Również chętnie odpowiem na pytania.
1- jestem młodą mamą która ma wiele pytan ( niekiedy są przez inne mamy spostrzegane jako głupie przesadne ) ale niestety jak mnie cos nurtuje czy martwi - pytam bo to jest chyba jedyna droga dzieki ktorej bede mogla do czegoś dojsc.Trafiłam tu poprzez wpisanie w google mojego nurtujacego pytania , pewna mama założyła podobny watek na ktorym mamy wymieniały sie doswiadczeniami na ten temat , wlasnie życzliwosc , zrozumieni i doświadczenie mam poloznych zatrzymaly mnie tutaj . Kiedyś trafiłam na forum gdzie był po prostu kocioł bardzo zarozumiałych , opryskliwych i wymadrzajacych sie mam , które odpisywały tylko po to aby dopiec . Tu tego nie ma .
Dzięki Kobietom , ktore tu są nie czuje się taka SAMOTNA i BEZRADNA . Mam mamę na miejscu , partnera ktory mi pomaga ale to za mało , mama niestety pamieta niewiele i zawsze słysze podobne odp od niej ( kochanie nie wiem , kurcze ja juz nie pamietam ) partner podobnie … a Tu wystarczy ze wejde w dana kategorię i oko naciesze tym co mamy przechodzą , czego sie boją co robią aby było lepiej . Za co im ogromnie Dziękuję !
2- Nie mam rzadnego problemu z odnalezieniem czegokolwiek , zawsze jest 2 wyjscie - Wpisanie pytania dotyczacego danego tematu w pogaduchy , mysle , ze mamy chetnie nas poprowadzą bo to One są tu ta tzw Nawigacją / przewodnikiem i pomocnikiem 
3- jeśli sprawia mi problem odnalezienie danego tematu - wpisuje zwyczajnie w google ( zawsze dziala )
4- Niestety nawet nie wiedziałam , ze są filmy a chętnie obejrzałabym ( kiedys dotyczace karmienia piersia) teraz takie jak ` oklepywanie niemowlęcia przy chorobie albo jeśli jest to chetnie zobaczę PIERWSZA POMOCA - bo czytajac na ten temat niewiele wiem …
5- Ja wchodzę praktycznie codziennie …szukam cennych rad dotyczacych żywienia - pielegnacji ( codziennie cos fajnego wynajdę ) mamy zawsze czyms mnie zaskakują , czerpie informacji i korzystam na codzien a gdy jakas mama w życiu codziennym o coś mnie spyta jestem o jeden temat mądrzejsza . Wchodzę również wtedy gdy mojemu maluchowi cos dolega …jestem okropnie przewrazliwiona i katar , zaczerwienienia czy zle stawiane stopy lub inne gesty strasznie mnie martwią ( zdecydowanie za duzo filmow , programów i mądrości niektórych nieżyczliwych osob ) . Lubię też poczytać sobie o życiu mam , wtedy nie czuje sie taka inna , czesto wyczytam podobny życiorys do mojego . Czesto mamy maja te same problemy co ja i wlasnie wchodzac tu , pocieszam sie w pewien sposob , aczkolwiek brzmi to egoistycznie , bo wcale cudze nieszczescie mnie nie cieszy , po prostu wiem , ze nie jestem sama , że jesli inna mama sobie z tym poradzila / radzi to czemu ja mam byc inna . Taki dzien wtedy staje sie lepszy , spokojniejszy 
6-Myślę , że jest z tym wszystko w porządku , jedynie z tymi filmami sie zagapiłam ale weszłam wlasnie na strone główna i juz wyrazniej sie nie dalo tego zrobic , moje klapki na oczach przyslonily tak duży element heh 
7- w skali od 1do 10 oceniam Was na pewno na 10 i nie ma w tym nic przesadnego . Korzystalam i innch stron i tak jak pisałam , jeden wielki nieład , przykre odpowiedzi mam …dołujące strasznie . Zostane tu na pewno długo , nawet jesli nie bede potrafila odpowiedziec na czyjes pytania badz ie bede miala nowych pytan przez jakis dlugi okres , po prostu wejde i odswierze stare posty mam bo wiadomo , ze to co jest tu zawarte pozostaje niezmienne i zawsze bedzie przydatne dla mam i przyszłych tymbardziej .
8- Już piszę to po prostu w każdym punkcie ( takie mam wrazenie) , jak dla mnie najmocniejsza strona tego serwisu są MAMY które go utrzymują , dzieki którym wszystko co potrzebne jest , a jesli chodzi o kategorie to dla mnie wszystko po trochu jest tu MOCNE i bardzo korzystne 
9- może to , że prywatnych wiad pisac nie mozna … chciałabym aby wyswietlalo sie u mnie to co ja napisałam na danym frum , czesto jest tak ze ktos odpowie na pytanie , albo doda cos do tego gdzie ja cos napisałam a wcale o tym nie wiem …w ten sposob lekceważe ( takie mam wrazenie)
chciałabym może zamówić coś wlasnie stąd miłoby było gdyby przesyłka była np tansza niż na allegro ;> , bo tak czasami place za jedna butelke 16 zł
i wlasnie dlatego nie kupuje a ze mieszkam we wiosce oddalonej od miasta - nie mam czasu aby jezdzic AUTOBUSEM bo prawa jazdy nie mam za butelka czy czymkolwiek
10 - ( 8 )
11-( 9)
12- Oczywiscie , ze tak i niegdy nie myślce , ze jest inaczej 
Pozdraawiam goraco