Drogie mamy, jaki prezent urodzinowy najmocniej oczarował Wasze dziecko? Co jest warte zakupu? ![]()
Mój synek najbardziej pokochał interaktywną książkę z dźwiękami super angażuje i rozwija wyobraźnię.
Wszystko zależy od wieku. Chociaz moj syn ma 5 lat i dalej bardzo fascynuje go lego.
Ale od dziadkow dostal rower i wiadomo ze to narazie najlepszy prezent ever
U nas kotki , kotki , może je mieć całe stada
hihihihii
A tak to jeszcze nie ma 2óch lat więc maskotki są top , aaaaa też misie i książeczki do czytania , to mieliśmy na wycieczce , po otwarciu oczek z rana książeczki , do snu książeczki , obowiązkowo. Dzis mamy do odebrania z Empik dwie książeczki wiec bedzie kolejna do czytania ![]()
Wiec hihihi urodzinki to ona ma w sumie bez przerwy ;D
U nas u 5 latka to też był strzał w 10. Ale np na dzień dziecka wybrał sobie taki tor do treningów w piłkę nożną, tj drabinkę, pachołki, ma bramkę i sobie też wokół tego biega. W ogóle najlepsze prezenty to właśnie jakieś sportowe u niego akurat
U nas to była drewniana remiza strażacka wielkości domku dla lalek . Radość była przeogromna aż się trząsł ze szczęścia ![]()
Lego chyba zawsze cieszy , mój 4 latek bawi się już tymi zestawami city , friends itp
Ale ostatnio chętnie wraca do duplo bo może z młodszym bratem się bawić w rozwalanie wieży .
Starszak bardzo sie boi że maluszek cos weźmie do buzi i połknie wiec duplo sprawdza sie idealnie
u nas najlepsze zabawki od zawsze to wszelkiego rodzaju tory dla kulek . no nigdy się jeszcze nie znudziło
mój mały tez uwielbia książeczki z dźwiękiem super są te “czytaj z albikiem” bardzo edukacyjne sama byłam zaciekawiona tymi książkami
U nas kuchnia drewniana, ile tam było gotowania, karmienia misiów i robienia „kawy” dla mamy ![]()
U mnie roczniak ksiazki sensoryczne i pilki ![]()
5 latka elsa ![]()
7 latek lego city minecraft ![]()
U nas sprawdził namiot tipi, bo dzieciaki uwielbiają mieć swoją bazę ![]()
U nas zabawki nie są interesujące żadne. Najlepszy to traktor na akumulator z przyczepą, samochód i motocykl również na akumulator którymi można jeździć
U nas zabawki są tylko na chwilę
Aaa no ma juz 2 lata wiec co mu z pluszaka ;D
U nas od dziecka nie lubi pluszaków, zaraz wyrzuca
Ale od małego zabawki nie bardzo go interesowały żadne klocki, puzzle ani nawet samochody zabawkowe. Jedyne co to śrubokręty ale nie zabawkowe
taki typ ![]()
Haha, może właśnie rośnie Ci mały majsterkowicz albo przyszły inżynier
Skoro od małego ciągnie go do prawdziwych narzędzi, to kto wie może zawód już sobie wybrał ![]()
O jeny u nas się sprawdził Albik , Scoot and ride to takie the best . Domek Dumel też długo był w uzyciu
Ja właśnie chce od Dumel tą arkę ze zwierzątkami