Dla mnie do mają też często promocje o których informują na instagramie
Zależy też co się szuka. Bo jak stacjonarnie szukałam szczepionki to okazało się że najtaniej wychodzi w Nowej Farmacji.
Myślałam że Gemini stacjonarnie jest tylko gdzieś nad morzem.
Gemini to owszem firma nadmorska, bo z Wejherowa, ale jej rejon to Pomorze, ale i coraz bardziej północna Polska. Warmia, Mazury też jest sporo. Ostatnio do Warszawy już wchodzi.
Serio u Was na południu nie ma Gemini? Ja mieszkam w Trójmieście to jest ich multum nawet niedaleko mam magazyn centralny do zamówień internetowych, ale rodzice mieszkają w kujawsko-pomorskim i tam też są te apteki.
U nas w samym Białymstoku jest kilka aptek Gemini
Ja mieszkam na Śląsku i nic mi nie wiadomo, aby gdzieś tutaj była apteka Gemini.
Aż sobie spojrzałam w ciekawości na stronę apteki Gemini. Z mapy wynika, że są rozsiane po całej Polsce.
Kaero o dzięki tak myślałam, że to niemożliwe żeby tylko na północy były :)
Też mi się wydawało dziwne. Bo popularna apteka
U nas Gemini i Słoneczna
U nas jest taka dr. Max i tam jest duży wybór jest najtaniej na jakieś większe zakupy to tylko tam bo naprawdę widac różnice a cenie w porównaniu do innych aptek niektóre rzeczy to nawet potrafią być przez pol tańsze ale tam zawsze trzeba swoje w kolejce odstac
U nas brak apteki Gemini nie znam takiej nazwy ale za to dr. Max jest bardzo dużo
My mamy taką lokalną sieć "Pod Baranem" i tam są najkorzystniejsze ceny ale teraz kupuję w aptekach na allegro. Moje witaminy ze smartem kosztują mnie 20 zł mniej niż w aptece.
Ja zawsze porównuje ceny produktu na ceneo i wybieram sklep z najtansza ceną. Zwykle jest to apteka Gemini.
Ja jak mam kilka produktów do kupienia to wrzucam do koszyka dodaje koszt dostawy i patrzę gdzie wychodzi najtaniej
Aneczka tez dobrze robisz w niektórych aptekach nieraz jest też promocja na dane produkty ☺
Porównywarka?
Nati w niektórych aptekach coś jest droższe.a coś tańsze i w sumie może wyjść ze ta aptek co braliśmy pod.uwage jaka pierwsza może okazać się że w cale taniej nie wyjdzie niż w innej
No tak dlatego świetne rozwiązanie masz ☺