Najlepsze mleko?

u nas bebiko też córka pije tak 150/180 a powinna 210  czasami nawet 120 

U nas było mleko Bebilon i to bez żadnych zmian :-) 

Bebilon chyba większość stosuje bo w szpitalach go dają . Ja stosowałam z nestle nan i jeszcze jedno bez oleju palmowego 

U nas w szpitalu dawali Bebico i Bebilon zależy które chciałam 

Mi bebico wydawało sie bardzo słodkie w porównaniu do bebilonu aczkolwiek jak córka już była na ostatnim etapie z mlekiem to bebiko piła

U nas w szpitalu dawali Humana. 

No właśnie ja się zastanawiam.nad tym mlekiem. Jeszcze mamy trochę czasu ale są nie wiem. Jeden syn pił bebilon a drugi bebiko.. Innych nie próbowałam i teraz tak się zastanawiam ;))

u nas dawali takie gotowe buteleczki 

U nas nan optipro 

To 6lat temu tez dawali gotowe w butelce,  teraznie wiem bo nie miałam okazji skorzystać 

Teraz w tym szpitalu gdzie jestem dają nan bo widzę,że pani dawała córce.  Bo jeszcze wczoraj byłam.na sali z babka co już miała dziecko,ale pod koniec dnia ja wypisali 

Mazia pewnie takie dostali od przedstawiciela to dają :) 

No pewnie tak

Teraz są takie jednorazowe buteleczki 

No to ja też widziałam w tych buteleczkach..

No jasne dają to co.dostaja

To już od dawna są w tych buteleczkach jednorazowych dziewczyny 

W szpitalu jak urodziłam do dokarmiania dawali mleko NAN

Czyli Nic się nie zmieniło.. w 2019 jak rodziłam. To widziałam właśnie że pani obok miała swoje mleko I robiła synkowi 

Ja w szpitalu tez dostawalam nan. Ale mieli jescze hipp

Hipp combiotic bardzo polecam bo używaliśmy bebiko ale przy bebiko 3 była nietolerancja kwaśne kupy ulewania itp i mała się bardzo prężyła po każdym sporzyciu. Więc polecam hipp combiotic. W smaku nawet lepsze niż bebiko i mała piję z chęcią. I widać że bardzo jej smakuje