pozorom te biustonosze nie sa takie dorbe poniewaz noszenie biustonosza zmniejsza siłę ścięgien, które utrzymują biust w ryzach. Poza tym w domu o wieel wygodnej jet mi bez biustonosza. Oczywiście rada jest dla małobiuściastych ponieważ biorę pod uwagę to,ze przy dużym biuście wygodniej jest to biustonoszu ;)
No i wspomagam się serum perfect bust.

ja karmiłam rok i piersi wracały do wcześniejszego rozmiaru 

No wlasnie zastanawiałam sie nad tym serum, trochę odrzuca mnie cena ale stosuję obecnie eveline i efektów nie widzę. Napisz czy widziesz jakieś efekty powiększania piersi?

Ja przed ciążami lubiłam swój biust :) Po zakończonym karmieniu został mały i mniej jędrny niestety. Teraz znów karmię i niby jest pełniejszy ,ale mam świadomość ,że teraz nic więcej nie zostanie :) Fakt ,że z małym biustem jest wygodniej ,ale brakowało mi tego z przed ciąży. Mimo wszystko bardzo chciałam karmić piersią i udało się za każdym razem ponad rok :) Teraz też planuję minimum rok :) 

A kremy używałam tylko tych do ciężarnych i karmiących;) Nigdy niczym innym nie smarowałam.

ja w początkach używałam ciąży ale u mnie ciężko z systematycznością 

Ja teraz też mam kremy do biustu dla ciężarnych. Zwiększył swój rozmiar, niektórych staników nie mogę już zakładać. Ale zapewne po skończonym kp znów oklapnie :D 

Również mam świadomość, że po zakończonym karmieniu już ten biust nie będzie w najlepszej formie i rozmiarze :D Ale nie wierzę w cudowne właściwości kremów. Stosuję te dla ciężarnych by skóra była lepiej nawilżona ,by zapobiegać rozstępom. A na powiększenie za pomocą kremòw nigdy nie wierzyłam :)

Powiększania? W sumie to nie wiem, na pewno biust jest bardziej jędrny, wyglada ładniej ale nie wiem czy jest to spowodowane przez ćwiczenia czy przez serum, Podejrzewam, ze przez jedno i przez drugie. Ja serum perfect bust dostałam od siostry na urodziny bo sama się nad nim zastanawiałam przez długi czas i również było mi szkoda na nie tyle dać.

Ten krem jest dosyć drogi, ja nie mam za dużego biustu, ale nie było mi też dane karmić piersią i wyglądają całkiem ok. 

Dziewczyny serum perfect bust nie powiesza biustu. To bardzo fajny kosmetyk, ale sam w sobie nie ma takiego działania. Na pewno po jakimś czasie zobaczycie, zę skóra jest bardziej napięta ale działanie powiększające mają tabletki Perfect bust. A serum się kupuje dodatkowo jako wspomaganie terapii tabletkami. Wiem bo używałam jednego i drugiego. Na począku właśnie serum i dopiero jak wprowadziłam tabletki to zobaczyłam, ze jest powiększenie piersi.

Jeny naprawdę takie tabletki i kremy działają ? Zastanawiam się w jaki sposób to się dzieje ?

Popieram tutaj koleżankę powyżej. Serum perfect bust fajne ale jeśli chcecie zobaczyć powiększenie biustu to warto postawić na tabletki.

Oj dajcie spokój , napewno to nie działa 

Ja tez nie wierze w skuteczność.. 

Wiesz, jeśli oczkujesz od jakiegoś serum że powiększy ci biust to możesz nigdy takich efektów nie zobaczyć. Taki produkt ma na celu ujędrnienie itp. A biust ujędrniony wydaje się być nieco większy, ale wiadomo, że nie urośnie ci z miseczki A do C.

Osobiście nie bardzo orientuje się w temacie bo jakoś nigdy nie czułam takiej potrzeby ani chęci. Wystarczało mi to co mam :D Ale wydaje mi się, że tabletki to pewnie jakieś hormony czy coś i to na pewno skonsultowane z lekarzem.. Ewentualnie są ćwiczenia na ujędrnianie piersi, a wiec cos tam na pewno się powiększa poprzez uniesienie itp. Ale bez przesady, bo jak wiemy piersi to tłuszcz a jak spalisz za dużo to się jeszcze zmniejszą ;) Pamiętaj jesteś, piękna! Zaakceptuj siebie <3