No szkoda… ciekawa jestem jak to sie skonczy. Mam nadzieje ze Doda nie wystraszy sie prokutatora i fojdzie do prawdy bo gdzies czytalam ze prokurat kazal jej odpuscic i nie mieszac sie w to…
Coraz częściej i głośniej mówią że to może być celowe faktycznie
Zauważyłam wlansie
bardzo przykre ze ludzie są tacy zawistni itp
Też to zauważyłam . Bo to na prawdę dziwne
Gdzies czytalam ze teraz podejrzewaja dziewczyne
bo duzo wiedziala… nigdy sie nigdzie nie ujawniala. Wiekszosc nawet nie wiedziala ze ma dziewczyne. Teraz po smierci to udziela wywiadow itp. I jakis madry stwierdzil ze ona to zlecila
bo kto normalny sledzi caly czas lokalizacje partnera i wydzwania gdzie jest…
Potem tez gdzies czytalam ze ona jak i cala rodzina zostala oplaca ze maja udawac ![]()
Potem znowu czytalam ze zabili go w innym miejscu i podzucili cialo (tu tez bym sie zgodzila z tym ). Bo skoro wyjechal na rowerze rekreacyjnie to logiczne ze by nie jechal przez tak dziurawa droge…
Ci ludzie juz naprawde nie maja co pisac…
Prawda ze dziwne… mnie tylko caly czas zastanawia dlaczego nie ma krwi nigdzie…przy takim uderzeniu w szybe jak pokazywali ze az tak paknketa powinien byc slad. Mi liedys ptal wlecial na maske to mialam pelno krwi. A tu czlowiek niby zrobil dziure w szybie i zero sladu
a nje ukrywajmy ciezko jest zbic szybe tak o bez duzej predkosci…
Wiec predkosc musiala byc duza…
Nic nie trzyma sie kupy… kierowca tez co chwile zmienia zeznania… pogubil sie chlopak i sie boi bo widzi ze ludzie szukaja prawdy na wlasna reke…
Nie no też nie można popadać w skrajność bo to już widzę że są grube teorie spiskowe. Jak posądzają już najbliższych. Mnie tylko dziwi to że faktycznie od momentu zdarzenia do stwierdzenia zgonu minęło 68 min i że w tym czasie nikt mu tak naprawdę nie udzielił pomocy. I to że ten co dzwonił to nie ten co w niego wjechał…… to trochę dziwne że ni zadzwonił od razu na pogotowie, bo chyba że był w szoku
Prawda moze wyjdzie na jaw za pare lat…
Tez gdzies widzialam post na fb ze zdjecien prezydenta jak wchodzi do kosciola i podpis " On wie kto go zabil" ![]()
Taaak , właśnie już mom zdaniem trochę też w złą stronę to idzie
Tego się nigdy nie dowiemy raczej jak było na prawdę
Racja. Wierzę ze jednak tak nie jest
trzeba być optymistą
No tak ![]()
Dziewczyny tez mialyscie kiedys powiadomienie ze zostało wam kilka polubien do wykorzystania dzisiaj ?
Pierwszy raz mi sie takie cos pokazalo ![]()
Hmm , może kiedyś mi wyskoczyło na początku jak można było pisać tylko kilka wiadomości a tskcto sobie nie przypominam
Mi nic takiego nie pojawiło się
Ja tak miałam nieraz , chyba jest 50 czy 100 na dzień
I wtedy można zdobyć odznakę jak się da tyle na dany dzień ![]()
Wychodzi ze 50 polubien ![]()
A wykorzystałaś tyle ? Dostałaś odznakę ? ![]()
Do czego są te oddznaki?
Wlansie sama jestem ciekawa