No właśnie chyba takie widziałam w Biedronce ![]()
Takiego zero jeszcze nie widziałam ![]()
to w jogurcie zwykłym znajduje się gluten ?![]()
Papier wszystko przyjmie …. Wszędzie zero a etykieta ze składem to tablica Mendelejewa
Tak jak w pieprzu znajduje się mleko
. Jedynie pieprz z lidla nie ma mleka .
Ranyy
jeny żebym tylko kiedyś nie musiała oglądać składów ![]()
![]()
A odnoście lidla to dzis widziałam filmik jak larwy wychodzą z płatków migdałów
kurcze już one są wszędzie. Kiedys była aferka z michalkami kasztankami że w nich są larwy a teraz tu ![]()
Onieee
a lubię kupować te płatki, nawet nie wiem czy paczki w domu nie mam, muszę zerknąć jutro
Ja to do lidla mam teraz uraz
kupiliśmy na weekend kielbaskę na grilla ze znajomymi i tak się wszyscy pochorowaliśmy po niej
może przypadek ale kurcze wszyscy w 4 mamy teraz wstręt do kiełbasy z lidla
Zaraz nie bedzie gdzie kupowac produktow
ja ostatnio mąkę z biedry wyrzucilam bo jakies cos tam było, kiedys tez płatki na wage kupilismy z jakiegos marketu i wszystko do kosza poszlo.
@Kargaw w lodziarni wystawili pojemnik z lodem i podpis bez glutenu, bez cukru, bez laktozu i bez smaku ![]()
Oooo ciekawe. Ja tyle razy tam kupowałam kiełbasę o nic nam się takiego nie przyplątało. Mąż kupuje tam mięso surowe na tatar i też nic się mi nie działo.
Ja uważam zawsze jak kupuję ubrania w Sinsay bo trzymają je na magazynach a tam nie wiem czy moli nie mają bo zdarzyło mi się kupić ubrania z dziurkami…. I wiesz łatwo możesz sobie larwy przywlec do domu
Ostatnio w lidlu kupiliśmy szaszłyki z polędwicy kurczaka ! Czaem też kupimy pierś ale uważam że lepsze mięso ma Lewiatan , albo Intermarche
Tak Intermarché ma dobre mięso. U nas w mieście nie ma ale kupujemy jak u teściowej jesteśmy
Hahaha no i racja ![]()
tylko niektóre osoby ,eko, mogą się obrazić za coś takiego haha
No trudno🤣 niedawno jadla ciasto bez jaj i chyba bez laktozy kremy bo jubilat byl uczulony i nie ma porownania do zwykłych ciast, nie bylo to dobre
No jasne że nie. Co jajo to jajo ![]()
![]()
Tak samo dla mnie produkty bez glutenu są takie nie smaczne ![]()
Wiadomo to loteria, ja też zawsze kupowałam i nic sie nie działo. Teraz tak podświadomie mam w glowie blokadę.
0 cukru a cukru tyle czuć ![]()
![]()
No ja na diecie bezmlecznej to jedyny chleb bez mleka jaki znalazłam to bezglutenowy ale nie jest najgorszy. Smakuje jak taki trochę tostowy . Kiedyś jak smakowałam bezglutenowy to jak jadłam to się kruszył w ustach , a ten jeszcze do przeżycia .
Biedna
ale czego się nie robi dla dzieci 🩷🩷