Hej dziewczyny wpadlam na coś takiego myslicie że to może być prawda ? Przecież to jakiś sxok nie wyobrazam sobie czegoś takiego
http://www.supermamy.pl/styl-zycia/5747/PIECIOLETNIA-dziewczynka-zostala-matka-ZDJECIA.html
Witaj na forum #teamLOVI!
Hej dziewczyny wpadlam na coś takiego myslicie że to może być prawda ? Przecież to jakiś sxok nie wyobrazam sobie czegoś takiego
http://www.supermamy.pl/styl-zycia/5747/PIECIOLETNIA-dziewczynka-zostala-matka-ZDJECIA.html
Nie wierze w to… jak takie małe dziecko uprawiało seks? Z kim? Jak wiedzieli jak to zrobić? No i jak mogło dojść do zapłodnienia jak 5 letnia dziewczynka nie ma jeszcze wszystkiego ukształtowanego do zapłodnienia…
No właśnie też tak uważam tam niby piszą że to sprawka ojca ale nic mu nie udowodniono i w ogóle
Ojca, brata ale nikomu nie udowodnili… hehe ciekawe…
a to stara historia,już pare lat temu ją słyszałam. Dziwi mnie to przecież nie jest taka osoba rozwinięta,nie ma menstruacji-nic…
No właśnie brak okresu… na innej stronie przeczytałam że niby szybko dojrzewała że w tym wieku miała włosy łonowe, kości miednicy ukształtowane itd…
dziwna sprawa…
W cytowanym artykule piszą, że u tej dziewczynki wystąpiło przedwczesne dojrzewanie płciowe. Normalnie dziewczynki zaczynają dojrzewać pod koniec 8 r.ż., jeżeli dzieje się to wcześniej to mówi się właśnie o tym schorzeniu. Jeżeli to miało miejsce u niej, to możliwe że po koncepcji zaszła w ciążę. Ale sama by nie urodziła stąd cesarka.
Jejku przerażające… Słyszałam już różne dziwne rzeczy ale coś takiego? Gwałtu nie udowodniono ale taka mała dziewczynka sama nie była by zainteresowana sexem.
Wybaczcie nawet nie jestem w stanie zagłębić się w ten temat gdyż brzmi to dość absurdalnie…
ale to,że się rozwinęła psychicznie to czy sama z siebie przespałaby się z chłopakiem/mężczyzną? Kurcze… nie jestem w stanie uwierzyć,że to nie był gwałt…
Masakra aż aż trudno w to uwierzyć A nie mogli zrobić test dna to przecież nakierowało by czy tato jest ojcem i byłoby wszystko jasne…
tak nienaturalne, aż dziwne, jakoś mi się w to wierzyć nie chce
Dziwne i nawet jak dla mnie niezdrowe… kobieta nie jest na togorowa w takim wieku… to w sumke nawet nie kobieta jeszcze
Wybaczcie ale aż mnie skręca, obrzydliwe i chore. Jeszcze te zdjęcia. Raz że ten kto to zrobił powinien od razu mieć odcięte jaja a dwa że dziewczynka nie dość że została skrzywdzona to jeszcze ciąża?! Nie wiem czy to prawdziwe ale jeśli nie to ten kto napisał ten artykuł ma jeszcze większą banie
Dla mnie też to jest po prostu chore ale co zrobić są różne przypadki np jak dziewczynki 7-8 letnie zostają żonami sory za słowa ale starych chu… I co noc poślubną i co a im to nie przeszkadza porażka normalnie
Niestety na tym świecie takie ekstrema się zdarzają. Im człowiek więcej się nasłucha tym bardziej rozumie dlaczego rodzice chowali go pod kloszem…
Dzieci rodza dzieci…
Słyszałam o podobnej historii kilka lat temu. Zastanawiałam się, wtedy, jak to możliwe, że 5-ciolatka już okres miała i przede wszystkim - kto jej to dziecko zrobił?!
Pewnie jakis stary fagas, okrutny.
No dzieci seksu napewno nie uprawiały… to musiałbyć gwałt innego wyjścia nie biore pod uwage
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.