Najlepsze mleko?

Mazia to tak od niedługiego czasu ;) jak przeszedł na dietę;) ten cały lock spowodował ze postanowił wziaść się za siebie;)   

a ja przez ten lock to tyko przytyje 

Anita super tylko pogratulować mężowi, że tak sam z siebie zaczął o siebie dbać. Raczej teraz każdy tyle niestety bo tej aktywności mało widzę to po dzieciach  z bloków obok

Mazia to co on schudnie ja przytyje;) 

Anita Ty teraz możesz 😊 a dobrze, że on dba o siebie. Z doświadczenia wiem,że to kobiety często zmuszają swoich mężczyzn do takich zmian.

Jednak to one są kołem napędzającym do takiej zmiany,a skoro to wyszło od niego to naprawdę bardzo dobrze swiadczy o nim i wiem,że osiągnie swój cel bo to on zrobil pierwszy krok z własnej inicjatywy

U mnie mąż teraz wziął się za siebie i naprawdę chudnie, a je po prostu troszkę mniej nie do pełna, na noc już tylko przeje i mówi że czuje się lepiej 

oj ja tak nie koniecznie pamiętaj ze w pierwszej ciazy 40+ byłlo;) potem gorzej schudnąć;)

co do diety grunt to sie nie przejadać;) zmienic troche nawyków i uda sie uzyskać fajny efekt ;)

u mnie maż niestety ma prace siedzącą, wiec nie sprzyja to diecie; ) ale niedługo działeczka;) ja mam mnóstwo kwiatów do posadzenia;) z roku ubiegłego, wiec zapewne teraz on bedzie musiał przejąć pałeczke;) wiec troche ruchu nie zaszkodzi;)

Musisz rozruszać męża :)

Anita może jest mniej ruchu jak ma się prace siedząca,ale to nie oznacza wcale,że będzie mu trudniej niż osobie pracujące fizycznie. Często te które mają dużą aktywność pracy chduba gorzej bo organizm jest już przystosowany do tej aktywności i trzebaby dodatkową aktywność podjąć,a oni już nie mają na to siły po pracy

czekamy na ładna pogodę i ciepłe dni na działeczce jest co robić;) 

a co do ruchu to faktycznie czesto jest tak że jak sie wraca z pracy to człowiek jest już tak zmęczony ze nie ma na nic siły ;(

Dziś była piękna pogoda, świetna na takie prace w ogrodzie 

Becia dziś zapowiada sie podobnie;) ja wczoraj ogarniałam troche  w mieszkaniu;( piekna pogoda wiec i prania troche miałam a na wieczór to już ja nie czuje sie najlepiej i jest leżakowanie ;)

Dziś ładnie już ma lać jak zwykle na święta

U nas syn w szpitalu był dokarmiany Nam Optipro. Plus i już przy tym mleku zostaliśmy. Aktualnie karmimy się mieszanie i jest ok.  Syn nie ma problemu z wypróżnianiem. Oczywiście każde dziecko inaczej reaguje na mleko, aby dobrze dobrać nie powinno się szybko zmieniać. W pierwszych 6 tygodniach można też korzystać z rady położnej środowiskowej, nam bardzo pomogła.

Bebilon :)))

u nas na szczęście piękna pogoda w święta była 

ja podawalam bebilon bebiko nan u nas wszystko przyjmowane bez probemowo procz hipp

U nas widzisz każde mleko zdawało egzamin, ale tak nparawde jak wprowadziłam Hipp to córka piła go więcej te ilości były zdecydowanie wyższe niż przy innych mlekach, a próbowałam prawie wszystkich 

Mazia i zostałyście przy hippie? U nas był bebilon pepti wypijała 150  później bebico HA też 150 ml teraz jest bebico zwykle i 110ml ma już 8 miesięcy więc powinna pić więcej mleka a pije go coraz mniej. Próbowałam też enfamil i było to samo 

mazia u mnie córka tylko to chce pić.wczesniej piła tez nan opti pro 2 ale jak przeszłam na 3 to juz nie chciała bo inny smak.Tak wiec HiPP u nas został