Które apteki według was najtańsze?? Chodzi mi o apteki stacjonarne, bo szukam czegoś dla rodziców, którzy do zamawiania w necie nie dali się przekonać
Ja chodzę do Apteki Słonecznej. :) U mnie w mieście jest w niej najtaniej.
Chyba DOZ należy do tańszych, przynajmniej takie mam wrażenie... Na pewno nie Dr. Max, gdzie za 56 tabletek Femibionu zawołali 99 zł, a w DOZ zapłaciłam 68.
Wg mnie Gemini i DOZ. W DOZ często są promocje rano dla seniorów bodajże - 20%.
Warto też zerknąć na Ceneo i pokaże gdzie najtaniej można dany produkt kupić.
Według mnie albo DOZ albo Gemini
Moim zdaniem apteka Gemini
Zdecydowanie doz, dużo promocyjnych cen, szybkie dostawy 😊
Jeśli chodzi o stacjonarna aptekę to w mojej okolicy apteka Arnica. Bo u nas w mieście są 2 apteki w sumie 3 bo jedna właścicielka ma 2 są tak kosmiczne ceny że szkoda mówić. Ja zamawiam z internetowej Gemini albo apteka zawiszy.
U mnie DOZ
Doz zdecydowanie :)
Najczęściej kupuje on-line i zamówienie mam max w ciagu 2 dni.
W Gemini lepiej zamawiać przez internet wiele cen stacjonarnie różni się od tych na stronie internetowej.
U mnie apteka słoneczna
Gemini ☺️
Również polecam Gemini
dzięki dziewczyny za podpowiedź, zaciekawiła mnie ta promka dla seniorów, chyba DOZ mają gdzieś na mieście, bo najbliżej niestety do jakiejś prywatnej mają apteki która jest dosyć droga
Ze stacjonarnych to u mnie Słoneczna i Gemini. Jak zamawiać przez internet to DOZ też może być, bo na miejscu to raczej sporo wyższe ceny.
Myślę, że DOZ jest najtańsza. Czasem w Melissie są też fajne promocje i niektóre rzeczy rzeczywiście są tańsze.
u nas najlepsze ceny są w Słoneczku
Zdecydowanie Gemini 😊
W moim miescie najlepiej stacjonarbie wypada apteka słoneczna :)