Najlepsze baterię do zabawek

kolorowe rytmy aż muszę sprawdzić jeszcze ich nie poznałam :joy:

A ja wczoraj kupowałam i nie załapałam się

1 polubienie

W delz są często promocje na baterię , zawsze w tych koszach leżą.

Duracelll tyle przerobiłam różnych bateri a te są super

Ale cena ich też jest super. Chodź pewnie jak się zliczy te tańsze o częstość wymiany to mogą wyjść nawet drożej

2 polubienia

Tak to prawda często można spotkać

Maiłam z deal baterie ale to lipa , na chwilę tylko starczają :confused::confused:

Ja kupuję te z rossmana nie są za drogie a w zabawkach i tak często wymieniam dzieciom , oczywiście wybieram te alkaiczne

Ja też miałam z dealz te czerwone kodaki baterie i są mega slabe, wiecej nie kupię. Ja obecnie kupuje Panasonic z action i są super :smiling_face_with_three_hearts:

Tych jeszcze nie testowałam

Powiem ci że są w miarę ok , kupuje je dla dzieci do zabawek

To chyba skorzystam z polecenia

Ja też nie kupowałam jeszcze z rossmana

Te z pepco też są spoko :smiley: ale tylko alkaiczne zwyklych się nie opłaca bo są za słabe.

Ja kupowałam ostatnio z Action i nawet też są dobre

Mój mąż ostatnio kupił na temu ponad 100 sz🙈 mówiłam mu że te chińskie są do niczego ale mnie nie słuchał …jeszcze ich nie używaliśmy więc nie wiem jak się sprawdzają.

Daj koniecznie znać jak zaczniecie używać i czy były dobre :face_with_peeking_eye:

Ok myślę dać do dzieciecych zawawek chociaż boję się czy się nie wyleją…

Nie powinny, zamówiłam kiedyś coś z temu i były nawet dołączone baterie to długo trzymało

No ja bym się bała tu h chińskich używać bo gdzieś oglądałam że stosują często toksyczne materiały byle było taniej