Zuzia- ja to w ciązy jeszcze jestem, a czasu ledwo dla Lovi mi starcza, a co dopiero żeby do Canpolu jeszcze pisać.
tak beti o tym piszemy a o testowaniu przy ilości komentarzy to naprawdę trzeba chyba całymi dniami tam siedziec i pisać byle co
ogolnie nagroda fajna, ale… dla wytrwałych zawodników
Kurcze swoja droga to bez sensu ze oceniaja iloscia punktow nawet te ktore pisza bez sensu z braku laku… Najlepiej to zrobili by tak jak tutaj ze dla aktywnych i pomocnych a nie za glopia odpowiedz “to prawda” albo “zgadzam sie” dostaje sie 3 punkty do puli… Tragedia i glupota…
Niunia tam jest tak,że komentarze typu “zgadzam się”,“ja też” itd Redakcja odrzuca,weryfikuje to
to skąd te dziewczyny maja tam po 3-4 tys punktów ? przeciez to trzeba cały dzien siedzieć i pisać.
Dwa miesiące temu chciałam zobaczyć czy dała bym radę coś wygrać komentowalam pisałam oceniałam i wiecie co? Nic z tego nie wyszło ,a dziewczyna która dołączyła pod koniec miesiąca i pisała komentarze hurtowo “Tak” “nie” wygrała i pytam się gdzie jest sprawiedliwość? Ja dawalam pełne tresciwe komentarze ale redakcja ma to w d… Bo jak było by inaczej to widzieli by kto i co pisze
bardzo czesto redakcja na canpolu odbiera punkty za takie krótkie i niewnoszące nic do tematu odpowiedzi. Te pierwsze osoby to bardzo ciężko dogonić w punktacji, ale jak zaczyna się zbierać punkty systematycznie od pierwszych dni i codziennie stara się zebrac przynajmniej te 100 punktów to nawet się udaje. Nie zabiera to az tak dużo czasu, ale fakt trzeba być systematycznym. Tak w połowie miesiąca to nie zawsze jest sens zbierac punkty.
A jednak niektórzy to robią i redakcja przyznała ze starą się to kontrolować i usuwać ale jak same przejzycie kilka stron do tyłu to wcale tak nie jest. Tutaj na lovi też jest sporo mam a jednak oceny i nagrody są dawane sprawiedliwie i redakcja sama ocenia
Oliss ja w poczatkach tez pisałam komentarze i miałam po tyle pkt,a nie pisałam takich słów które nic nie wnoszą.
Więc się da.Ale teraz nie mam na to czasu przy dwójce dzieci by siedziec cały dzien przed kompem i klepać.
Z tego co się orientuje,to Redakcja na koniec weryfikuje te komentarza,nie usuwa ich na bieżąco.
A.Zazulak wiem jak jest tutaj bo jestem od początku forum:)
A.Zazulak- też by mnie szlag trafił, gdybym się tak starała, a jakaś laska wygrała odpowiadając tak krótko i bez sensu.
Domyślam się jednak, że przy takim ogromie osób piszących na tego typu portalach, trudno jest wyłonić zwycięzców nie patrząc jedynie na ilość zamieszczonych odpowiedzi. Kurczę! Niesprawiedliwe to wszystko.
Co jak co, ale nie będe dołączała do Canpolu i tak jak napisałaś Hirubo mi też ledwo czasu na lovi i będe się trzymała jednego.
Agatka a może tamta dziewczyna, która ciągle pisała “Tak” “nie” i tak dalej, może była jakąś znajomą, która pracuje w tym canpolu, zależało jej na jakiejś tam nagrodzie i powiedziała koleżanka pisz cokolwiek. A Ty biedna się napisałaś ni nic, ale ja tego nie rozumiem, przecież to można sprawdzić, widać, kto ile pisze itd…
Właśnie wtedy była mata dla bobasów i bardzo mi się spodobała ale teraz dałam że spokój. Pisałam do nich w celu wyjaśnienia i otrzymałam odpowiedź że system punktowania działa sprawnie i osoby które umieszczają te wpisy są upominane dla mnie to śmiech na sali bo co z tego że są upominane skoro dostają nagrody bezsensu…!
Teraz zgłaszam się tylko w blogosferze i to szansę są marne,po tym wpisie to już w ogóle zerowe
Manndaryka dostałeś się do testowania z Nuk? Dzisiaj wysyłali wiadomości i niespodzianka można się jeszcze zgłaszać do testów zwiekszyli pule
a wiecie,że Lovi i Canpol to jedność:)
Wiemy
Raz próbowałam w Canpol, jak widziałam jakie fajne są nagrody, ale nie wiem co musiałabym zrobić. Chyba siedzieć po 20 godz i wrzucać wpisy jeden za drugim. Już w pierwszym tygodniu dziewczyny miały ponad 1000 pkt… Szok…
Też się tylko tam zalogowała ale to nie dla mnie poświęcać tyle czasu na pisanie dla głupich punktów jeśli tak jak zauważyłaś Manndarynka może to być ustawione. Szkoda sił i nerwów wole ten czas poświęcić dziecku
Dlatego ja wolę napisać poradę do akceptacji.Większa szansa,bo niestety ale czasu nie mam by cały czas nabijać pkt
Odnośnie jedności wiemy większość z nas zapewne zorientowała się w tym temacie ze względu na przesyłane paczki
W sumie Canpol mógłby czerpać za przykładem Lovi, tu forum funkcjonuje bez zarzutu…aczkolwiek taka sama forma byłaby powielaniem tematów i nie wnoszeniem za wiele dobrego. Temat porad jest ciekawy, aczkolwiek jest ich tak dużo, że trudno trafić w jakiś temat, który nie został jeszcze opublikowany, choć mnie zdarzyło się dwukrotnie, za aktywność na forum swego czasu też miałam przyznaną nagrodę, lecz wymaga to niezwykłej czasochłonności…Z drugiej strony szkoda, że można ze swoimi wypowiedziami zginąć w gąszczu nic nie wnoszących komentarzy, bo można by wiele zaczerpnąć z wiedzy doświadczonych mam.
Pamiętam kiedyś taką jedną dziewczynę, która kopiowała swoje komentarze z strony wcześniejszej…tym samym bez zbędnego wysiłku (jedynie kopiuj - wklej) jej pula punktów błyskawicznie wzrastała.
Klio - zgadzam się w 100%. Canpol powinien się uczyć od Lovi. Na tym forum my same zwracamy nawet uwagę na to, czy ktoś nie próbuje oby wygrać czegokolwiek robiąc jedynie “kopiuj-wklej”.
Na Canpolu, aby nie siedzieć całymi dniami i nabijac punkty można napisac porade do zaakceptowania. Większa szansa, ze się uda wygrać. Chociaż napisze wam, ze chyba dużo osób już zrezygnowało z nabijania tych punktów, albo zależy to od tego jakie sa nagrody, bo jak jest do wygrania mata to faktycznie dużo osób jest na taka wygraną chętne.
Lilka haha kopiuj wklej dobre
teraz jest podgrzewacz i tez jest po 4 tys punktow… masakra…