Drogie Przyszłe Mamy!
Czy korzystacie z aplikacji ciążowych?Jeśli tak, to jak je oceniacie? Która przypadła Wam do gustu najbardziej?
Ja zainstalowałam aplikację “Moja ciąża”- wersja w języku polskim. Zawiera praktyczne porady oraz zdjęcia pokazujące rozwój dziecka w łonie matki. Aplikacja zawiera także inne przydatne narzędzia: terminarz wizyt lekarskich, kalkulator wagi, kalkulator tygodni ciąży. Bardzo podoba mi się szata graficzna tej aplikacji.
Dzięki aplikacji zawsze jestem na bieżąco.
Druga aplikacją, którą bardzo lubię jest “Pregnancy”- wersja po angielsku. Aplikacja dokładnie liczy każdy dzień ciąży oraz ile dni zostało do porodu. W żartobliwy sposób obrazuje masę dziecka porównując ją do owoców lub warzyw.
Ja próbowałam korzystać nawet sobie kilka aplikacji ściągnęłam ale jakos mnie to nie przekanalo
Wydaje mi się że w tej kwestii to najlepsza aplikacja to https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asystentciazy&hl=pl&gl=US ! Ma fajne funkcje jak opisy rozwoju mamy i maluszka (tydzień po tygodniu), kalkulator prawidłowej wagi w ciąży itp.
Ja tez korzystam z Preglife i jestem zadowolona :) Najbardziej podoba mi sie aktualizacja wzrostu dziecka :) ale jest tez duzo fajnych artykulow i porad na kazdy tydzien ciazy
Ja też korzystałam z preglife i byłam bardzo zadowolona ;)
Ja też z tej chociaż w poprzednich miałam inna ale już teraz chyba jęk nie ma bo nie mogłam znaleźć
Ja korzystałam z Ciąża +, teraz z Dziecko + - mają wszystko to, czego potrzebowałam.
Przy drugim nie korzystałam, sama liczyłam online wiek ciąży i rozwoj sprawdzałam :)
No powiem Ci, że teraz też głównie po to mam, by liczył mi wiek ciąży :) w pierwszej to co tydzień czytałam jakie zmiany zachodzą u mnie i dziecka :)
Ja mam w Zasadzie 4 ciążę ,ale tylko teraz mam apke, z której korzystam raz na ruski rok
Ja czasami nawet o niej zapominam. Powiadomienia mam wyłączone. Teraz sobie przypomniałam, że tam jakiś konkurs był:D pewnie już po terminie
MamuskaJuliiJana jeśli myślimy o tym samym (do wygrania m.in. laktator, jakaś lampka) to już po terminie, nawet już laureatów wyłonili.
A co do apek - co tydzień z moim 8-latkiem sprawdzaliśmy na jakim etapie rozwoju jest bobas - co juz jest widoczne, jaki jest duży i co się z nim dzieje. Bardzo to lubił :) I myślę, że dzięki temu też się lepiej przygotował na pojawienie się siostry i rozumiał co sie ze mną przez ciążę dzieje.
Hmm nie pamiętam już co było do wygrania ale nie widzę żadnej informacji w aptece więc pewnie już po.
Taak. To my też. Daje jej także potrzymać rękę na brzuchu, gdy kopie ;) I często porównuje ja z małą- że tak samo kopie, tak samo jest uparta i na usg nie chce się pokazać i pewnie będzie miała jej charakter ;)
preglife to chyba najlepsza appka
teraz chyba jest ona najpopularniejsza. Mi jako pierwsza się wyświetliła, jeszcze wtedy ten konkurs był (który przegapiłam :D) więc już dalej nie szukałam
Ja też team preglife :D
Ja miałam w poprzedniej preglife . Teraz ciąża + było czy coś takiego
Pregnalife chyba najpopularniejszq
Ja miałam ciąża + i chyba z happy jedną :) Zależało mi by była możliwość kontroli wagi czy kalkulator skurczy :) Z tego głównie korzystałam :D A tak lubiłam czytać rozwój dziecka tydzień po tygodniu :)
to ja też też ciąża z happy mam , ale raz na rusko rok używam