Nagrody w konkursach (Część 1)

Co za facet, juz ja bym mu dała. Złóż skargę na niego. Trzymam kciuki żeby ebobas wysłał paczkę jeszcze raz

Ja mialam wczoraj awizo, myslalam ze to dokumenty z uczelni… a to plakat z Canpolu ze Zwiazkiem zawodowym Mam :stuck_out_tongue:

Prosimy o glosy, ja dzis jeszcze raz przejrze wszystkie porady :slight_smile:

Jak mąż ogarnie mój Netbook to wieczorem też zagłosuję na Wasze porady i zdjęcia.
Pamiętam Waszą pomoc w moim kierunku.
Dobro trzeba mnożyć :slight_smile:

Trzeba się zarejestrować żeby na Was glosy oddac?

Tak, zarowno na Canpolu jak i eBobasie trzeba byc zarejestrowanym. Na bobovicie nie trzeba :slight_smile:

Jak Wy czas znajdujecie na to :wink:
Popatrzę to może Was wesprę głosami

a jak wyglądają konkursy na eBobasie i Canpolu, warto brać udział? Co można wygrać i jakie są szanse na wygraną? Widzę, że sporo z Was pisze porady na Canpolu, i każda z porad jest nagradzana czy tylko wybrane ?

Ja na eBobasie dlugo mialam konto tylko zeby glosowac na dziewczyny z Lovi :slight_smile: W konkursach fotograficznych jest mega konkurencja, zebranie o glosy… a w tej ksiazeczce zdrowia jest do wygrania zestaw kosmetykow - a tez trzeba wyprosic minimum 15 polubien, wiec tak szczerze to sporo roboty jak na taka nagrode :wink: Co do przygotowan to najlepiej niech sie Sylwia (oliwcia) wypowie, ona tam juz od dluzszego czasu brala udzial.
Co do Canpolu to nie kazda porada wygrywa - wygrywa ich w danym miesiacu 10 najlepiej ocenionych, a porad dodawanych jest mnostwo. W tym miesiacu ze 30 padlo jak nic. Ale tu nagrody sa fajne i wartosciowe wiec czasem warto sprobowac. Ale tez trzeba prosic o glosy, bo sam z siebie malo kto glosuje :stuck_out_tongue:

Dziewczyny dostałam dzisiaj odpowiedź i udało się prześlą mi nagrody jeszcze raz (te z ebobasa) jak ja się cieszę strasznie, jakbym mogła to bym z radości skakała :slight_smile: poprosili o nr telefonu by kurier mógł się ze mną kontaktować :wink: :slight_smile: :slight_smile:

M. Jacek 526
E.Siwek 76

Super Gabi, kamien z serca! :smiley: Pochwal sie jak dojda!

Dziękuje za wywołanie do tablicy :slight_smile:

M.Jacek jeśli chodzi o konkursy na ebobas to ja kilka razy bralam udział w konkursach ale nigdy mi sie nie udało Kongo tam sie dzieje z głosami jak ja to mowie (zglupiały te baby ) po 10 000 glosow nawet no litości …
Przygotowania do powitania trzeba dodac minimum 3 zdjęcia i chociaz pod jednym z nich mieć 15 polubien (czym więcej polubien i więcej wpisów tym wieksza szansa na wygrana ) mi sie udało kilka razy tam wygrac miedzy innymi poduszkę do karmienia i kilka nagród z Avent obecnie konkurs zawieszony ma ruszyc znow po wakacjach ale kto bedzie sponsorem to nie wiadomo bo avent się wycofał
Książeczka zdrowia - trzeba założyć imteraktywna ksiazeczke zdrowia swojego dziecka i dodawać tam wpisy z jego zycia dorastania itd itd edycja również zawieszona ma okres wakacji

Dziewczyny dziękuje bardzo za informacje :slight_smile: czyli trochę trzeba się postarać żeby cokolwiek wygrać, ale to jak wszędzie - nic za darmo. Mam teraz trochę czasu, więc może akurat spróbuje szczęścia w którymś z konkursów. Przygotowania do powitania odpadają bo w ciąży już nie jestem, ale jest w czym wybierać z pozostałych konkursów :slight_smile:
i Dziękuje za systematyczność w głosowaniu na mojego synka w Bobovicie :slight_smile: jak się uda coś wygrać to napisze :slight_smile:
E. Siwek- 77

gabilabi, cieszę się niezmiernie razem z Tobą. Jak tylko dojdzie nagroda to koniecznie napisz i najlepiej jeszcze wstaw zdjęcie.

Dzięki dziewczyny, kurcze nie mogę się doczekać już tych nagród, prześlę zdjęcia jak tylko nagrody do mnie przybędą :wink:

Gabi super że dostaniesz nagrody, a na.Twój koszt czy ichni? Pewnie oni zapłacą co?

Mama a wiesz że nie wiem :wink: już nie wnikałam zobaczę w przyszłym tygodniu na wszelki wypadek przygotuje kasę, bo ja to nigdy kasy w domu nie mam zawsze wszystko albo kartą albo przez Internet płacę;)

Gabilabi super wiadomość, jednak warto było trochę powalczyć o ponowną wysyłkę. Z tym ebobasem trzeba wszystkiego pilnować, ale grunt że się udało:)

Trzeba walczyć o swoje i nie odpuszczać, a jak widać warto.

To pochwal się zdjęciem tej karmiuszki ciekawa jestem kolorystyki