Też ich nie miałam , a u nas baterie idą w dużych ilościach przydały by się jakieś lepsze ![]()
przez kinge wzrośnie sprzedaż bakterii w ikea
Chyba jednak Duracell ja kupuję zazwyczaj na promkach
Za to zdecydowanie nie polecam tych Kodak z Deazl itp. Kiedys kupilam przy okazji jak bylam i do interaktywnych zabawek w ogole nie dzialaja po 2 dniach. Nadaja sie do pilota ![]()
Hahah czuję się teraz odpowiedzialna! Bo jak się okaże że sie wam one nie sprawdzają to będę temu winna!![]()
![]()
gorzej jak ktoś trafi zlezale, w sumie to też się trochę boję trafić na zlezale
chodzi o te akumulatorki, bo nie 1 razowych
Wydaje mi się, że najdłużej trzymają Duracell. Mamy też w niektórych zabawkach jakieś takie zwykłe z Pepco albo Action, ale mam wrażenie, że jednak trzeba je częściej wymieniać.
Ja uzywam do zabawek tych z akcion , szkoda mi przeplacac , bo mala narazie ma tylkp fazy na konkretna zabawke a pozniej idzie w odstawke i bawi sie innymi ![]()
i tutaj jest porównanie bateri action energizer i duracell ![]()
te z action wypadaja bardzo podobnie i są o połowę tańsze
My używany z Pepco i Tedi. Lepiej wypadają te pierwsze. Ale noo jakośc wiadomo gorsza niż choćby te z duracell.
Tak, tak to te🤗
Dzis kupilam w pepco 6 sztuk za 5 zl , do zabawek jak znalazl ![]()
8 a nie 6 , jednak 8 ![]()
![]()
My ostatnio zamawiamy z temu i są ok
ja się jednak boje z temu że się rozleją w zabawce ![]()
W sumie każde się mogą rozlać
U nas nie ma reguły- jak dłużej są w zabawce to nawet te droższe się rozlewają. Ale baterii z temu nie miałam, więc nie wiem jak się spisują ![]()
Muszę je wypróbować jak polecasz. Ostatnio nawet na nie patrzyłam ale nie zdecydowałam się w końcu. U nas era zabawek po mału wkracza więc i baterie potrzebne.
No właśnie ciekawe jak z nimi jest , nigdy nie miałam ![]()
W ogole to staram sie zawsze miec w domu wiekszy zapas baterii , bo jak ktos przychodzi z zabawka dla malej to nie zawsze baterie sa w zestawie i pozniej wodze takie zaklopotajie , ze ojej nie ma baterii
wtedy mam swoj moment zeby zabłysnąć ![]()
U nas często trzeba świecić oczami
bo przeważnie tego zawsze brak ![]()