Piękna jest ta biel ![]()
Dziewczyny nie chciałam zakładać nowego wątku. Na Facebooku lovi jest konkurs z kapibara. Można wygrać smoczki i maskotkę kapibary. Trzeba napisać jakie zwierzątko lubicie najbardziej i dlaczego. Może któraś wezmie udział
Na instagramie tez jest ten konkurs vwarto brac udział:)
A na stronie LOVI super promocje Black Weeks butelki i smoczki ![]()
![]()
Ooo super wiadomość ![]()
Nie
ale zjadłabym teraz ![]()
![]()
Chętnie bym się podzieliła, bo właśnie dziś kupiłam 8 do ciasta
ale bez wygranej ![]()
Ja w ciąży jadłam to tonami ![]()
Jak tak bardzo uwielbiacie , to polecam ciasto kinder bueno ![]()
Wow masz sprawdzony przepis ![]()
Za kinder bueno ( als zwykle) dam sie pokroic. Serio. Jem je tonami hahahah
Wlasnie na db pokazaly mi sie babeczki kinder beuno ![]()
To właśnie ja robię ciasto , że dodaje się pokruszone kinder bueno do mascarbone i jest mega . @Ma_gorzata_Ksi_ek w jakimś wątku wysyłałam przepis, zaraz poszukam .
Ciasta - przepisy - #166 przez magdallenka08971 Ja uwielbiam go robić, jest szybki i na prawdę smaczny ![]()
Dziękuję ![]()
No i co ? O tej porze takie samki robicie ? A wstydziłybyście się , zwłaszcza Ty @magdallenka08971 ![]()
![]()
Az musiałam isc do szafki i zjadlam kilka nerkowców w wanilii bo nic innego nie mam otwartego - na szczęście hahahha
Ups
ja niestety też się skusiłam na Kinder Bueno… teraz jutro trzeba będzie uzupełnić zapasy ![]()
Nam sie udalo wygrac pchacz little duch a w drugim konkursie kalosze od mudme kalosze i peleryne ![]()
Daje info ze Na intagramie na profilu snuza_polska mozna wygrac monitor ofdechu i roczny zapas spiworkow natulina moze ktoras z was wezmie udzial ![]()