Nagrody w konkursach (Część 1)

Nie mam pojęcia, napisałam do nich dlaczego mi ich nie wyślą skoro to nie była moja wina że paczka do mnie nie dotarła ale jak na razie cisza, nic nie odpisują, pewnie im tak lepiej napisać taką suchą wiadomość bez jakich kolwiek szczegółów jeżeli poczta zawiniła to czemu ja mam przez to cierpieć, zawiodłam się na nich zwłaszcza że już dawno się z nimi kontaktowałam i ich informowałam że nagrody nadal nie otrzymałam a inne dziewczyny które również wygrały otrzymały nagrody już dawno.

Więc tym bardziej doceniam Lovi, że wysyła nagrody kurierem, a my podpisujemy odbiór paczki i wszystko jest jasne. A z poczta to jednak różnie bywa.

Ewelaa a chociaż pisali do ciebie? To widzę że mogę zapomnieć o tych nagrodach a szkoda bo wygrałam dość drogie te nagrody, kurde smutno mi bo cieszyłam się a tu zong i to nie z mojej winy.

Emmkao ja też doceniam Lovi i im dziękuję że mnie nagrodzili i w ogóle a co do ebobasa to przykre że wysłali dwie różne nagrody (bo to z dwóch innych konkursów) jedną paczką i ogłosili mi że już mi ich nie prześlą, śmieszne to. A ja nadal nie wiem dlaczego. Mogli by chociaż jakieś wyjaśnienia mi napisać ale widzę że mają to gdzieś,

Przykre to…

Gabi, masz potwierdzenie nadania? napisz reklamację, może uda się coś ugrać, bo to niesprawiedliwe. Miałam tak samo z canpolem, ale to tylko niespodzianka, niby obiecali ponownie wysłać, ale się nie doczekałam.

Niestety nie wysyłali potwierdzenia. Oni w ogóle kiepsko te nagrody zabezpieczali bo kiedyś po długim oczekiwaniu otrzymałam od nich nagrodę i okazało się wówczas że przesyłka była przez pocztę przetrzymywana że względu na podarte opakowanie a tym razem to nie wiem czy to oni zawinili czy poczta.

Magros! Czegos nie polubilam? Cos przeoczylam? Daj znac bo moze nie zauwazylam, myslalam ze wszystko mam nadrobione! Na Sylwii i Eweli wpisy w przygotowaniach jeszcze w ostatnim dniu tez zdazylam zaglosowac… :o

Gabi, eBobas to jest wstyd i hanba! Co to za zasady?! Wstretne z ich strony. I faktycznie, dodatkowy szacunek za to ze wszyscy laureaci dostaja swoje nagrody :slight_smile: Ja jakis czas temu na eBobasie w kzd wygralam kosmetyki (dla kuzynki) i tez przyszly w podartej kopercie…

Michalina ja bym tylko teraz chciała by mi odpisali i wyjaśnili dlaczego nie otrzymam nagrody którą mi przyznali bo oni napisali mi tylko cytuję, Niestety, ale właśnie otrzymaliśmy zwrot paczki. Nie ma możliwości, żebyśmy wysłali ją ponownie." i to wszystko a odpisali bo to ja do nich pisałam w sprawie nagrody czy już ją do mnie przesłali itp.

Ojej jaka szkoda Gabi. Starałaś się a nie dostasniesz nagrody. Raz miałam taką sytuację z bobovity, że paczka została wysłana kurierem i widzę, że gdzieś indziej ma dojśćnie moj adres, ale wysłano ponownie

Ja również czekam na nagrodę z ebobasa za gorący temat i zobaczymy czy się doczekam

Ok! Poszedl 13. glos! Przepraszam, ale musialo mi umknac :wink:

Gabi… nie wiem nawet co powiedziec. Smutne to. “Nie ma mozliwosci…” bo co?! :confused:

Oni nawet nie chcą mi odpisać, a tak poza tym wysłali dwie nagrody z różnych konkursów jedną paczką i teraz pozbawili mnie dwóch nagród, czy chcę powalczyć? Jestem w 8 miesiącu ciąży i strasznie mnie to zdenerwowało i raczej nie chcę się więcej denerwować ale myślę że będę do nich pisać do póki mi nie odpiszą konkretnie wyjaśniając tą sprawę. Bo to mi spokoju nie da a nagrody nie były tanie bo to była karmiuszka na której najbardziej mi zależało i ręczny laktator który obiecałam bratowej a tu zong nic nie będzie :frowning:

Gdyby chociaż było to awizo to rozumiem ale nie było :frowning:

Michalina juz pedze nadrobić zaległości

Dzieki Sylwia, nie musisz teraz zaraz, chcialam tylko zwrocic na to Twoja uwage, bo moglo Ci umknac, tak jak mnie umknela porada magros. :smiley:

A to, ze wysylaja dwie nagrody jedna paczka to juz jest w ogole bzdura, i skoro poszczedzili na jedna dodatkowa przesylke to moga Ci to teraz wyslac drugi raz.

magros oddany głos 14 :slight_smile:

Dziewczyny ebobas wkoncu mi odpisał i okazało się że dwukrotnie była awizowana przesyłka niby 6 i 14 lipca a pamiętam że listonosz był u mnie i mnie zastał ale ani przesyłki ani awiza nie zostawił jutro idę na pocztę to wyjaśnić. Ponieważ listonosz jednym słowem mnie oszukał.

No to działaj kochana, trzymam kciuki. Oby się wyjaśniło szkoda laktatora.
A co to jest karmiuszka?

Ja awiza żadnego nie dostałam ale jak ja to udowodnię bo przecież listonosz mógł sobie je wypisać ale nie koniecznie mi je zostawić i co wówczas? Na szczęście idę z mężem który łatwo nie odpuszcza.