Nie wiem ile będzie się to utrzymywało jednak tabletki brałam dobry rok temu i nic się nie pomniejszyło tak wieć moim zdaneim efekt jest stały.Tabletki jakie brałam to Perfect Bust. Dodam jednak,że w przypadku takich tabletek trzeba uzbroić się w cieprliwość bo efekt nie pojawia się od razu ale trzeba na niego troche dłużej poczekać. Ja musiałam czekać 3 miesiace. No i trzeba brać regularnie bo jak nie bierze się regularnie to nie ma takiego efektu...Jeszcze miałam żel z serii ale dostałam w gratisie jak kupowałam kilka opakowań naraz
Nie ufam żadnym tabletkom, max jaki mozna zrobic to moim zdaniem masaże z kremem ujędrniajacym i ewentualne jedzenie fitoestrogenów jak soja.
Brałam tabletki perfect bust i niczego takiego nie były. Udało mi się powiekszyć rozmiar. Nie sądziłam, że będe kiedyś decydowała się na coś takiego ale schudłam i niestety ale piersi zmalały razem z wagą. Skóra natomiast pozostała tak więć straciły na jędrności i o ile z nowej figury byłam bardzo zadowolona, nie byłam zupełnie zadowolona z wyglądu moich piersi.Poczytałam sobie opinie i postanowiłam sobie jednak tabletki zamówić. A że dziewczyny polecały to pomyśląlam sobie, że ok, spróbuję. I jest ok, aktualnie jestem już pól roku po zakończeniu Biust wygląda o wiele lepiej.
Powiem wam, że ja długo zastanawiałam się nad powiększeniem piersi, ale postanowiłam niedawno zapisać się do Olmedical. Tutaj Pan doktor Januszewski przeprowadził cały zabieg bardzo fachowo. Szczerze mówiąc jestem pod wielkim wrażeniem efektu, moje piersi są bardziej podniesione, o niebo lepiej wyglądają
nie wiem czy w sposób inny jak operacja biustu można powiększyć biust
Dziewczyny a czy na co dzień staracie sie powiekszać swoje biusty za pomocą wkładek? Pytam się tutaj na przykład o push upy?
O jeny nie używałam nigdy push upow , niestety pogodziłam się z małymi piersiami , kiedyś mi to przeszkadzało teraz juz nie zwracam na to uwagi co mam to mam
Tu tak czytam ze tabletki pomagają ?
Ja kiedyś miałam kompleksy bo mały biust ale z wiekiem się z tym pogodziłam a uszczypliwości innych jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszcza albo mówię w nie musza patrzeć jak im coś nie pasuje .
Tylko w ciąży i przy kp mi ładnie urosły ale kończy się kp i znowu zmaleją .
Chyba jedynie implanty ale to ma się coś obcego w sobie i co 10lat trzeba wymienić
Pushu-py jak sama nazwa wskazuje podnoszą piersi """"up"""". Jak się ma trochę swoich piersi to takie rozwiązanie jest niezłe: na dole gabka a na górze własna """"podepchnięta"""" pierś. Niestety w przypadku totalnych desek efektu nie ma, bo piersi brakuje i na dole i na górze! :( W takiej sytuacji konieczna jest gąbka na całej piersi. Dobre rezultaty można uzyskać za pomocą stanika Triumpha model Bagatelle, który jest cały wyścielony dość grubą włókniną a dodatkowo pod wewnętrzną wyściółką jest miejsce na dodatkową gąbkę.
Aha, ten stanik produkowany jest tylko w rozmiarze A, ale totalnym deskom pozwala uzyskać w miarę naturalne B. Polecam zapisanie sie do dobrej braffiterki i powinna dopasować Ci biustonosz, tak aby to wygladało naturalnie.No i możesz ewentualnie zastanowić się nad tabletkami na powiększenie piersi
O jakich piszesz? Widzalam reklamy, z jednej strony myślałam aby spróbować, z drugiej trochę się obawiam placebo.
Nie zobaczysz dopóki nie spróbujesz, sama brałam perfect bust. Z koleżanką w jednym czasie i zarowno ona jak i ja zobaczłyśmy efekty, niemniej musisz się tutaj nastawić na dłuższą kurację bo jedynie w trakcie dłuższej kuracji widać efekty. Ja widziałam pierwsze tak w połowie 2 miesiaca. Powiększenie na poziomie jednego niepelnego rozmiaru.
Jaki masz teraz rozmiar piersi?
Ciekawe sama chyba spróbuje 🤣
mi tam się podobają takie jakie mam
B, a miałam A. Tak więc byłam totalnie płaska. Plus dodatkowo nosze super hiper extra push up hehe na dole gąbka ma z 3 cm grubosci, tak więc biust wyglada na C.
Ja się cieszę bo we ciąży mi teraz trochę m biust urósł się no jeszcze karmie więc zobaczymy co będzie potem
Kup taki kubeczek w kształcie piersi i będzie z głowy :D
[url]https://kochamprezenty.pl/pl/products/ceramiczny-kubek-piersi-cycki-300ml-80.html?query_id=2[/url]
Ola potem będą większe ale obwisłe więc na jedno wychodzi tzn już lepiej mieć mniejszy biust ale jedrny :) po nawale mleka gdy jest koniec karmienia, skóra zostaje rozciągnięta i do tego rozstępy. Niestety ale ciało po ciąży jest iNNe, przynajmniej moje. Jak miałam mały biust to poprostu zakładałam biustonosz push up z gąbeczkami a teraz w życiu tego nie włoże, nie wygodnie mi.
ja nie miałam rozstępów na piersiach
Ja nie lubiłam swojego dużego biustu gdy karmiłam, nie mogłam się zapiąć w żadnych koszulach. A teraz po zakończeniu karmienia jest obwisły, tęsknię za moim biustem sprzed ciąży hah :D też uważam jak Nelia,że lepiej mieć mniejszy biust ale jędrny :)