Dla mnie największą radością było wgl zajście w ciążę ! Jestem mega wdzięczna za ten dar
Cała ciąża to piękne uczucie ![]()
Nie dokońca , ja się źle bardzo czułam . Ale cieszyłam się że jestem w ciąży ![]()
Oj ja miałam to samo i jak nawet chcieliśmy tą informację jak najdłużej utrzymać tylko dla siebie tak nak znajomi mnie widzieli to odrazu wiedzieli że coś jesg na rzeczy …naj chodziłam co chwilę wymiotować , wyglądałam jak cień ![]()
U mnie szybko poznali , bo mi brzuszek bardzo szybko wyszedł
To my chcieliśmy to dłużej utrzymać ale mąż się rozchorował i pojechałam do rodziców na kilka dni by nie złapać i musiała powiedzieć. Reszta rodziny (nasze rodzeństwo) się później dowidział jak już była pewność większą a wszyscy pozostali już w II trymestrze
No to tak nie raz się nie da ukryć chociaż by się chciało ![]()
Nawet jak się ubierze duże bluzki
albo sukienki to i tak zawsze coś widać ![]()
Na początku jak brzuszek się uwypukla to bluza sporo zasłania ![]()
![]()
Chyba że jest lato to chodzić w bluzach , niekoniecznie ![]()
![]()
![]()
Ale to wtedy można chodzić w podkoszulkach one też są zazwyczaj szerokie
ja takie mam
Można nosić luźne sukieneczki, które co nieco ukryją ![]()
U mnie brzuszek późno się pokazywał, a w pierwszej ciąży to już wogule czekałam długo kiedy brzuch zacznie się powiększać…
Ja jestem chuda o u mnie szybko było widać okrągłości ![]()
U mnie tak naprawdę było widać, że jestem w ciąży pod koniec 6 miesiąca ![]()
Oooo to długo wytrzymałaś
w sensie twój brzuszek
To ja na drugich prenatalnych miałam większy brzuch niż babeczka która była przede mną na swoich 3 prenatalnych
z jednej strony fajnie że brzuszek był taki duży ale teraz mam dużo rozstępów, rozejście mięśni brzucha itd
Mnie też wybulwilo na zewnątrz i miałam duży ale za to nie naciskał na żadne narządy i dobrze się czułam w ciąży
Oooo to długo nie było widać , ja w tym czasie już była mega duża ![]()
Ale też po co ukrywać
@mamamalwi1 to ja już mam mega duży brzuszek ![]()