Ja tyle dni słodkiego nie jadłam aż też sięgnęłam dziś do szafy nie dało się
A ja chciałam zrobić malinową chmurkę . Ale nigdzie nie ma malin mrożonych ![]()
Super
Gratulacje
Ale super, gratulacje ! I to na insta ?
Jakie ładne kolorki
gratulacje ![]()
A ile udało wam się zgarnąć pluszaków z biedronki? Zbieracie jeszcze kody?
W Sinsay jest -35 zł przy zakupach za min 200 zł
My mamy 3 , ii jeszcze trochę naklejek do wyklejenia brak nam kart na naklejki ![]()
W biedronce można zapytać na kasie, powinni mieć .
nam jeszcze trochę brakuje, więc jakby ktoś miał kody do quizu to chętnie przygarnę ![]()
Bardzo proszę o lajki, komentarze i udostepnianie
Nr 2 MIKOŁAJ
To pierwszy konkurs w ktorym moj chrzesniak bierze udzial i niestety jest na Like wiec boje sie ze sie zniechęci bo nie mamy duzych zasiegow.
Udostępnię znajomym ![]()
Zbiera ktoś naklejki w stokrotce ? Mam tylko 3 ale mogę komuś przekazać w aplikacji jak ktoś potrzebuje
A na co są te naklejki ?
To co na zdjęciu
Teraz te nagrody się skończą i będzie kolejna akcja. Mi się udało już kiedyś wygrać talerzyki i kubki , ale nie robię tam tyle zakupów
6 bardzo dużo quizów robiłam
3 koszyki karol, rybka 2 puszce, 1 książeczka i 2 to niespodzianki mam voucherdo odbioru w końcu marzec
mój kolega chodząc do pracy mieli przystanek w biedronce na zakupy i do pracy to on śmietniki w biedrone opróżniał z paragonów i mi dawał po pracy też chodził
mi to tak szybko szło to wklepywanie
szacun za odwagę dla niego
najgorszy to był sen jak biedronka mi złożyła sprawę w sądzie o oszustwo gdy wybila 201 naklejka do odbioru…
nigdy tego nie zapomnę ![]()
jako samotna matka to bym tyle nie uzbierała…
Takie reklamy często są oszustwem.
Dużo takich widziałam np z rozdaniami pampersów
byłam w to weszła i miałam takie wrażenie ze za dużo danych potrzebują