Mnie też baaardzo podobają się nowe smoczki. Niestety nie ciągniemy smoka
Chciałam poprosić o smoczka dla ewentualnego rodzeństwa Mateuszka ale póki co jeszcze daleka droga więc lepiej nie będę zapeszać. Smoczek zawsze wtedy zdążę kupić - oczywiście Lovi bo są śliczne!
Bardzo podoba mi się niebieski kubeczek Hot & Cold Friends ( zielony też jest fajny, byle nie różowy ). Jeśli to nie stanowiłoby problemu to poprosiłabym o taki kubeczek dla Matisia.
Z góry dziękuję!
Widzę że kubeczki friends się cieszą zainteresowaniem
mi się od dawna podobały a dziś córcia wpadła w zachwyt gdy je zobaczyła, miała by niezły prezent na 6 grudnia;-)
super niespodzianka ![]()
ja chciałabym poprosić o butelkę o małej pojemności - medical, aktywne ssanie albo samosterylizującą - to już będzie niespodzianka co dostaniemy
Dziękuję ![]()
Ciężki wybór. Amelka jak narazie nie korzysta ze smoczka chociaż ostatnio się bawi swoim niebieskim ze slonikiem. Fajne są te nowe wzory i bardzo nam się podobają. Jednak tak jak pisałam Circus ma teraz okres poznawczy ze smoczkiem więc jeden na chwile obecna wystarczy. Jeżeli jest taka możliwość to poprosimy kubek 360, a jeśli nie to z pamiątkowego smoczka też bedziemy zadowoleni jak juz ta druga wersja to w wersji wiekowej 6-18 oczywiście dla dziewczynki. Bardzo dziękujemy i niesamowicie się cieszymy.
ojej te smoczki są niesamowite! gratuluję tak pięknego projektu!
dla nas poproszę smoczki 3-6 w wersji dla chłopca
bardzo dziękujemy!
A więc bardzo proszę o kubeczek 360 stopni:) A jeśli to nie możliwe, to o termoopakowanie:) Dziękuję serdecznie:) Naprawdę ciężki wybór, bo jest multum do wyboru:)
O kurczę super poprosimy o smoczki
6-18 Dla Dziewczynki ![]()
I bardzo bardzo dziękujemy :*
Dziewczyny ![]()
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opiniami. Są dla nas bardzo cenne!
Upominki wyślemy w pierwszym tygodniu listopada.
Magda-1982 - czekamy na wiadomość o Twoim wyborze nagrody ![]()
Dziękuję serdecznie:)
Dopiero zauwazylam wasza prosbe redakcjo! Gapa ze mnie, jutro z rana postaram sie wpisać szczera odpowiedz na wszystkie pytania, teraz nie mam dostępu do komputera a na telefonie ciezko…
- Na serwis trafiłam jak poszukiwałam informacji o butelkach, najpierw wpisałam firme lovi, bo przy starszym synku ich uzywalam. Wyskoczyla mi wasza strona i pewien artykuł o karmieniu piersią, który mnie zainteresował i od razu przyłączyłam się do dyskusji.
- Od razu trafiłam na temat o butelkach i smoczkach, którego poszukiwałam. Odnośnik był na stronie głównej.
2.Podoba mi sie, że tematy podzielone są na działy, dzięki czemu to co akurat mnie interesuje łatwo znależć. - Tak, wszystko jest przedstawione bardzo czytelnie.
- Nie korzystałam z filmów.
- Obecnie jak najwięcej informacji o karmieniu piersią, rozszerzaniu diety dziecka i ząbkach maluszka. Wchodzę również (i to główny powód), żeby podzielić się wiedzą i doświadczeniami z innymi dziewczynami w potrzebie.
6.tak bardzo czytelna, jednak czesto musze otwierac na nowej karcie, gdyz bardzo szybko te 5 glownych tematow sie zmienia.
7.zapisalam sie na dwa inne serwisy, ale tam kontakt z ekspertami jest bardziej ograniczony, strona zbyt skomplikowanie zbudowana, przez co jak nie mam czasu to nie moge znalezc tego co szukam wiec po czasie zrezygnowalam i pozostalo mi moje lovi, ktoremu pozostane wierna i bede polecac innym.
8.najmocniejsze jest forum i eksperci oraz swietne dziewczyny, ktore szczerze i bez ogrodek powiedza co mysla i pomoga w miare mozliwosci. Odpowiedzi na nurtujace mnie pytania byly jeszcze tego samego dnia a czesto po chwili. Dzieki temu karmie piersia juz 5 mcy, u mnie nie ma poradni laktacyjnej wiec forum uswiadomilo mnie w wielu kwestiach tego dotyczacych. - gdy komus pomoge i to w wielu pytaniach to musze dodac te watki do ulubionych, wiec to bylyby dziesiatki pytan, w innym wypadku musze sie dopatrywac i pamietac gdzie w czyms komus pomoglam i czesto cos przegapie albo odpowiem po kilku tygodniach. Chcialabym tez, zeby byl jakis ekspert lub chociaz chat z lekarzem ginekologiem, eksperci (choc rewelacyjni) sa tylko od dzieci. Czesto mamy pytania dotyczace ciazy czy pologu i te pytania nie wymagaja od razu wizyty lekarskiej.
- jak dla mnie 10, jest utworzona “cieplymi” kolorami, zachecajacymi do jej przegladania co od razu wprowadza w lepszy nastroj.
- 10
- w ciazy wlasnie takich rzeczy szukalam. Jak dla mnie bardzo potrzebne, chcialam jak najlepiej sie przygotowac do roli mamy. Schematy zywienia sa teraz dla mnie najwazniejsze bo juz niedlugo bede wprowadzac pokarmy stale. Pomoc laktacyjna przydala mi sie tuz po porodzie ze wzgledu na cesarskie ciecie i problemy z tym zwiazane, a takze nawal pokarmowy.
Poza tym chcialam powiedziec, ze wszystko co napisalam jest calkiem szczere. Duzo wad nie wypisalam, bo po prostu ich nie macie
Ja sie ciesze, ze do was sie dolaczylam a dziewczyny z serwisu sa mi blizsze nniz inne kolezanki ze wzgledu na to, ze tak naprawde sie nie znamy wiec mozemy porozmawiac o wszystkim bez skrepowania
dziekuje za taka mozliwosc i pozdrawiam.
Dziękuję bardzo i przepraszam za moją nieobecność na forum (dopiero co wróciłam ze szpitala ale jeszcze w dwupaku). Prosiłabym o butelkę, jeśli nie stanowi to problemu to mogłaby być butelka medical+ 120 ml. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Pozdrawiam
Magda - dziękujemy za wybór.
Cieszymy się, że się odezwałaś
Dziewczyny martwiły się o Ciebie - przejrzyj wątek ogólny w Pogaduchach.
Życzymy zdrówka i trzymamy kciuki!
W czwartek zawitał do nas kurier z paczuszką, bardzo się ucieszyłam gdy po otwarciu zobaczyłam w w niej kubeczek LOVI 360 ( bo prosiłam o ten kubeczek lub termoopakowanie) synek również bardzo się ucieszył i jak tylko go zobaczył zaczął mówić “mój” i od tej pory nie chce się z nim rozstawać. Użytkowaliśmy już taki kubeczek ale w mniejszej wersji jednak synek podczas ząbkowania tak go obgryzał że pokrywka nie trzyma już. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za miłą niespodziankę.
-
Trafiłam tu przez wyszukiwarkę google, szukałam informacji o butelkach Lovi
-
Nie miałam problemów, ale wątków jest mnóstwo i tu pomocna okazała się wyszukiwarka na stronie
-
Tak, jak najbardziej
-
Wydaje mi się, że tak, choć brakuje miejsca, gdzie pojawiałyby się informacje o nowych wątkach
-
Nie. Nie było takiej potrzeby.
-
Informacji o produktach, a także poznawania doświadczeń innych mam
-
Tak, ale jak już pisałam brakuje info o nowych wątkach
-
Nie korzystam z żadnych innych serwisów

-
Atmosfera, możliwość uzyskania informacji od doświadczonych mam, a także położnych i innych ekspertów.
-
Jest kilka braków, m.in. ten o którtm już pisałam. Fajnie by bylo, gdyby na stronie głównej naszego profilu wyświetlał się wiek na szych dzieci w latach miesiącach i dniach. Dodatkowym plusem byłoby to, gdy na stronie głównej profilu byłaby lista wątków, w których udzielam się, bez konieczności klikania na serduszko.
-
9 pkt
-
10 pkt
-
Tak, nie było problemu by je znaleźć
Redakcjo dziękuję za Wasze wsparcie i za prezenty
Za kilka dni powinna na świat przyjść moja córeczka więc jestem Wam bardzo wdzięczna za laktator i butelki, prezenty są super!
- co Was skłoniło do odwiedzenia po raz pierwszy naszego serwisu
- szukałam informacji jakie butelki będą najlepsze przy karmieniu naturalnym oraz laktatorach
- czy gdy trafiliście do naszego serwisu, łatwo było Wam odszukać informacje, których poszukiwaliście?
- raczej nie miałam problemów
- czy według Was nawigacja w serwisie jest przyjazna i umożliwia łatwe odszukanie informacji i poruszanie na stronie?
- raczej tak
- Czy łatwo Wam odnaleźć wszystkie artykuły z poszczególnych sekcji?
- raczej tak
- czy korzystaliście z wiedzy w postaci filmów? Łatwo było je odnaleźć?
- tak, tak
- czego obecnie najczęściej szukacie w naszym serwisie? w jakim celu najczęściej wchodzicie na nasz serwis?
- korzystam z forum, przeglądam artykuły
- czy prezentacja treści na stronie głównej serwisu jest czytelna?
- tak
- jak oceniacie nasz serwis w porównaniu z innymi z których najczęściej korzystacie?
- zdecydowanie milsza atmosfera i kultura na forum niż w innych serwisach,ogromny plus za możliwość zadania pytań specjalistom
- Co jest najmocniejszą stroną naszego serwisu?
- specjaliści
- Co jest najsłabszą stroną naszego serwisu?
- narazie nie odkryłam tych stron
- gdybyście mieli ocenić estetykę naszej strony od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
- spokojnie 9
- gdybyście mieli ocenić bogactwo i wartość merytoryczną treści od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
- myślę, że minimum 8, ale sama dopiero zdobywam doświadczenie więc ciężko mi oceniać
- Czy według Was proponowane narzędzia na stronie (kurs karmienia piersią, kalendarz ciąży, pomoc laktacyjna, kalendarz aktywnego rodzicielstwa, schematy żywienia) są łatwo dostępne i dla Was przydatne?
- zdecydowanie tak
-
co Was skłoniło do odwiedzenia po raz pierwszy naszego serwisu
o ile dobrze pamiętam to przez jakiś konkurs na bangli, bo kubek niekapek dostałam -
czy gdy trafiliście do naszego serwisu, łatwo było Wam odszukać informacje, których poszukiwaliście?
na początku to mało zaglądałam, urodziła się Córka i musiałam się wdrożyć, teraz czuję się jak w domu -
czy według Was nawigacja w serwisie jest przyjazna i umożliwia łatwe odszukanie informacji i poruszanie na stronie?
nie mam problemów z odnalezieniem informacji, których szukam -
Czy łatwo Wam odnaleźć wszystkie artykuły z poszczególnych sekcji?
bum, łatwo!
-
czy korzystaliście z wiedzy w postaci filmów? Łatwo było je odnaleźć?
raz, o laktatorze, problemów nie było, z zasady nie lubię oglądać filmików więc nie szukam -
czego obecnie najczęściej szukacie w naszym serwisie? w jakim celu najczęściej wchodzicie na nasz serwis?
żeby pogadać na forum -
czy prezentacja treści na stronie głównej serwisu jest czytelna?
jest świetnie -
jak oceniacie nasz serwis w porównaniu z innymi z których najczęściej korzystacie?
korzystam czasami z bangla, ale tam nic nie jest czytelne, o wiele bardziej przemawia do mnie Lovi -
Co jest najmocniejszą stroną naszego serwisu?
atmosfera i artykuły -
Co jest najsłabszą stroną naszego serwisu?
brak na forum opcji takiej jak prywatna wiadomość -
gdybyście mieli ocenić estetykę naszej strony od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
za estetykę to 11 -
gdybyście mieli ocenić bogactwo i wartość merytoryczną treści od 1 do 10, ile punktów byście przyznali?
max, 10 punktów -
Czy według Was proponowane narzędzia na stronie (kurs karmienia piersią, kalendarz ciąży, pomoc laktacyjna, kalendarz aktywnego rodzicielstwa, schematy żywienia) są łatwo dostępne i dla Was przydatne?
wszystko jest bardzo przejrzyste i nie trzeba tracić czasu na grzebanie i szukanie informacji
Dziękuję bardzo za smoczki
staram się przyzwyczaić Lenkę, by zaczęła ich używać.