Najlepsze prezenty urodzinowe dla dzieci

Drogie mamy, jaki prezent urodzinowy najmocniej oczarował Wasze dziecko? Co jest warte zakupu? :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Mój synek najbardziej pokochał interaktywną książkę z dźwiękami super angażuje i rozwija wyobraźnię.

3 polubienia

Wszystko zależy od wieku. Chociaz moj syn ma 5 lat i dalej bardzo fascynuje go lego.
Ale od dziadkow dostal rower i wiadomo ze to narazie najlepszy prezent ever

3 polubienia

U nas kotki , kotki , może je mieć całe stada :smiley: hihihihii

A tak to jeszcze nie ma 2óch lat więc maskotki są top , aaaaa też misie i książeczki do czytania , to mieliśmy na wycieczce , po otwarciu oczek z rana książeczki , do snu książeczki , obowiązkowo. Dzis mamy do odebrania z Empik dwie książeczki wiec bedzie kolejna do czytania :smiley:

Wiec hihihi urodzinki to ona ma w sumie bez przerwy ;D

1 polubienie

U nas u 5 latka to też był strzał w 10. Ale np na dzień dziecka wybrał sobie taki tor do treningów w piłkę nożną, tj drabinkę, pachołki, ma bramkę i sobie też wokół tego biega. W ogóle najlepsze prezenty to właśnie jakieś sportowe u niego akurat

1 polubienie

U nas to była drewniana remiza strażacka wielkości domku dla lalek . Radość była przeogromna aż się trząsł ze szczęścia :blush:

2 polubienia

Lego chyba zawsze cieszy , mój 4 latek bawi się już tymi zestawami city , friends itp
Ale ostatnio chętnie wraca do duplo bo może z młodszym bratem się bawić w rozwalanie wieży .
Starszak bardzo sie boi że maluszek cos weźmie do buzi i połknie wiec duplo sprawdza sie idealnie

u nas najlepsze zabawki od zawsze to wszelkiego rodzaju tory dla kulek . no nigdy się jeszcze nie znudziło

1 polubienie

mój mały tez uwielbia książeczki z dźwiękiem super są te “czytaj z albikiem” bardzo edukacyjne sama byłam zaciekawiona tymi książkami

U nas kuchnia drewniana, ile tam było gotowania, karmienia misiów i robienia „kawy” dla mamy :smile:

1 polubienie

U mnie roczniak ksiazki sensoryczne i pilki :see_no_evil:
5 latka elsa :see_no_evil:
7 latek lego city minecraft :see_no_evil:

1 polubienie

U nas sprawdził namiot tipi, bo dzieciaki uwielbiają mieć swoją bazę :smiley:

U nas zabawki nie są interesujące żadne. Najlepszy to traktor na akumulator z przyczepą, samochód i motocykl również na akumulator którymi można jeździć

U nas zabawki są tylko na chwilę

Aaa no ma juz 2 lata wiec co mu z pluszaka ;D

U nas od dziecka nie lubi pluszaków, zaraz wyrzuca

Ale od małego zabawki nie bardzo go interesowały żadne klocki, puzzle ani nawet samochody zabawkowe. Jedyne co to śrubokręty ale nie zabawkowe :rofl: taki typ :crazy_face:

1 polubienie

Haha, może właśnie rośnie Ci mały majsterkowicz albo przyszły inżynier :smile: Skoro od małego ciągnie go do prawdziwych narzędzi, to kto wie może zawód już sobie wybrał :slight_smile:

O jeny u nas się sprawdził Albik , Scoot and ride to takie the best . Domek Dumel też długo był w uzyciu

Ja właśnie chce od Dumel tą arkę ze zwierzątkami