Przeraza mnie do czego mozna sie posunac.
W Warszawie w szkolach alarm bombowy, szkoly sa ewakuowane.
Niektore przedszkola rowniez.
Cos mi siw zdaje ze jelsi to jest na taka skale to nie znajda winnego…
Niestety mój Tata zmarł… Po ponad 3 tygodniach ciężkiej walki. Poprawiło mu się na tyle, że był kontaktowy i wiedział,że jesteśmy. Ale potem miał 3 zatrzymania akcji serca i nastąpiła śmierć mózgu. Dziś jego potrzeb, w święto Świętego Józefa, do którego Tata często się modlił. Serce roztrzaskało mi się na milion kawałków. Tata był bardzo dobrym człowiekiem, miał pełno planów z mamą, za 2 miesiące miał odejść na emeryturę, już wycieczkę sobie wykupili… Zewsząd słyszę jaki to był dobry, zawsze uśmiechnięty człowiek i chyba to boli najbardziej, że tacy tak szybko odchodzą…
Moje kondolencje kochana
trzymaj się ![]()
Bardzo Ci współczuję. Nawet sobie nie wyobrażam co musisz teraz czuć ![]()
Bardzo Ci wspolczuje , nie potrafie nawet wyobrazic sobie co czujesz . Naprawde bardzo mi przykro ![]()
Przykro mi ;( moje kondolencje
Trzymaj sie ![]()
Bardzo mi przykro
to okropne ze tacy dobrzy kochani i kochajacy ludzie tak szybko odchodzą. ![]()
Trzymaj sie i pamietaj ze zawsze mozesz na Nas liczyc, wygadac sie lub po prostu byc ![]()
Moje kondolencje ![]()
Bardzo Ci współczuję , moje kondolencje
trzymaj się
Ojejku mega współczuję , trzymaj się kochana
Jej . Aż mnie serce zakuło
bardzo ci współczuję , moje kondolencje trzymaj się kochana ![]()
Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty!
Myślę, że to nie jest przypadek, że modlił się do świętego Józefa i dziś- w jego święto- jest jego pogrzeb. Święty Józef to ekspert od dobrej śmierci, więc na pewno był przy Twoim tacie w ostatnich momentach i jest z nim teraz!
Pamiętam o Tobie i Twoim tacie w modlitwie!
Miło z twojej strony !
Wyrazy współczucia
to straszne jak tych co kochamy tak szybko odchodzą
Wyrazy współczucia i szczere kondolencje ![]()
Życie jest jednak niesprawiedliwe…
Mój tata zmarł nagle, w wyniku wylewu i pomimo że minęło 5 lat, nadal to wszystko bardzo boli. Oby u Ciebie czas szybciej zagoił te rany ![]()
Dużo siły ![]()
@Ann teraz widzę , ze Twój Tato zmarl
walczył tak długo jak mógł
całe życie pracował i nie zdazyl odejść na emeryturę
przykre to jest - zasłużoną wycieczkę z Twoją mamą miał wykupioną , miała być radość , mieli kupować pewno ubrania na wczasy a tu przed Wami był wybór trumny czy urny
![]()
Sw Józef bedzie mial go w opiece teraz , ale i Waszą rodzinę .
A jak jest u Ciebie ? Jak Ty żyjesz ???