Nastrój

U nas starszak i kot tez ogladaja :wink:

Zazwyczaj nie uczestnicze w takich ttansmisjach. Ale dzis musialam. Jejku tak ciezko sie patrzy na jego partnerke ktora szlocha :sob: a pozegnanie od rodzicow to wyciskacz lez…
To tak bardzo niesprawiedliwe, tyle zlyxh ludzi zyje na swiecie … w takich momentach naprawde sie nic nie liczy, ani pieniadze ani praca…

Tez ogladalam przykre to wszystko te przemowienia ale jakie piekne zarazem ;(

Ja nie oglądałam bo bym beczała a nie chce przy dziecku robić takiej atmosfery……

Ja wlasnie mialam taki moment jak czytali te przemowienia gardło scisniete, lzy w oczach :smiling_face_with_tear:

Piękny pogrzeb , wielka szkoda człowieka :frowning:

3 polubienia

To prawda ;(
Ale zaskakujace jest to ze ludzie szli w tym orszaku i nagrywali, fotografowie latali i pstrykali zdjecia ;( smutne jest to ze nie potrafili uszanowac rodziny

Zwłaszcza że rodzina prosiła…. Ale tak to już jest jak ktoś jest znany

Ale transmisji z cmentarza juz nie bylo. Na cmentarz tez .w sumie wiemszosc nie weszla. Tylko rodzina i znajomi, tacy najblizsi. Choc w tym przypadku to i tak ogrom ludzi.

1 polubienie

Tak bo o go prosiła rodzina by mogli w spokoju w kameralnym gronie pożegnać Łukasza

Dokładnie. Piękny aż głupio brzmi, ale piękny faktycznie./

Prawda piekny byl…
Szczerze ? Byl to chyba jedyny przystojny posel ktoremu sie dobrze z oczu patrzylo

Fakt! Wyglądem to On do posła nie pasował.

Mi się ciągle wyświetlają filmiki z nim jak on mocno walczył , o zwierzęta i wgl. To był na prawdę bardzo dobry człowiek

Taaak bardzo dobry zampamietany będzie na zawsze !

Pierwsze jak go zobaczylam to pomyslalam : oooo jaki przystojny !
Czytalam jego posty, pelne szacunku, madrosci, wyrozumialosci i kolejne mysli byly ze naprawde to ideal faceta. Dobry,uczynny,kocha dzieci i zwierzeta, empatyczny, przystojny, potrafi sie wyslowic i nie pisze tylko : " ok " :rofl:
Naprawde Litewka byl w moim zyciu codziennie. Jak nie rano to wieczorem- zawsze czytalam jakiegos posta… taka teraz pustka… cisza… okropne.
W sumie to dalej do mnie to nie dociera…

Tak właśnie, on był bardzo elokwentny. Bardzo ładnie pisał i faktycznie dobrze wyglądał. No i patrzył sercem a nie zgodnie z podziałami partyjnymi

Na dobra sprawe jakbym spotkala go na ulicy nie pomyslalabym ze to posel :see_no_evil:

Bo był bardzo dobrym człowiekiem