Nie znalazłam w lupce. Jakie są według was najlepsze baterię, które bardzo długo trzymają, godne polecenia?
ja na razie używam bateri duracell
Ja tez zamawiam duracell. Stosunek ceny do jakosci najlepszy. Czasem kupuje jeszcze w Lidlu te aerocell.
Najlepiej kupowac alkaiczne bo sa bardziej wydajne i maja mniejsze ryzyko wylania w zabawce.
Też najczęściej używam duracell ![]()
Chociaż czasami kupię też te “taniochy” w Pepco i w sumie mam w niektórych sprzętach, nie jestem przekonana czy akurat w zabawkach, ale ogólnie jak za tę cenę to też serio wydaje mi się że fajnie dają radę ![]()
a jaka opinia o bateriach akumulatorkach tych doładowania?
bo teraz mam dużo rzeczy na baterię szczoteczkę, zabawki, pozytywkę z temu
Ja zawsze kupuję Duracell
U nas jakos słabo działały te baterie , wiecej ładowania niz działania ;/
właśnie też tak myślałam
My też tych używamy ![]()
A ja ostatnio kupuje w Pepco, Kicki , Action ale w zabawkach dość szybko się wyładowują. Nie we wszystkich ale w niektórych tak. Warto kupować alkaliczne.
Ja kupuje te lidlowskie i dlugo trzymaja… kiedys kupilam Duracell to kilka dni trzymaly… nie wiem czy jakies zlezale byly czy co
ja mam wrażenie że te duracell z action lepiej trzymają niż te zlezale w smyku
A propo baterii to w Action jest teraz promocja na plastikowy organizer. Mam go i mi się super sprawdza
nie walają się te baterie wszędzie
U nas akumulatorki też słabo działały
tak jak @ewelkar899_wp.pl pisze, że dłużej się ładowały niż faktycznie działały
raz kiedyś miałam i nie sprawdziły się i już więcej się nie zdecydowałam ![]()
Ja też kupuję w pepco te baterię alkaiczne i serio również jestem z nich zadowolona:blush: jak za tą cenę sprawdzają się świetnie ![]()
A ja polecam te z Ikea
wprawdzie era zabawek jeszcze przed nami, ale moja siostra dla malucha baterie kupuje tylko tam i zawsze jak ktoś jedzie to prosi o kupienie bo jest z nich mega zadowolona ![]()
![]()
ooo ciekawe akurat mam podrodze ikea moze przetestuję
Ja używam Varta , ale jak mi braknie to kupuję w jakim kolwiek sklepie , czasem w pepco wielopaki
Ooo to przetestuje te z Ikea. Teraz kupuję duracel ale mam wrażenie że to loteria na jakie sie trafi - czasami trafię na jakieś zleżałe które szybko się zużyją
Oo z Ikea nie testowaliśmy, ale spróbujemy przy najbliższej okazji! ![]()
@ewelkar899_wp.pl Dokladnie ! Też tak uważam, są mało praktyczne
też używam Duracell, jak dla mniej najlepsze
ale z Ikei nie miałam, też muszę przetestować ![]()