Najlepsze prezenty urodzinowe dla dzieci

Tak on tylko śrubki by odkręcał ale zabawkowe nie. Jak mąż coś robi to mały daje mu zabawkowe narzędzia a sam bierze zwykle :rofl::rofl: powiem wam że ostatnio koło odkręcił od swojego motorka sam. Nie mam pojęcia jak to zrobił :face_with_peeking_eye:

Arka fajna polecam, sama kupowałam bratankowi w prezencie, to całkiem długo potrafił się tym zająć

1 polubienie

U nas króluje LEGO teraz córeczka jest na etapie Friends, a ostatnio przy okazji urodzin w przedszkolu kupowałam Creator. Dla starszych dzieci fajne są prezenty DIY np. fabryka długopisów, zestaw do robienia mydełek czy diamond painting

Jak były małe to najlepiej bawiły się torebką prezentową albo pudełkiem. :joy:
A.jak dorosły to zaczełam się ich pytać o czym marzą. Dostają wlasnie to. Zwykle jest to lego.

No u nas jest to króliczek Alilo :slight_smile:
Uwielbiamy go :slight_smile:

U nas tez w zaleznosciod wieku. Starsza corka lubi Kego plus to co akurat jest na topie (pokemon, labubu, kapibary itp, tak sezonowo😀). Mlodsza, roczna, lubi zabawkj z Dumel, odkrywczy domek, arkę. A aktualnie nabradziej lubi bawic sie w piasku🙂

A co robicie z prezentami zdublowanymi / nietrafionymi . Syn dostał kolejny stoliczek montesori mimo że prosiłam żeby tego nie kupować

A osoba, która ci go podarowała jest tobie bardzo bliska? Jesli tak, to może po prostu powiedz, że masz już jeden taki i że jeśli jest jeszcze opcja, niech go zwróci i weźmie coś innego.
Szkoda, żeby miał stać i się kurzyć, jeśli jeden faktycznie jest już w użyciu

Coś Ty nie ma opcji , będzie obraza taka że hej …
ja podałam gotowy pomysł na prezent ale oni zawsze pytają co mają kupić a i tak kupują coś po swojemu .
Nawet nie mogę wystawić na lokalną grupę bo zobaczą że wystawiałam . Może któraś z was szuka drewnianego stoliczka montesorii chętnie oddam w korzystnej cenie

Sprzedaję na Vinted.

u nas tez synek nie lubił bawić się wgl pluszakami , za to dzieci szwagierki same pluszaki w domu tylko prac na okrągło je musi ;p

można wystawić na vinted, lub olx

Super! W jakim jest wieku? :heart:

No jasne, wiek ma duże znaczenie :smiling_face_with_three_hearts:

Super, że jest świadomy, czego chce i korzysta z prezentu! :heart:

1 polubienie

Czyli ciężko trafić z typową zabawką :crazy_face: :heart: Trudno Wam wybrać prezent czy mimo wszystko się udaje?

Ogólnie na urodziny robimy składkę i kupujemy coś większego samochód albo traktor. I zabawki które wyglądają jak prawdziwe są trafionym prezentem. Sprzęty ogrodowe typu taczka, grabie i łopata :crazy_face: wszyscy z rodziny wiedzą że on się nie bawi więc zawsze pytają co kupić

2 polubienia

Fajnie, że cała rodzina się dogaduje i kupuje coś, co naprawdę sprawia mu frajdę.

1 polubienie

Scoot and ride napewno genialne :slight_smile: