To niesamowite, jak każda ciąża miała swój smak i etap
Tak. Termiczne.kubki utrzymują temperaturę napoju czyli i ciepłą i zimną
Faktycznie, nie pomyślałam o tym
Ja miałam kiedyś taką fajną termiczną butelkę i też wrzucałam do niej z 2 kostki lodu, cytrynkę, mięte i jakieś sezonowe owoce. Trzymała temp nawet do 10 godzin❤️
no faktycznie ;p nigdy się tak o tym nie myśli . dobry pomysł
rozważamy kupić kostkarkę do lodu taka domowa , czy ktoś ma i poleca ?
Ja używałam w pracy, ale mi się średnio z nią pracowało trzeba było o niej pamiętać, w końcu ktoś zapomniał jej wyłączyć i się zepsuła. Chyba się nie sprawdzała, bo szefowa zaczęła kupować kostki lodu, zamiast nowej kostkarki
Chętnie poczytam, co polecacie, może też się skuszę
W pierwszej ciąży był czas,że codziennie musiałam zjeść loda, koniecznie z polewą czekoladową. W drugiej póki co nie mam jakichś specjalnych zachcianek, chociaż była krótka chwila,że jeździłam po pączki
Ja w drugiej ciąży szalałam za lodami ale miało to odbicie w mojej wadze i potem w dochodseniu do siebie po porodzie. Po prostu lody mialy dużo kalorii ibardzo przytyłam.
Kostkarki nie mam. Fajna by była wbudowana w lodówce.
A tak nie potrzebuję kolejnego sprzętu w kuchni. W sezonie kupuję worek z lodem albo robię sama w woreczkach.
Ja w lodówce mam po prostu pojemnik na wodę i w sumie myślałam, że może kostkarka byłaby lepsza, ale rzadko pijemy jakieś inne napoje niż woda, więc w sumie nam by sie nie sprawdziło
my planujemy miec w lodowce już wbudowana , takiej przenośnej tez nie mamy
No właśnie, jak już jest możliwość, żeby mieć wbudowaną w lodówce, to po co sobie dokładać kolejne sprzęty
Trzeba też wziąć pod uwagę, że ta wbudowana zajmuje jednak trochę miejsca z tej lodówki. Moja siostra trochę żałuje, że wzięła, bo mówi, że wolałaby akurat o ten kawałek mieć więcej tej zamrażarki.
u nas lodu schodzi bardzo dużo , dla tego u nas to by była fajna sprawa
wizualnie bardzo mi się podobają lodówki bez kostkarek ;p
właśnie tez wole mieć większą zamrażarkę , a kostkarkę gdzieś w spiżarni , wizualnie bardziej mi się podobaja lodówki bez kostkarki itp
Jak jest taka możliwość to super
Wizualnie nawet podobaja mi sie lodowki z kostkarka ale jak zobaczylam co sie dzieje w srodku to juz przestalam chciec. Oprocz yego ze zajmuje polowe miejsca w zamrazarniku to po prostu co chwile to trzeba myc bo inaczej plesn. Mam lodowke dwudrzwiowa wiec i tak zajmuje duzo miejsca ale zawsze o takiej marzylam ! Kostkarke bede chciała miec osobno ale nie wiem gdzie to postawie hahahah