A, i zapomniałam, przydałaby się na forum opcja prywatnych wiadomości. Czasami jest tak, że mamy coś co przydać się może innym dziewczynom i wtedy adres mailowy czy inny kontakt trzeba podawać na forum. A nie każdy chce to robić.
Witam i odpowiadam na zadane pytania
0) Szukałam jakiejś porady lub informacji i natrafiłam na serwis i wpadłam po uszy.
- Dla mnie serwis jest bardzo czytelny
- Tak , ale nie zawsze mogę sprawdzić czy dany wątek już istnieje i czasami robię błąd
- Dosyć prosta wyszukiwarka,
- z filmów nie korzystałam bo nie wiedziałam że są, ale nadrobię zaległości:)
- Porady o rozwoju i pielęgnacji maluszka a ostatnia inspiracją był konkurs ze smoczkami -świetna zabawa
6)Treści są dla mnie czytelne i zrozumiałe, a moja koleżanka której poleciłam serwis jest zachwycona - w porównaniu z 2 pozostałymi z których wcześniej korzystałam tu zaglądam kilka razy dziennie
8)To że to my mamy jesteśmy pomocne innym w rozwiązywaniu ich problemów, służymy rada itp. - Jak na razie nic nie mam na myśli
10 i 11) Ja od chwili zarejstrowania zaglądam tu kilka razy dziennie, taki mały nałóg - Jestem dość świeżym użytkownikiem synek ma 4, 5 miesiąca wiec jeszcze nie korzystałam. Ale uwielbiam forum i czasem czytam o karmieniu piersią jak pojawiają się u nas małe kryzysy. Super sprawa, dla mnie rewelacja i gdyby troszkę więcej informacji o pierwszej pomocy u niemowlaczków było by super, może właśnie w postaci filmu
Pozdrawiam
Zapomniałam napisać że jest to moje 2 dziecko starszy synek ma 13 lat i żałuję że kiedyś nie było takiego właśnie forum:)
- co Was skłoniło do odwiedzenia po raz pierwszy naszego serwisu
Szukałam jakiegoś fajnego forum,gdzie mogą wypowiadać się nie tylko mamy ale również kobiety w ciąży. Poza tym zależało mi na odpowiedziach na nurtujące mnie pytania biorąc pod uwagę że to moje pierwsze dziecko. - czy gdy trafiliście do naszego serwisu, łatwo było Wam odszukać informacje, których poszukiwaliście?
Raczej tak, wyszukiwarka działa całkiem sprawnie a tematyczne pogrupowanie jest czytelne. - czy według Was nawigacja w serwisie jest przyjazna i umożliwia łatwe odszukanie informacji i poruszanie na stronie?
Jak najbardziej. Nie miałam żadnego problemu z odnalezieniem tego czego szukałam. - Czy łatwo Wam odnaleźć wszystkie artykuły z poszczególnych sekcji?
Raczej tak. Czasem zdarza mi się problem z przyporządkowaniem wątku do poszczególnej sekcji bo pasują do kilku. - czy korzystaliście z wiedzy w postaci filmów? Łatwo było je odnaleźć?
Zdarzyło mi się kilka razy obejrzeć filmiki, szczególnie przy oglądaniu produktów Lovi które mnie zainteresowały. Obsługa prosta, nie było przy tym żadnych problemów. - czego obecnie najczęściej szukacie w naszym serwisie? w jakim celu najczęściej wchodzicie na nasz serwis?
Nadal szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Do rozwiązania pozostało jeszcze 6 tygodni, a codziennie pojawia się coś nowego. Dziewczyny z forum są naprawdę pomocne i nie wyobrażam sobie żeby chociaż raz dziennie tutaj nie zajrzeć. Z resztą panuje tu bardzo miła atmosfera
- czy prezentacja treści na stronie głównej serwisu jest czytelna?
Tak. Podobają mi się animacja flash z aktualnymi artykułami z poszczególnych sekcji. Pomaga śledzić nowości. - jak oceniacie nasz serwis w porównaniu z innymi z których najczęściej korzystacie?
Bardzo dobrze. Tak często zaglądam tylko na maila i na facebooka.
- Co jest najmocniejszą stroną naszego serwisu?
Forum i mamusie tam się udzielające. Chociaż nie ukrywam, że pewnie jak się mała pojawi na świecie istotne dla mnie będą porady ekspertów. - Co jest najsłabszą stroną naszego serwisu?
Powiedziałabym że brak możliwości wysyłania wiadomości prywatnych do poszczególnych użytkowników forum. I może jeszcze to że za każdym razem kiedy udzielam odpowiedzi w poszczególnych wątkach muszę zaznaczyć że chcę otrzymywać powiadomienia e-mail o innych komentarzach. Wszystkie wątki w których się udzielamy powinny automatycznie wyświetlać się w naszym profilu. Wtedy byłoby nam łatwiej i nie dostawałabym tylu maili dziennie.
- gdybyście mieli ocenić estetykę naszej strony od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
10 oczywiście. Strona zrobiona bardzo profesjonalnie. Wszystko jest na swoim miejscu. - gdybyście mieli ocenić bogactwo i wartość merytoryczną treści od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
Również 10. Częsta aktualizacja artykułów zachęca do codziennych odwiedzin. - Czy według Was proponowane narzędzia na stronie (kurs karmienia piersią, kalendarz ciąży, pomoc laktacyjna, kalendarz aktywnego rodzicielstwa, schematy żywienia) są łatwo dostępne i dla Was przydatne?
Póki co korzystałam jedynie z kalendarza ciąży. Lubię wiedzieć na jakim etapie rozwoju jest teraz moja mała gwiazdka. Podejrzewam, że później będę korzystała z pozostałych narzędzi. Należę raczej do grona tych osób, które szukają informacji w internecie, a Wasz serwis pozawala znaleźć odpowiedzi na wiele pytań.
No to się rozpisałam. Mam nadzieję, że moje odpowiedzi będą pomocne. Pozdrawiam szanowną Redakcję!
Można sporo dowiedzieć się tak przypadkowo zobaczyłam pytania odpowiedzi Bardzo mnie zaciekawiły. - czy gdy trafiliście do naszego serwisu, łatwo było Wam odszukać informacje, których poszukiwaliście?
Tak ,czasami tematy się powtarzają lecz już tak jest z pogaduchami. - czy według Was nawigacja w serwisie jest przyjazna i umożliwia łatwe odszukanie informacji i poruszanie na stronie?
Tak, - Czy łatwo Wam odnaleźć wszystkie artykuły z poszczególnych sekcji?
najczęściej lubię pogaduchy nie zaglądam do wszystkich sekcji… - czy korzystaliście z wiedzy w postaci filmów? Łatwo było je odnaleźć?
Do forum zapisałam się jak moje dziecko miało 9miesięcy więc produktów nie szukałam. - czego obecnie najczęściej szukacie w naszym serwisie? w jakim celu najczęściej wchodzicie na nasz serwis?
Jeśli szukam odpowiedzi na jakieś pytanie zawsze je znajdę,lub odpowiadam na pytania bo już sporo doświadczenia nabrałam.Bardzo lubię czytać książki sporo kosztują .Tutaj wiedza jest za darmo. - czy prezentacja treści na stronie głównej serwisu jest czytelna?
Tak. Jest czytelna krok po kroku poleciłabym każdemu lecz w mojej rodzinie cisza dzieci nie przybywa. - jak oceniacie nasz serwis w porównaniu z innymi z których najczęściej korzystacie?
Korzystam tylko z tego serwisu i facebook. - Co jest najmocniejszą stroną naszego serwisu?
Możliwość znalezienia odpowiedzi na pytania.Ja jak pytałam mojej mamy to często słyszała nie pamiętam. - Co jest najsłabszą stroną naszego serwisu?
jest sporo wątków i czasami LOVI pochłania sporo czasu jest wciągające mały nałóg hi…hi… - gdybyście mieli ocenić estetykę naszej strony od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
10 8 - gdybyście mieli ocenić bogactwo i wartość merytoryczną treści od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
10 codziennie pojawia się coś nowego. - Czy według Was proponowane narzędzia na stronie (kurs karmienia piersią, kalendarz ciąży, pomoc laktacyjna, kalendarz aktywnego rodzicielstwa, schematy żywienia) są łatwo dostępne i dla Was przydatne
Nie miałam okazji skorzystać bo już ten etap był za mną.Aktywne żywienie.
kiedyś był opis o jakości mleka zawsze zastanawiałam się czy dobrze wybrałam.Jak przeczytałam opinie o bebilonie to cieszyłam się bo LOVI odpowiedziało na moje pytanie.
Jest OK.moja córeczka ma dziś 13miesięcy rośnie zdrowo.Dziękuje redakcji.
.Redakcjo LOVI nigdy nie udało mi się wygrać w konkursie.Jakiś drobiazg dla córeczki ucieszy nas.
Nie wiem czy prośba o pomoc nadal jest aktualna, ale chętnie się wypowiem jako że należę do tej społeczności od niedawna ![]()
0) Ciekawość po 1, po 2 szukałam informacji o produktach dla dzieci i chciałam poznać opinię rodziców. A tu wygląda to wszystko bardzo wiarygodnie i poważnie.
-
Zazwyczaj raczej nie mam problemu ze znalezieniem poszukiwanych informacji, chociaż kilka razy zdarzyło mi się założyć wątek i okazało się że takowy już istnieje. Ale to raczej wina tego, że każda podobne zagadnienia może inaczej zatytułować.
-
raczej tak chociaż zdarzają się wpadki jak w punkcie wyżej pisałam.
-
tak chociaż czasami trzeba przeklikać kilka stron bo forum działa już od pewnego czasu i wiele wątków zostało tu poruszonych.
-
jeszcze na takie się nie natknęłam bo i nie szukałam ich specjalnie.
-
chcę się wymienić doświadczeniem z innymi mamami i poznać ich punkt widzenia oraz porady
-
tak
-
bardzo mi się podoba o czym świadczy częstość odwiedzania go, czytelny i przejrzysty
-
10
-
10
-
dla mnie przydatne szczególnie dwa ostatnie zagadnienia bo akurat te obecnie nas dotyczą
- zaszłam w ciążę i chciałam jak najwięcej się dowiedzieć, polecano właśnie Was
- konkretnych informacji nie szukałam, czytałam wątki po kolei
- w skali 10 pkt dałabym 7, gdy szukam jakiegoś konkretnego tematu trzeba być mocno sprecyzowanym, niekiedy też wiele wątków zahacza o poszukiwany temat i wtedy już dokładniej muszę się naszukać, co czasami irytuje

- jeśli wiem w którym dziale szukać to z reguły znajduję to czego chcę
- Filmiki na Waszym forum są super dokładnie i bardzo lubię je oglądać

- szukam wszystkiego, zarówno odpowiedzi na nurtujące tematy jak i czasami sprawdzenia czy inne mamy myślą podobnie
- tak, nie mam zastrzeżeń
- zarejestrowałam się na dwóch innych serwerach, ale z wszystkich trzech, zostałam przy Waszym, jest najbardziej czytelny i chętniej mamy się tu wypowiadają
- Najmocniejszą stroną serwisu jest to że większość wątków i wypowiedzi jest mam, a nie redakcyjnych Pań. Nie mam tu nic do Redakcji bo tam też mogą być mamy, ale ja bardziej wierzę, jeśli wypowie się doświadczona mama. Ponadto nie ukrywajmy produkty Lovi są bardzo dobre i możliwość ich wygrania również zachęca do skorzystania z forum.
- Najsłabszą stroną ? Nie umiem odpowiedzieć. Nie dostrzegam póki co.
- Dla mnie 10/10 może Lovi dostać, strona jest estetyczna, nie przepakowana reklamami, kolorami itp. Nie drażni jej wygląd co dla mnie jest dużym plusem w Waszą stronę
- Myślę że 9/10, zawsze znajdzie się coś czego jeszcze nie ma na forum, jednak szczerze przyznam, że dla mnie większość informacji które wyszukiwałam były
- Narzędzia są przydatne i przejrzyste, lubiłam w nie zaglądać

Popieram Silje jeżeli chodzi o prywatne wiadomości gdyby była taka opcja byłoby super,
A mi ciągle brakuje informacji o nowych wątkach ![]()
Prywatne to juz teraz FB…; )
Szanowna Redakcjo, czy można dzielić się jeszcze swoimi spostrzeżeniami (licząc przy tym na “docenienie”)? ![]()
Aj… Kilka dziewczyn podzielilo się swoimi spostrzeżeniami bezinteresownie - i to tak od siebie…
W tym chodzi o to by to Nam bylo lepiej poruszać się po stronie i pomoc ulepszyć ja - zasugerować zmiany…
Prywatne wiadomości, były by fajną opcją, podobnie jak wątki zaznaczone innym kolorem których nie czytałyśmy po zalogowaniu, ostatnio wpadł mi pomysł, ale zapewne informatyk nie był by z takich decyzji zadowolony ( zbyt dużo roboty) ale gdyby po zalogowaniu wyświetlały się np. urodziny maluchów : dziś urodziny obchodzą… ![]()
SamantKa nie do końca zrozumiałaś moje intencje
owszem, nie ukrywam, że fajnie by było coś dostać (w końcu Redakcja napisała, że dla osób “które podzielą się wyczerpująco i szczerze swoimi spostrzeżeniami przygotowaliśmy miłe niespodzianki:-)” i nie ma podanego terminu do kiedy można pisać). Po drugie daje się wtedy szansę wypowiedzi na takich samych zasadach wszystkim użytkowniczkom, także tym nowym.
No i najważniejsze w moim rozumieniu słowa “docenienie” - czy moje spostrzeżenia zostaną docenione i wprowadzone w życie?
A post tak czy inaczej napiszę tylko muszę usiąść na dłużej niż 5 minut a to trochę trudne przy noworodku).
Dziewczyny temat zawsze jest aktualny. Każda z nas może wnieść coś od siebie, o to chodzi, żeby forum było dla nas przyjazne. Żebyśmy mogły znaleźć interesujące nas informacje. Cała reszta to tylko dodatki.
O serwisie dowidziałam się z fb. A dokładniej Canpol babies ogłosiło na swoim fanpage’u, że serwis Lovi organizuje konkurs Retro Baby i tak trafiłam do was (ps. Przy okazji wygrywając smoczuś dla mojego maleństwa). - czy gdy trafiliście do naszego serwisu, łatwo było Wam odszukać informacje, których poszukiwaliście?
Tak, odnalazłam się w nim bez problemu. Lekturę zaczęłam od artykułów ekspertów, które bardzo łatwo znaleźć. - czy według Was nawigacja w serwisie jest przyjazna i umożliwia łatwe odszukanie informacji i poruszanie na stronie?
Serwis jest bardzo przejrzysty. Problemem jest wyszukiwarka, w której trzeba wyrażać się bardzo precyzyjnie jakich treści szukamy. Wpisując jedno słowo otrzymuje się kilkanaście stron wyszukiwania a zawężając i uściślając temat, ciężko znaleźć interesujący nas wątek (a później często się okazuje, że dublujemy temat). - Czy łatwo Wam odnaleźć wszystkie artykuły z poszczególnych sekcji?
Artykuły odnajduję bez problemu, jeśli wiem w którym dziele szukać. - czy korzystaliście z wiedzy w postaci filmów? Łatwo było je odnaleźć?
Szczerze powiedziawszy nie wiedziałam, o istnieniu filmików. Ale postaram się nadrobić zaległości. - czego obecnie najczęściej szukacie w naszym serwisie? w jakim celu najczęściej wchodzicie na nasz serwis?
Jestem mamą noworodka i przedszkolaka. W serwisie szukam głównie informacji o tym jak inne mamy radzą sobie w typowych sytuacjach, które zdarzają się dzieciom w tym przedziale wiekowym. Forum jest też bardzo dobrym miejscem do dzielenia się swoimi przeżyciami i wspomnieniami związanymi z ciążą i porodem. No a ponieważ obecnie jestem na urlopie macierzyńskim forum jest dobrym miejscem do kobiecych pogaduszek w ogólnych tematach. - czy prezentacja treści na stronie głównej serwisu jest czytelna?
Strona główna jest bardzo czytelna a prezentowane treści czytelne.
Czasami wydaje mi się tylko, że artykuły przeskakują zbyt szybko i męczą przy tym wzrok i nie zawsze jestem w stanie przeczytać streszczenie, a już pojawia się kolejna zapowiedź artykułu. - jak oceniacie nasz serwis w porównaniu z innymi z których najczęściej korzystacie?
Korzystam regularnie tylko z forum Lovi, ale ponieważ sporadycznie zdarza mi się też korzystać z innych serwisów (mam więc porównanie) mogę powiedzieć, że serwis Lovi śmiało zasługuje na 9/10! - Co jest najmocniejszą stroną naszego serwisu?
Na pewno mocną stroną są porady ekspertów oraz to, że w miarę szybko otrzymuje się wyczerpującą odpowiedź. Dzięki temu każdy użytkownik ma do nich dostęp i nie ma potrzeby pytać ekspertów po kilka razy o to samo. Fajnie, że w dyskusji biorą udział również położne, które rozwiewają nasze wątpliwości, dzieląc się przy tym swoim zawodowym doświadczeniem. - Co jest najsłabszą stroną naszego serwisu?
Szczerze, to gdyby nie wpis Canpol babies i wiadomość na facebooku chyba nie wiedziałabym, że firma Lovi ma tak aktywny serwis i forum dla użytkowniczek.
Bardzo dużym utrudnieniem (i jak dla mnie bardzo denerwującym) jest to, że przeglądając forum i wchodząc w jakiś interesujący wątek (który jest na przykład na 7 stronie) wychodząc z niego później przekierowuje z powrotem na pierwszą stronę. I od początku trzeba przeglądać.
Wypowiadając się na forum brakuje mi opcji „cytuj” albo „odpowiedz” . Ułatwiłoby to rozmawianie na forum.
Fajnie jakby były statystki dotyczące użytkowniczek (miasto albo województwo, od kiedy jest na forum i ile napisała ogółem postów) widoczne dla wszystkich. W ten sposób mogłybyśmy się lepiej poznać na forum (a może i w realu?)
Brakuje też takiego powiadomienia o nowo założonych wątkach. Fajnie by było jakby takie powiadomienia przychodziły mailem.
Dobrze by było gdyby była wersja mobilna na telefon. Nie wiem czemu ale korzystając z forum na telefonie strasznie długo stronka mi się ładuje i jest stosunkowo ciężka (nie wiem dlaczego, bo nie ma tu przecież zbyt wiele grafiki) - gdybyście mieli ocenić estetykę naszej strony od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
9 punktów za przejrzystość, brak wyskakujących reklam, nachalnych banerów i innych udziwnień, które utrudniałby odbiór i zmniejszały czytelność i przejrzystość. - gdybyście mieli ocenić bogactwo i wartość merytoryczną treści od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
Za wartość merytoryczną zdecydowanie 10! Z artykułów można się wiele dowiedzieć. Są napisane w bardzo przystępny sposób, nie za długie ale treściwe. Zawierają mnóstwo praktycznych porad. - Czy według Was proponowane narzędzia na stronie (kurs karmienia piersią, kalendarz ciąży, pomoc laktacyjna, kalendarz aktywnego rodzicielstwa, schematy żywienia) są łatwo dostępne i dla Was przydatne?
Narzędzia są super! Łatwo dostępne, bardzo wyczerpująco opisują omawiany temat. A jeszcze lepiej by było, jakby można je było przerobić na aplikację na telefon. To by było po porostu ekstra
Droga Redakcjo dzisiaj odnalazłam ten wątek i też chciałabym się odzielić moimi spostrzeżeniami na temat forum. Jestem tu już od jakiegoś czasu, z kilkumiesiączną przerwą i bardzo mi się tutaj podoba. Na forum panuje miła atmosfera.
0- po raz pierwszy odwiedziłam serwis, ponieważ miałam w domu butelkę Lovi, która bardzo nam sie podobała, synek chcętnie z niej pił i ta firma po prostu mnie zaciekawiła. Chciałam poszukać informacji o innych produktach.
1- tak informacji można łatwo szukać. Może na początku nie wiedziałam, ze istnieje coś takiego jak wyszukiwarka, ale po pewnym czasie dziewczyny z forum mi pomogły i teraz już potrafię z tej wyszukiwarki korzystać.
Na przykład dzisiaj odnalazłam ten wątek wpisując w wyszukiwarce słowo “kalendarz ciąży”
2- tak nawigacja jest bardzo przyjazna i wszytskie potrzebne informacje można łatwo odszukać.
3- artukuły również łatwo znaleźć
fajnym pomysłem jest to, że niektóre wyświetlają się na głównej stronie.
4- często korzystała z filmików Lovi. Według mnie łatwo je odnaleźć. Staram się też podsówać filmiki Lovi innym użytkownikom forum, ponieważ są one bardzo pomocne.
5- obecnie najczęściej wchodzę na Lovi, bo lubię pomagać na forum i pisać z innymi mamami.
6- strona główna jest bardzo czytelna i bardzo zachęcająca do poszukiwania dalszych informacji o firmie, produktach itp.
7- serwis Lovi jest najlepszy. Przez pewnien czas udzielałam się też na innym forum, ale tam nie było takiej atmosfery jak tutaj i mamy nie udziałały się tak czesto.
8- wydaje mi się, że najmocniejszą stroną jest to, że możemy tutaj korzystać z porad specjalistów, lekarzy.
9- serwis Lovi chyba nie ma słabych stron. Kiedyś taka słaba strona była, ale już dawno została wyeliminowana. Teraz Redakcja przyznaje nagrody, a kiedyś było inaczej. Wydaje mi się, że teraz jest sprawiedliwie.
10- oczywiście 10 pkt.
11- 10 punktów
12- funkcje te są bardzo przydatne. Według mnie są też łatwo dostępne, bo ja z łatwością potrafię je znaleźć.
Mam jeszcze kilka pomysłów co do strony Lovi.
- według mnie fajnym rozwiązaniem byłoby gdybyśmy mogły widzieć, które użytkowniczki akurat są zalogowane na forum
- róznież przydałaby się funkcja wiadomości prywatnych
Nie wiem czy to jest jeszcze aktualne, ale mam nadzieję, że chociaż w mały sposób pomogłam ![]()
Pozdrawiam Kochaną Redakcję ![]()
0 - W ciazy wyszukiwalam informacji o dzieciach pielegnacji i innych i wyszukiwarga google znalazla forum Lovi ![]()
1 - Informacje wyszukuje sie bardzo latwo dzieki wyszukiwarce a nawet jesli czegos sie nie znalazlo zawsze mozna bylo zapytac piszac nowy temat i ktos odpowiedzial lub skierowal na odpowiednia strone
2 - Tak, wszystko jest proste i przejrzyste ![]()
3 - poczatkujacym chyba sprawia to problemy ale mysle ze jak ktos jest tu dluzej to potem wszystko wydaje sie byc banalne
4 - tak bardzo czesto ogladam filmiki zamieszczone przez redakcje sa bardzo pomocne
5 - na poczatku szukalam informacji a z biegiem czasu znalazlam bardzo mila atmosfere ktora jest odskocznia od dnia codziennego ![]()
6 - oczywiscie ze tak
7 - nie mam porownania poniewaz tylko forum lovi tak mnie uzeklo ze zostalam tu na dluzej i ciagle chetnie tu zagladam ![]()
8 - To ze kazda z nas jest tu rozna, nie patrzymy na wiek ani na staz maciezynstwa nikt nie jest ani gorszy ani lepszy a jesli jest potrzeba redakcja Loi zawsze wyciaga pomocna reke ![]()
9 - to ze watki sa podwajane i czasami tkwia i smieca forum.
10 - 10
11 - 10
12 - Tak takie informacje zawsze sie przydaja szczegulnie swierzo upieczonym mamom ![]()
pozdrawiam ![]()
Uzupełniałam sobie ten wpis sukcesywnie, bo wymagał jednak czasu i przemyśleń, ale że jestem już na forum od 3 miesięcy to postanowiłam podzielić się swymi uwagami.
- na stronie bloga bakusiowo.pl organizowany był konkurs gdzie nagrodami były smoczki Lovi, których wyłącznie używa mój córka i tam znalazłam przekierowanie na stronę Lovi
- początkowo gubiłam się w gąszczu wątków w sekcjach, kilka tygodni zajęło mi rozpracowanie forum jak i odnajdywanie interesujących mnie zagadnień w wyszukiwarce, a teraz to betka
- tak jest dość prosta i przejrzysta
- raczej tak, mogłoby ewentualnie wyświetlać się więcej artykułów z listy tematycznej na jednej stronie
- tak, wystarczy przesunąć myszkę nieco niżej. Żałuję, że odnalazłam stronę tak późno, bo wiedza w nich zawarta był mi potrzebna dużo wcześniej. Ale jakiś czas temu znalazłam poradnik, z którego uczyłam się wszystkiego o karmieniu będąc w ciąży. Był to poradnik Lovi

- najczęściej wchodzę na forum a najbardziej interesują mnie sekcje : zdrowie, karmienie piersią, noworodek i niemowlę oraz pielęgnacja, a z sentymentu ciąża i poród.
- w polskiej i angielskiej wersji bardzo, w innych wersjach językowych mniej

- w samych superlatywach, ocena maksymalna na założonej skali
- ogrom wiedzy zarówno ze strony profesjonalistów jak i doświadczonych mam, w wielu kwestiach przejrzałam na oczy, i każdego dnia czytając forum zdobywam nową, aktualną wiedzę na temat macierzyństwa. Bardzo wygodna jest też opcja możliwości edytowania treści wpisu, bo często korzystam z urządzeń mobilnych na których zdarza mi się popełnić błędy językowe. A tak za jakiś czas mogę je skorygować na spokojnie z komputera stacjonarnego.
- brak możliwości kontaktu prywatnego z innymi użytkownikami forum, ale widziałam wpis redakcji o pośredniczeniu w tej kwestii :-). Lepiej byłoby też gdyby na jednej stronie pojawiało się więcej komentarzy, bo wydaje mi się że ilość miejsca jest dość mała i czasami gubi się cenne wypowiedzi, które zostały na poprzedniej stronie. A tak bardzo na bieżąco można byłoby bardziej chronić prywatność forumowiczów, bo nasze wpisy niejednokrotnie traktują o bardzo intymnych sprawach.
- 9
- 10
- obecnie z w narzędzi najczęściej zaglądam na kalendarz aktywnego rodzicielstwa, ale pozostałe są rewelacyjne.
pozdrawiam
Droga Redakcji kolej na moja wypowiedz
Po pierwsze i najważniejsze KOCHAM WAS <3 <3
-
0 - co mnie skłoniło to proste byłam świeżo upieczoną mamą która szukała pomocy informacji wsparcia duchowego
-
1 - informacje jakich poszukiwałam i nadal poszukuje było i jest bardzo łatwo odnalezć wszystko co mnie interesuje i pytania które mnie nurtują znajduję bardzo wyczerpujące odpowiedzi
-
2 - moim zdanie bardzo łatwo można się odnalezć w serwisie i nie powinno być z tym najmniejszego problemu
-
3 - oczywiście odnalezienie jakich kolwiek artykułów jest banalnie proste
-
4 - szczerze to z filmów rzadko korzystam lubię czytać więc wole artykuły ale ich znalezienie nie sprawia mi żadnego problemu
-
5 - Najczęściej wchodze na stronke aby poszukać informacji dotyczących wychowania i pielęgnacji dziecka ale również żeby zobaczyć co tam nowego u dziewczyn forumowiczek
-
6 - oczywiście prezentacja treści znajdujących się na stronie jest jak najbardziej czytelna
-
7 - Wasz serwis jest mega nie do porównania w ogóle z innymi jak już pisałam KOCHAM WAS
-
8 - Najmocniejszą stroną moim zdaniem jest duża ilość wiedzy jaka jest tu skumulowana w jednym miejscu przejzyście na temat i z sensem
-
9 - brak możliwości pisania pisania wiadomości prywatnych często bardzo przydatna funkcja i brak aplikacji mobilnej na telefon często korzystam z telefonu wchodząc na forum i wygodniej by było jak by coś takiego powstało No i jeszcze może większą ilość komentarzy znajdującej się na jednej stronie gubimy się nieraz w własnych wypowiedziach

-
10 - moim zdaniem max
10 na 10 jak dla mnie bomba wszystko mi się podoba -
11 - 9-10 jest mnóstwo informacji z których korzystam
-
12 - Oczywiście że są łatwo dostępne a pomocne bardzo korzystam bardzo często
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę ![]()