Nagrody w konkursach (Część 2)

Piękna jest ta biel :two_hearts:

Dziewczyny nie chciałam zakładać nowego wątku. Na Facebooku lovi jest konkurs z kapibara. Można wygrać smoczki i maskotkę kapibary. Trzeba napisać jakie zwierzątko lubicie najbardziej i dlaczego. Może któraś wezmie udział

1 polubienie

Na instagramie tez jest ten konkurs vwarto brac udział:)

A na stronie LOVI super promocje Black Weeks butelki i smoczki :heart_eyes::+1:

W kinder bueno jest loteria , brał ktoś z was udział? Albo wygrał coś ? :star_struck:

Ooo super wiadomość :star_struck:

1 polubienie

Nie :frowning: ale zjadłabym teraz :laughing::laughing:

2 polubienia

Chętnie bym się podzieliła, bo właśnie dziś kupiłam 8 do ciasta :see_no_evil: ale bez wygranej :smirk:

1 polubienie

Ja w ciąży jadłam to tonami :rofl:

Jak tak bardzo uwielbiacie , to polecam ciasto kinder bueno :smiling_face_with_three_hearts:

Wow masz sprawdzony przepis :grin:

Za kinder bueno ( als zwykle) dam sie pokroic. Serio. Jem je tonami hahahah

Wlasnie na db pokazaly mi sie babeczki kinder beuno :hugs:

To właśnie ja robię ciasto , że dodaje się pokruszone kinder bueno do mascarbone i jest mega . @Ma_gorzata_Ksi_ek w jakimś wątku wysyłałam przepis, zaraz poszukam .

2 polubienia

Ciasta - przepisy - #166 przez magdallenka08971 Ja uwielbiam go robić, jest szybki i na prawdę smaczny :heart_eyes:

2 polubienia

Dziękuję :blush:

1 polubienie

No i co ? O tej porze takie samki robicie ? A wstydziłybyście się , zwłaszcza Ty @magdallenka08971 :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:
Az musiałam isc do szafki i zjadlam kilka nerkowców w wanilii bo nic innego nie mam otwartego - na szczęście hahahha

1 polubienie

Ups :grimacing: :see_no_evil: ja niestety też się skusiłam na Kinder Bueno… teraz jutro trzeba będzie uzupełnić zapasy :see_no_evil:

Nam sie udalo wygrac pchacz little duch a w drugim konkursie kalosze od mudme kalosze i peleryne :wink:

2 polubienia

Daje info ze Na intagramie na profilu snuza_polska mozna wygrac monitor ofdechu i roczny zapas spiworkow natulina moze ktoras z was wezmie udzial :wink: