no bo takie niunia wypowiedzi typu kopiuj wklej są tu częste, a przecież każdy potrafi wejść sobie na google i wpisać dany problem i bez forum go rozwiązać, ale to chyba nie o to chodzi … a jednak o rady dziewczyn, które miały podobny problem i znalazly na to rozwiązanie, a jak nei znalazły to chyciaż próbują pomóc
Dlatego wlasnie powinni tam zrezygnowac z punktacji tak jak na forum Lovi brac pod uwage sensy wypowiedzi a nie naliczac punkty za wypowiedzi, choc zagladam ze jest do tego specjalny program ktory to robi a na koniec miesiaca canpol tylko podaje zwyzciezcow. Dla mnie porazka…
Witajcie A gracie może w loterii Gerbera. Udało się którejś z Was wygrać bona do Smyka?
no niestety, trzeba byłoby już nic nie robić tylko przy komp. siedzieć i pisać a która mama ma na to czas ?
ja póki co nie gram
Na Gerbera dla nas za wczesnie bo nie kupujemy jeszcze sloiczkow a tam trzeba paragon czy jakis tam nr ze sloiczka juz nie pamietam ale z tego co sie orientuje to bon do smyka jest nagroda gwarantowana wiec to powinien dostac kazdy kto bierze udzial. Tak samo jest na bebiklub. Sa jakies konkursy i nagrodami gwarantowanymi jest za kazdym razem bon -5zl na mleko bebiko.
mi dziś przyszło coś z Hipaa aż 10 chusteczek nawilżonych jakiś poradnik dla mam i rabaty ;))
Miałam też tą paczuszkę z chusteczkami HIPP i uważam je za jedne z lepszych. Gdyby nie ta próbka nie kupiłabym ich w sklepie.
A my ostatnio zakwalifikowaliśmy się do testów nowych pieluchomajtek z Pampersa
A i jeszcze krem Nivea care testujemy.
Artan dobrze wiedzieć, ja mam zakupionych kilka paczek różnych firm, będziemy testować, a hippa nie kupowałam, przetestujemy te co nam przysłali
W konkursie Gerbera za zakup 20 słoiczków dają rabat 20% na zakupy do Smyka. Jak dla mnie nawet po uwzględnieniu tego rabatu i tak wychodzi tam drogo. A co się tyczy tych bonów na stówkę to jest to kwestia loterii na tej stronie internetowej i albo Ci szczęście dopisze, albo nie. Raz w miesiącu ze wszystkich zgłoszeń losują 1 nagrodę 3O tyś., no ale to już zupełnie jak totolotek. Mi udało się załapać na jeden bon.
Oliss chusteczki? Hmm a jestes w ciazy teraz czy juz masz malucha? bo ja jak w ciazy bylam to mi przyszedl poradnik, rabaty i probki emulsji do kapieli i jakiegos balsamu.
agrafka faktycznie na matę było mega dużo osób…pamiętam, że pierwsze miejsca miały łącznie po 10tys punktów. Np. w zeszłym miesiącu zostało nagrodzonych9 mam za poradę, i 10 za aktywność…mogli komuś przyznać jeszcze jedną nagrodę choć za minimalną aktywność Także już porad jest coraz mniej…
oliss fajna nagroda z Hippa, to z ich strony Klub Maluszka?
beti2270 cicho liczyłam na te pieluchomajtki także gratuluję, mam nadzieję, że się dobrze sprawują
jesteśmy jeszcze w ciąży może oni zmieniają próbki co jakiś czas, albo wysyłają co akurat mają,
szczerze powiem że nie pamiętam już co zrobiłam, że hippa przysłali, pewnie klio z tego klubu maluszka. pewnie sie zarejestrowałam i tyle, bo nie pamiętam żebym coś musiała pisać
Fajnie to zabrzmialo “jeszcze w ciazy” to ktory to tc? na kiedy termin?
Nie tam nie trzeba nic pisac wysylaja sami a po ukonczeniu przez dziecko 4 i 6 miesiaca zycia wysylaja paczuszki odpowiadajace wiekowi
Nie dziwię się tej aktywności na canpolu, bo mata super fajna. Mam i polecam
Ja dostałam te chusteczki też jeszcze będąc w ciąży, a zgłoszenie wypełniłam i zostawiłam w szkole rodzenia.
hehe termin z OM 19 lipca, a z ost. usg 12 lipca, 36 tc a siły już brak
to fajnie, że tak sami przysyłają jest pewnego rodzaju przypominajka że hipp istnieje
Beti -świetnie!
Oliss- ja też się zarejestrowałam, ale jeszcze nic do mnie nie przyszło :(. Może jeszcze coś dostaniemy. Tobie w każdym bądź razie gratuluję.
dostaniesz na pewno, ja już o tym zapomniałam, więc musiałam się tam logowac również bardzo dawno temu
Na canpolu teraz to opłaca się napisać tylko poradę, ale wiadomo, ze jest już tyle różnych porad, ze ciężko wpaść na cos czego jeszcze nie było. Ale jak się wpadnie na jakiś pomysł to naprawdę warto.
olis to juz niedlugo Wierze ze nie masz sily ja pamietam ze od 36 tc jezdzilam co drugi dzien na ktg bo zaczely sie skorcze i bylo zagrozenie wczesniejszego porodu z czego i tak urodzilam dopiero w 41+2
(przez zle ustawienie glowki gdyby porodu nie wywolali to nigdy by do niego nie doszlo… )
Agrafka z tego co wiem za porade jest 10 pkt wiec zeby uzbierac ich ponad 3 tys tak jak tam co niektore maja to trzeba by bylo napisac ponad 300 porad